Pana acuma alimentam de la Petrom cu Diesel Euro 4...vreau sa schimb si sa alimentez de la LukOil cu Euro L Diesel.Cei care mai alimenteaza de la LukOil sa imi spuna daca merita sa fac aceasta schimbare.
cam naspa la Lukoil , am bagat de 2 ori la 320d si a mers aiurea. cand bagam de la omv mergea si mai aiurea
QUOTE(Dan98 @ 3/Jul/2006, 21:21)
cam naspa la Lukoil , am bagat de 2 ori la 320d si a mers aiurea. cand bagam de la omv mergea si mai aiurea

[right][snapback]100628[/snapback][/right]
Curios,multi laudau motorina de la ei...tu de unde alimentezi acuma ?
Mai astept pareri
de vreo 2 ani numai MOL. rareori OMV cand am constatat schimbarile in rau.
florian_xkk
3/Jul/2006, 23:05
si eu tot de la mol iau benzina, de aproape un an, la amandoua masinile si sunt multumit. am pus si de la lukoil si petrom si mi s-au parut ok, singura care nu mi-a placut a fost rompetrol si cea mai nenorocita a fost cea de la shell (bine ca a disparut din cta).
Cosminbad
3/Jul/2006, 23:11
Petromija.....particular...nici o pb.
eu alimentez de la OMV si mai nou am inceput sa bag de la Rompetrol. Pana acum nici o problema, masina merge bine.
eu petrom si omv bag ..... petrom merge chiar bine, are vlaga si consumul mi se pare cel mai ok ...
Kosty99Pjd
6/Jul/2006, 17:06
eu pun numai de la mol benzina Euro 5 cu 4 ron litru
Crysssz
6/Jul/2006, 21:20
ultima data am bagat si eu de la lukoil...sau cum ii zice..parerea mea...E VARZA!!!...nu`mi scotea gram de fum 318-le...cu luk scoate putin..evident ca am pus super...bafta
yona_expert
6/Jul/2006, 21:28
Mie asta iarna mi-a inghetat motorina de la LukOil!proasta marfa au acolo...In ultima perioada am pus de la Rompetrol si sunt multumit.
Folosesc numai MOL sau OMV Euro 5 - am bagat si Lukoil, nu mi-a placut, parca nu prea avea vlaga...
Cosminbad
7/Jul/2006, 12:30
QUOTE(benarcis @ 6/Jul/2006, 22:28)
Mie asta iarna mi-a inghetat motorina de la LukOil!proasta marfa au acolo...In ultima perioada am pus de la Rompetrol si sunt multumit.
[right][snapback]101524[/snapback][/right]
nu de vina marfa proasta...motorina din rafinarie vine la diferite temperaturi de inghetz.... -20 , -35 etc....daca au avut pe stoc motorina -20 si afara s-a nimerit o perioada d-aia grozava cum sunt mai nou toate iernile la noi atunci va ingheta....
calvarul
8/Jul/2006, 10:37
QUOTE(Alex86 @ 3/Jul/2006, 21:03)
Pana acuma alimentam de la Petrom cu Diesel Euro 4...vreau sa schimb si sa alimentez de la LukOil cu Euro L Diesel.Cei care mai alimenteaza de la LukOil sa imi spuna daca merita sa fac aceasta schimbare.
[right][snapback]100627[/snapback][/right]
Ai grija ca Euro L diesel este euro 3
Super Euro L Diesel este Euro4 si chiar este bunicica la Luk Oil
turnerbj
8/Jul/2006, 11:32
Eu sunt nemultumit de benzina de la lukoil, mereu imi face figuri cand bag de la ei.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.