BMWClub: Regulament - BMWClub

Jump to content


Regulament

Regulament1. Legile României trebuie respectate. NU se admit nici un fel de discutii despre subiecte care contravin legilor României sau care îndeamna la încalcarea acestor legi. Aceste tipuri de subiecte nu vor fi tolerate si vor fi sterse de pe forum fara preaviz. Suntem un forum public si trebuie sa ne supunem legilor acestei tari!

2. Limbaj. Nu se admite folosirea limbajului vulgar, obscen sau ofensator.

3. Imagini. Nu se admite publicarea de imagini cu caracter vulgar, obscen sau ofensator, incluzand aici toate sectiunile sitului si ale forumului. Ca o lista incompleta, exemple: atasament mesaje, avatar, galerie, fotografie personala, etc. De asemenea imaginile trebuie sa fie conforme legilor in vigoare si cel care le publica este rapunzator de respectarea legilor copyright-ului. Vezi punctul 1.

3.1. Dimensiune imagini Dimensiunea imaginilor uploadate pe bmwclub.ro nu trebuie sa depaseasca 800x800 decat atunci cand o dimensiune mai mare este strict necesara. De asemenea, chiar daca se incadreaza in 800x800 pixeli, imaginea trebuie sa fie compresata in formatul JPEG (nu este permis alt format!) cu o compresie, astfel incat dimensiunea fizica pe disc sa fie justificata de informatia necesara a fi transmisa prin intermediul acelei imagini.

4. Text Nu se permit topicuri in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standard si cu alta culoare decat cea neagra. Se admite scrierea anumitor cuvinte cu bold sau italic pastrand fontul standard, dar nu se accepta ca intreg mesajul sa fie scris in acest mod.

5. Discriminare. Nu se admite nici un fel de comportament rasist, extremist sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul sau convingerile politice.

6. Greseli de tipar, gramaticale sau ortografice. Având în vedere ca avem membri activi a caror limba materna nu este limba Româna, încercati sa-i ajutati sa se exprime corect in limba româna fara a jigni. Trebuie sa fim recunoscatori acestor membri pentru ca participa alaturi de noi la un forum în limba româna. De cate ori un vorbitor de limba engleza v-a luat peste picior pe un forum de limba engleza pentru o exprimare poate mai stângace dar inerenta?

7. Legaturi si reclama. Nu este permisa publicarea abuziva sau fara motiv a legaturilor spre alte situri sau forumuri. Daca este neaparat necesara o legatura, va rog însotiti-o de un text explicativ, care sa sugereze ce contine legatura si care e motivul pentru care este publicata. Noi nu facem reclama pe www.bmwclub.ro si va rugam ca atare sa nu faceti nici voi. NU este permisa reclama comerciala, in orice scop, fara acordul administratorilor forumului. Orice mesaj care intra in aceasta categorie va fi sters fara preaviz. De asemenea NU sunt permise anunturile de vanzare in afara forumului Mica Publicitate.

8. Masina. Inscrierea ca membru activ pe bmwclub.ro nu este conditionata de ce masina detineti. Pasiunea sau interesul fata de marca BMW este suficienta pentru a putea accesa acest forum.

9. Popularizare. Puneti legaturi spre www.bmwclub.ro pe alte situri sau forumuri doar daca administratorii, moderatorii si regulamentul acestora o permit. Daca o faceti, faceti-o în asa fel încât sa nu deranjati pe nimeni si sa duceti mai departe renumele si onoarea clubului nostru. Daca puteti pune o legatura în semnatura sau în avatar, faceti-o doar respectând regulile gazdelor.

10. Diferente sociale. Ca în orice societate omogena si comunitatea noastra include membri din toate paturile sociale: bogati sau saraci, intelectuali sau muncitori, emigranti sau rezidenti. Chiar si în aceste conditii o pasiune comuna avem cu totii: BMW. Faceti în asa fel încât sa fim un catalizator pentru comunitate si un exemplu pozitiv pentru orice alta comunitate asemanatoare.

