Jump to content

Articol: Atunci cand totul e cuprins intr-un singur cuvant: F U N!


d-rive

Recommended Posts

 

Stiti care a fost primul lucru cand am pasit la BMW Welt? Am simtit la propriu ca ma kk pe mine. Primul lucru care l-am facut a fost sa merg la toaleta.

Poate e de ras dar pur si simplu asta am simtit. Iar dupa aia... parca eram la mine acasa, vorba aia, facusem deja o legatura naturala :D

 

esti mai rau ca o femeie

 

Gura ta spune ( ... sau... mana ta scrie... :) ) asta, insa alea 6700 de posturi pe bmwclub.ro spun cu totul altceva.

Sa nu imi zici ca altceva te-a atras aici, pentru ca vei ocoli (iar) adevarul. ;)

Sunt multe forumuri mai haioase, mai orientate spre joace pc, etc.

 

Stiu, stiu, e bine sa fii cool intr-o lume de bmw-emo's, dar las' ca stim noi ce suflet bland si iubaret ai :D

 

 

n-am inteles ce spune gura ta :)

Link to comment
Share on other sites

sa il fi vazut pe fratele meu care are rau de inaltime in Muzeul ala complet transparent, cu pasarale transparente si inalte etc...

Singurul loc unde a fost calm a fost la motoarele de avion si doar acolo si-a desclestat si el dintii sa mai explice ceva... :)

Edited by DOMI
Link to comment
Share on other sites

apropo de muzeu, acu parca imi pare rau ca n-am reusit sa-l vizitez si eu..cand am fost eu era in stadiul de renovare (noiembrie 2006 cred), dar am admirat turnul stil motor in 4 cilindri.. si in drum spre muzeu am admirat si vitrina mercedes plina cu masini si de la fabrica bmw mi s-a lipit si un manson pt schimbator din piele ,caci al meu era din vinilin si in aproape 2 ani era distrus maxim

 

a da , am mai si studiat atunci la vremea aia cum lucreaza sistemul cel nou x-drive , aveau astia o chestie acolo construita din piese si demontra cum lucreaza

Edited by gelu_bmw
Link to comment
Share on other sites

@c6t9, eu imi facusem o regula in viata in ceea ce priveste masinile. Sunt la a 14-a masina noua in ultimii 15-20 de ani.

Cand am cumparat X3 3.0d am zis ca nu voi mai da niciodata atatia bani pe o masina, fie ea si premium. Dupa cateva luni de zile am inceput sa inteleg de ce costa atat si ce o diferentiaza de altele care sunt mai ieftine.

In acelasi timp, am inteles ce diferentiaza BMW de Audi si Mercedes, singurele competitoare reale.

Mercedesul e confortabil dar oarecum lent si nu stiu cum sa spun ca e lenes dar nu neaparat ca e puturoasa ci modul cum se manifesta.

Audi e undeva intre BMW si Mercedes incercand sa para ceva high-tech. A incercat sa fie si Mercedes si BMW dar nu i-a iesit niciuna clar si inca mai orbecaie dupa o identitate clara.

BMW in schimb, de departe isi arata caracterul. De la modul cum sunt etajate treptele, chiar si la o automata, feedback-ul si actiunea, raspunsul pedalei de frana si a sistemului de franare, acceleratia motorului si modul in sine cum urca in ture, sunt clar orientate catre sofer oferind un feedback care te face sa spui ca masina e o prelungire a corpului uman.

 

BMW are suspensia mai rigida. Daca mergi incet, e o vesnica topaiala, daca-i dai talpa, masina devine chiar confortabila si foarte foarte stabila comparativ cu altele, cel putin ca feedback, iti da foarte mare incredere in ea si de ce nu, in tine.

 

Ziceam ca am o regula. Nu cumpar de doua ori aceeasi marca. BMW a fost exceptia si probabil o sa devina regula. Depinde si de buzunar :p

Cand am luat primul BMW un amic mi-a zis ca deocamdata am bagat seringa cu virusul BMW in vena. Trebuie doar sa astept putin ca el sa-mi invadeze fiinta.

 

Asa a fost. Am luat al doilea BMW fara sa am de ce sa stau prea mult pe ganduri. A fost "simply irresistible"! A fost si reintoarcerea la sloganul "The Ultimate Driving Machine".

 

Nu sunt un habotnic sau unul d-ala cu ochelari de cal dar pur si simplu imi place BMW ca masina, imi place BMW ca lume, ca univers auto si ma caracterizeaza. Cei care nu se identifica cu asta, nicio problema, inseamna ca nu e de ei.

