BMWClub: Noutati

Jump to content

View Other ContentSearch ArticlesRecent Comments


Board Statistics

Total Posts:
1839848
Total Topics:
103489
Total Members:
62997
Newest Member:
rashkie 
Online At Once:
853
02-February 16

   

Noutati

Concurs BMWClub cu premii - 2018

Jun 25 2018 10:49 | Romulus in Noutati
Am decis ca tema concursului BMWClub sa fie "Parfum de epoca". Voi adauga regulile in curand.

Premiul I - voucher 120 euro in magazinele lifestyle din reteaua de dealeri BMW
Premiul II - voucher 50 euro in magazinele lifestyle din reteaua de dealeri BMW
Premiul III - voucher 30 euro in magazinele lifestyle din reteaua de dealeri BMW

Intrarile in concurs se vor trimite incepand cu 20 iulie 2018 pe adresa de email "admin at bmwclub punct ro" pana cel tarziu 20 august 2018.

Fiecare intrare in concurs trebuie sa cuprinda cel putin 1 fotografie cu tema "Parfum de epoca" in care sa apara un BMW (de preferinta cel propriu) precum si o cladire de epoca (castel, conac, cladire istorica, etc) ambele trebuind sa fie vizibile si usor de identificat. Nu conteaza modelul sau anul de fabricatie atata timp cat este identificabil ca fiind marca BMW.

Nu postati intrarile in concurs singuri, toate le voi posta eu in urma primirii lor prin email in perioada de mai sus. Regulamentul de concurs va fi postat saptamana aceaasta.

Intrarile anonime vor fi votate de catre membrii bmwclub aici pe forum.

Posted Image

Orice obiectii, nelamuriri sau intrebari le discutam aici.

Mentionez ca inca nu am discutat cu nimeni pentru cumpararea de vouchere, dar imediat ce o fac, postez detalii. Premile sunt sponsorizate de doar de buzunarul propriu, nu au nici un feld e legatura cu nimeni altcineva.
Read story →    47 comments    -----

BMW i

Mar 01 2011 12:43 | Romulus in Noutati
BMW i

BMW a lansat de curând o nouă sub-marcă a grupului, numită BMW i. Sub această siglă, BMW dorește să lanseze automobile cu un nou design, o nouă interpretare a ce înseamnă mobilitate premium dar și o sustenabilitate ecologică mai mare.

Această independență față de marca mamă BMW, va fi subliniată prin noi culori, motive și tonalități. Spre exemplu ornaj va sublinia apartenența organică la o lume vie, iar albastru va reprezenta electricitatea, avansul tehnologic și puterea.

BMW i va încerca noi modalități de a ajunge la clientul final, în special comunicațiile digitale și va încerca să devină parte integrantă din viața unui client.

Rămâne să vedem toate aceste lucruri puse în practică. Au anunțat pentru 2013, două mașini BMW i: i3 o mașină destinată transportului urban și i8 o mașină sport, puternică și cu o eficiență energetică crescută.
Read story →    16 comments    -----


www.bmwclub.ro trafic.ro