BMWClub: Sunt singur

Jump to content

View Other ContentSearch ArticlesRecent Comments


Board Statistics

Total Posts:
1922190
Total Topics:
110901
Total Members:
72630
Newest Member:
B666LOI 
Online At Once:
1184
16-January 20

Sunt singur *****

Feb 23 2008 18:22 | Romulus  in Opinii si editoriale

Sunt singur. Nu sunt trist pentru că e și ea cu mine, dar cu toate astea sunt singur. Doar eu și ea. Adică singur. O simt cum tremură ușor, cum vrea să o ating încetișor și tandru, în așteptarea unei dezlănțuiri animalice. Îmi trec fiori prin șira spinării doar când mă gandesc ce ne așteaptă.

Știe să fie tandră când e nevoie dar știe să fie și ca o tigroaică la nevoie. Depinde cum mă simt, ea se adaptează repede. Știe să-mi șoptească ușor dar și să ridice vocea când e nevoie. Să-i pot simți puterea. S-o audă toți când se dezlănțuie. Nimeni nu va înțelege cu adevărat cum ne simțim împreună.
Toarce încetișor, o simt cum inspiră, cum trage aer cu putere așteptând.

O cunosc foarte bine, știu ce așteaptă de la mine, știu și ce-i place, doar așa s-a născut, plină de dorință. O simt așa de bine, îi anticipez fiecare mișcare și o provoc. Fac ce vreau cu ea. Oricând doresc, pot să-i admir formele. Nu se supără, chiar îi face plăcere.

De fiecare dată când ne despărțim, întorc după ea capul și oftez. O să-i simt lipsa, o să număr clipele până când o voi revedea.

Am învățat s-o citesc, s-o simt. N-a fost ușor. Mi-a fost frică de ea la început, când n-o cunoșteam. Apoi ne-am împrietenit cu timpul. Acum suntem nedespărțiți. Adorm cu ea în gând și mă trezesc cu ea în gând.

E puternică dar în același timp e foarte sensibilă. Trebuie să am grijă de ea. O iubesc așa că nu pot doar să-i cer, trebuie să-i și ofer ce are nevoie, să-i satisfac toate capriciile.

Împreună suntem un sigur trup. E o prelungire a mea, mă completează. Ne contopim. Mă simt cu adevărat bărbat când sunt cu ea. Mândru, poate chiar arogant. Nu mă interesează că alții întorc capul după ea. N-au decât. Important e că noi ne simțim bine împreună. Putem face orice.

Sunt foarte pretențios, nu mă mulțumesc cu puțin. Mulți cred că pentru mine contează doar ce cred ceilalți despre mine cănd mă văd cu ea. Nimic mai greșit. Contează doar ce simt eu când sunt împreună cu ea. Nimic altceva nu mai contează, decât îngemănarea nostră. E ca un drog.

Nu știu cum o cheamă, eu îi spun Joiana, ca să o alint. Mă înțelege și nu se supără. E foarte tânără și suplă. Prea tânără pentru ce gănduri am eu cu ea.

A sosit momentul. Nu mai pot să mă abțin. Mă dezlănțui si îi apăs accelerația. Mugetul motorului, acoperă totul. Nimic altceva nu mai contează, doar noi doi. Sunt singur. Un singur trup, doar eu și ea.

5 Comments

Page 1 of 1

MunteanOvidiu 

28 February 2011 - 10:52
Nu se poate! m-au trecut fiori..si pielea mi s-a facut "ca de gaina"... wow! :blink:
1

Calin 

28 February 2011 - 13:34
Miscator, imi aduc aminte ca l-ai mai scris mai demult tot aici pe forum.
La fel ca si atunci, ma vad obligat sa intervin. Romulus, puteai gasi un nume mai frumos. Joiana aia suna naspa rau, e nume de vaca.
Dar articolul e bine scris, imi place.
0

Romulus 

28 February 2011 - 14:49
Nu le-am scris din nou. Le-am promovat ca si articole in sectiunea de Pages, si acolo e setat automat sa anunte si aici pe stiri de un nou articol.

De fapt am cumparat o noua aplicatie Invision, numita IP.Content, care este destinata a face asta. E un inceput doar, dar va invit sa vedeti cum arata la www.bmwclub.ro

Geanny 

28 February 2011 - 22:46
super jmekere frazele...pff cuvintele parca nush cum de s au gasit asa de bine...felicitari...ca sa pot spune asa...e exact ce as putea spune despre masina mea vreodata dar cu cuvintele altcuiva...felicitari ink odata nota 1 cu multe zerouri dupa,un infinit chiar
0

BaVaRiA e60 

03 March 2011 - 10:24
Cat de taare a putut sa fie aceasta....Compunere... de dragoste sai zik asa... respect.... Aprecieri maxime...!!!! :thumbsup: :thumbsup: :goodjob: :goodjob: :goodjob: :goodjob:
0
You do not have permission to leave comments on this articol
Page 1 of 1