11. La subiect. Pe cât posibil, nu deviati de la subiect. Nu pentru ca nu pe place ci pentru ca încercam sa facem în asa fel încât informatia prezenta sa fie usor de gasit si digerat.

12. Hotlinking. Nu este permis hotlinkingul (publicarea pe alte situri a URL-urilor directe catre imagini gazduite pe bmwclub.ro). Nu este permis nici avatar hotlinking. In caz ca doriti sa publicati in alta parte o imagine gazduita de noi aveti doua posibilitati: A ) publicati direct pagina in care apare imaginea sau B ) obtineti permisiunea noastra.

13. Semnatura. Este permisa doar o semnatura care contine un rand de text si maxim o imagine cu inaltimea maxima de 40 pixeli si o latime rezonabila si nu mai mult de 10 kB. Orice semnatura care nu respecta acest regulament va fi stearsa fara preaviz. Semnatura nu a fost creeata pentru a va exprima unele nemultumiri si orice semnatura care are un continut instigator sau jignitor va fi stearsa si automat va atrage asupra voastra masuri administrative. Este interzisa inserarea anunturile comerciale in semnatura.

14. Moderare. Nu discutati deciziile moderatorilor. Daca aveti comentarii, le trimiteti si discutati cu moderatorii si administratorii prin PM. Sa nu credeti ca va pricepeti mai bine decat noi, la ce e bine si la ce e rau pentru bmwclub.ro.
Deciziile luate de catre moderatori, nu sunt subiect de discutie. Daca totusi, considerati ca nu corespund, sau sunteti impotriva, puteti sesiza acest lucru prin PM doar administratorului. Orice alta cale va atrage dupa sine suspendarea respectivului membru.

15. Mesaje. In momentul in care v-ati inregistrat pe bmwclub.ro, tot ceea ce postati public devine proprietatea acestui forum. Dreptul de autor si responsabilitatea continutului va apartine, dar in momentul in care benevol ati postat aici public, mesajele devin proprietatea bmwclub.ro. Nu cereti sa va fie sterse mesajele sau conturile pentru ca asta nu se va intampla, cu exceptia cazurilor justificate (ex: posturi dublate din greseala). Daca acest lucru nu va convine, sunteti invitati sa nu postati nimic.

16. Adresa de email. In momentul in care va inregistrati, veti primi prin email un link prin care sa confirmati ca adresa Dvs. este valida (in caz, ca nu primiti acest email si daca folositi Yahoo email, verificati folderul bulk email). In momentul in care aceasta adresa este invalida, contul va fi trecut in Validating si drepturile de postare vor fi suspendate pana la rememdierea situatiei. Pentru remediere, cereti din nou emailul de validare dupa ce adresa de email e valida sau schimbata.

17. Clone. Fiecare user are dreptul la un singur alias, inregistrarea mai multor conturi diferite, atrage dupa sine stergerea clonelor si utilizatorul principal va fi suspendat fara preaviz.

18. Intalniri. Intalnirile stabilite prin intermediul bmwclub.ro se vor adresa tuturor membrilor neconditionat si fara discriminare. In caz contrar, topicul acelei intalniri va fi sters fara preaviz si organizatorul/initiatorul va fi sanctionat.

19. Partizanat. Daca prietenul vostru sau oricine altcineva a fost sanctionat, nu incercati sa luptati pe forum pentru drepturile lui. Se va descurca singur. Orice fel de partizanat, va fi sanctionat fara preaviz. Daca a fost banat, puteti trimite prin PM moderatorilor sau adminilor, opinia voastra. Nu se discuta aceste decizii, pe forum public.

20. Decizii. Deciziile apartin conducerii acestui forum. Orice discutie publica in contradictoriu pe marginea unor decizii, va fi sanctionata pentru ca nu aduce nimic bun acestui forum. Moderatorii si administratorii, au putere de decizie si de sanctionare discriminatorie. In caz ca nu sunteti multumiti de o asa decizie, trimiteti PM la alt moderator sau la administrator.

21. Statistici. Acest forum nu are un plan de mesaje zilnice, lunare sau anuale. Nu are plan de membrii noi. Planurile (de viitor ale) forumului sunt strict de compententa conducerii forumului si sub nici o forma nu sunt de interes public. Daca e sa ramana doar un membru, foarte bine, va ramane doar un membru. Nu va deranjati sa ne reamintiti ce pierdem si ce nu pierdem. Stim foarte bine si ne asumam.

22. Strategie de dezvoltare. Strategia de dezvoltare a acestui forum nu este subiect de discutie publica pe forum. Aceasta afecteaza imaginea forumului si discutiile pe marginea ei, nu vor fi permise public. Daca aveti conceptii care nu coincid cu aceasta strategie, va rugam sa nu va inregistrati pe acest forum. Daca credeti ca puteti da o mana de ajutor, dati PM moderatorilor si adminilor.

23. Explicatii. Echipa moderatoare, nu este datoare cu explicatii. Daca sunteti nemultumit de o decizie a acestei echipe sau de administrator, scrieti PM. In masura in care timpul o va permite, veti primi un raspuns. Nu insistati.

24. Flood. Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

25. Bun simt. Una din calitatiile moderatorilor, este bunul simt. Orice contravine bunului simt in acceptiunea societatatii in care traim, va fi sanctionat. Daca va nemultumeste o asa decizie, vezi punctul 19.

26. Mesaje sterse. Orice mesaj contravine prezentului regulament, va fi sters fara preaviz. Orice mesaj ulterior de genul: "Cine mi-a sters postul?" va fi sanctionat. Daca va gasiti intr-o asa situatie si nu ati primit o explicatie prin PM sau alte mijloace, adresati-va prin PM unui moderator.

27. Sfaturi. Daca considerati ca puteti contribui la mentinerea forumului mai bine decat moderatorii sau admin, nu va jenati sa va expuneti ideeile catre acestia prin PM, poate in viitor le puteti fi alaturi.

28. Calitatea de membru. Calitatea de membru al forumului bmwclub.ro este un privilegiu, nicidecum un drept. bmwclub.ro isi rezerva dreptul de a retrage acest privilegiu in orice moment.

29. BMW Club Romania. BMW Club Romania este reprezentat de catre membrii fondatori. Pe acest forum nu vor fi admise nici un fel de discutii sau mentionari ale BMW Club Romania.

30. Admini si moderatori. Pentru orice problema adresati-va moderatorilor numiti pentru fiecare sectiune. Acestia pot fi contactati prin PM. Adminul este membrul cu aliasul Admin si poate fi contactat prin PM sau email la admin at bmwclub.ro.

31. Regulament. Faptul ca nu ati citit regulamentul in prealabil, nu poate fi acceptat ca o scuza in momentul in care o actiune a ta intra sub incidenta lui. Cei care nu sunt de acord cu acest regulament, nu trebuie sa se inregistreze!

32. Date cu caracter personal. Este interzisa postarea oricaror elemente/date cu caracter personal care pot servi la identificarea unei persoane, direct sau indirect, fara acordul acesteia.

Date cu caracter personal reprezinta orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale (nume, prenume, CNP, data nasterii, adresa, numar de inmatriculare, numar de telefon).

Postarea voluntara de catre o persoana pe acest forum a propriilor date personale, este interzista.

BMWClub.ro se obliga la respectarea prevederilor legislative privind datele personale in vigoare in Romania, cum ar fi legea 677/2001 si Regulamentul (EU) 2016/679 ("RGPD").

33. Reguli suplimentare Mica Publicitate http://www.bmwclub.r...§ion=rules&f=72