Service-ul, masina si femeile... (View original topic)X X L

Posted 16 November 2017 - 16:08

[click pe foto pt detalii]

:rolleyes:


Posted Image

P.I.M.P.

Posted 16 November 2017 - 17:46

Tare.

Se intampla similar si ca barbat daca esti habarnist. Sunt multi care nu intra pe niciun forum, nu au habar si sunt de multe ori inselati (asta e cuvantul pana la urma).

CatalinP

Posted 16 November 2017 - 18:00

Si daca ar intra pe forum, iar aici se manifesta aceeasi paranoia, cu distributia, cu uleiul transmisiei si cu lubrifiantii "care nu mai sunt ce au fost"?

Saylor Man

Posted 16 November 2017 - 18:32

Te pricepi sau nu la masini sau mecanica/electrica ... ideea este ca nu ar trebuii sa se comporte asa. Mai ales in service dedicat unei marci de masini, unde se presupune ca stiu totul despre masinile alea.

LYM

Posted 16 November 2017 - 18:43

Sunt curios la cate service-uri au solicitat factura/bon fiscal, si daca au fost refuzati pe cate le-au reclamat la ANAF.
Oricum, overall este aceeasi concluzie la care am ajuns si singur: "mecanici" habarnisti si preturi de reprezentanta pt piese "pa producator", fara niciun fel de garantie ca "garantia" ar mai putea fi onorata la astfel de service-uri (expl: nu e de la noi, ati mers tare cu masina, asa face toate, etc etc)

OPaul

Posted 16 November 2017 - 19:20

Acest experiment facut cu o camera ''ascunsa'' era un bun material media , ar fii deschis multi ochi ...

Am vazut un experiment similar in SUA, filmat cu o camera ''ascunsa' ... Exact acelasi comportament de mechanic ciubucar se gaseste si peste ocean , sau prin toata lumea.... Asta este natura omului, sa identifice potentiala prada si sa ii exploateze ''slabiciunile''... nu este o diferenta mare intre animale la acest capitol , toate se rezuma la obiceiurile noastre primitive doar ca adaptat pentru zilele noastre (sa avem burta cat mai plina cu un effort cat mai mic) acest lucru se mai numeste si progres, cica :D

bimmer90f30

Posted 16 November 2017 - 19:34

Iata cum se demasca lucrurile pur si simplu necinstite (SUA):Aceste lucruri trebuie sa se intample/descoperite/aflate si in Romania.

Sau mai aproape, in Anglia: