Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Motorina LukOil
BMWClub > BMW - Tehnica, intretinere si tuning > Ingrijire si intretinere
Alex86
Pana acuma alimentam de la Petrom cu Diesel Euro 4...vreau sa schimb si sa alimentez de la LukOil cu Euro L Diesel.Cei care mai alimenteaza de la LukOil sa imi spuna daca merita sa fac aceasta schimbare.
Dan98
cam naspa la Lukoil , am bagat de 2 ori la 320d si a mers aiurea. cand bagam de la omv mergea si mai aiurea sad.gif
Alex86
QUOTE(Dan98 @ 3/Jul/2006, 21:21)
cam naspa la Lukoil , am bagat de 2 ori la 320d si a mers aiurea. cand bagam de la omv mergea si mai aiurea sad.gif
[right][snapback]100628[/snapback][/right]

Curios,multi laudau motorina de la ei...tu de unde alimentezi acuma ?
Mai astept pareri
Dan98
de vreo 2 ani numai MOL. rareori OMV cand am constatat schimbarile in rau.
florian_xkk
si eu tot de la mol iau benzina, de aproape un an, la amandoua masinile si sunt multumit. am pus si de la lukoil si petrom si mi s-au parut ok, singura care nu mi-a placut a fost rompetrol si cea mai nenorocita a fost cea de la shell (bine ca a disparut din cta).
Cosminbad
Petromija.....particular...nici o pb.
csl 3
eu alimentez de la OMV si mai nou am inceput sa bag de la Rompetrol. Pana acum nici o problema, masina merge bine.
oSerX
eu petrom si omv bag ..... petrom merge chiar bine, are vlaga si consumul mi se pare cel mai ok ...
Kosty99Pjd
eu pun numai de la mol benzina Euro 5 cu 4 ron litru
Crysssz
ultima data am bagat si eu de la lukoil...sau cum ii zice..parerea mea...E VARZA!!!...nu`mi scotea gram de fum 318-le...cu luk scoate putin..evident ca am pus super...bafta
yona_expert
Mie asta iarna mi-a inghetat motorina de la LukOil!proasta marfa au acolo...In ultima perioada am pus de la Rompetrol si sunt multumit.
Jeff
Folosesc numai MOL sau OMV Euro 5 - am bagat si Lukoil, nu mi-a placut, parca nu prea avea vlaga...
Cosminbad
QUOTE(benarcis @ 6/Jul/2006, 22:28)
Mie asta iarna mi-a inghetat motorina de la LukOil!proasta marfa au acolo...In ultima perioada am pus de la Rompetrol si sunt multumit.
[right][snapback]101524[/snapback][/right]

nu de vina marfa proasta...motorina din rafinarie vine la diferite temperaturi de inghetz.... -20 , -35 etc....daca au avut pe stoc motorina -20 si afara s-a nimerit o perioada d-aia grozava cum sunt mai nou toate iernile la noi atunci va ingheta....
calvarul
QUOTE(Alex86 @ 3/Jul/2006, 21:03)
Pana acuma alimentam de la Petrom cu Diesel Euro 4...vreau sa schimb si sa alimentez de la LukOil cu Euro L Diesel.Cei care mai alimenteaza de la LukOil sa imi spuna daca merita sa fac aceasta schimbare.
[right][snapback]100627[/snapback][/right]

Ai grija ca Euro L diesel este euro 3
Super Euro L Diesel este Euro4 si chiar este bunicica la Luk Oil
turnerbj
Eu sunt nemultumit de benzina de la lukoil, mereu imi face figuri cand bag de la ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.