 

Stiti care a fost primul lucru cand am pasit la BMW Welt? Am simtit la propriu ca ma kk pe mine. Primul lucru care l-am facut a fost sa merg la toaleta.

Poate e de ras dar pur si simplu asta am simtit. Iar dupa aia... parca eram la mine acasa, vorba aia, facusem deja o legatura naturala :D

 

Daca e ceva ce urasc la BMW? Da, cu siguranta da, categoric si indiscutabil. Urasc cocalarii si coclitii care si-au luat BMW dintr-un trend de prost gust si nu au cumparat marca asta cunoscandu-i calitatile si virtutile. Fara suparare, unii dintre astia au ideile cum ca un BMW nu e bun din cauza ca e... scump sau mai degraba nu si-l permit ei (nu zic asta in sens rautacios sau arogant) si ajungem la proverbul ala cu vulpea si strugurii acri.

 

Pentru mine BMW e si o stare de spirit iar cei ce nu o inteleg, la randul meu ii inteleg ca nu au ce cauta in lumea asta.

Poate candva o sa cumpar alta marca dar un lucru e clar. BMW a lasat urme adanci in sufletul meu de automobilist.

 

Aici apare socul cel mare. Cel mai mult imi doresc de la BMW sa lucrez in aceasta lume, sa-mi pot desfasura activitatea profesionala in cadrul acestei marci, din pacate, reprezentantele auto intra pe mana multora care nu vad in ele decat o afacere si e putin aiurea... in fine. Poate, o data si-o data, o sa fie asa cum imi doresc eu.

 

NU mașina sau marca sunt problema, ci România.

Link to comment
Share on other sites

cu siguranta este un acel ceva,care pe cei mai multi dintre noi ii leaga ireversibil de marca asta.

 

pentru mine cel putin, este un virus intrat adanc in sistem.

 

si cand sunt stresat,obosit sau fara chef, pornesc motorul si ascult sunetul evacuarii,ies putin din oras si o las sa inghita curbele cu usurinta i caracteristica.

 

atunci negresit un zambet mi se asterne pe figura,si uit de toate.pentru mine asta inseamna bmw.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Si la alte marci de masini schimbi foarte multe piese, si bagi mult mai multi bani in piese mergand in RO, decat daca ai fi mers in DE sau stiu eu ce alta tara dezvoltata...

 

E vorba de ce simti tu, ce vrei cu adevarat. Si din punctul asta de vedere, alt lucru mi se pare mie aiurea...E38 meu e foarte frumos finisat interior si din materiale foarte calitative. Insa cineva din familia mea are E60 535d cu foarte multe dotari ... si stundiind-o, pe multe planuri nu mai are aceleasi materiale calitative. Lampa de iluminat interior, spre exemplu, este mult mai prost facuta in comparatie cu E39 care este aceeasi clasa, nu mai vorbesc de E38. Si multe si multe altele. Ideea este, vorba colegului @d-rive ca totul a devenit o afacere (si asta la orice marca de masina, nu doar la BMW), iar noi suntem pasionati, si ne ajunge la suflet BMW-ul, in timp ce aceia care le produc le fac din ce in ce mai "de consum", ca in orice domeniu, in ideea de a face cat mai multi bani. Tehnologia a avansat, dar calitatea scade... Pacat !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

SALUT

 

sunt nou pe aici...hmm...la fe sunt si nou posesor de BMW...

am un 318 ci...motor micut...cai putini...dar e o placere sa l conduci ...

am cumparat BMW ul doar pendru distractie de weekend masina de de zi cu zi este nu golf VI fabricatie 2010 motor 1.6TDI...fratilor nici nu se compara .

Sustin pe cei care spun ca BMW ul este o masina pt FUN...este o placere sa ma dau cu ea in weekend...dupa 5 zile de condus golful cand vin acasa si pornesc BMW ul este ca o "eliberare" .

Nu regret nici o clipa ca mi am luat BMW. :hyper:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ff adevarat cind ma supara ceva pe acasa ma sui frumos in masina si ma duc de nebun.. ma intorc dupa 1 ora 2 si st alt om mult mai linistit si mai calm...

 

Zilele astea asa fac si eu; doar ca nu ma duc de ...nebun, ci de ...geaba! Nu sunt locuri de parcare, asa ca .....:frantics:

Link to comment
Share on other sites

ff adevarat cind ma supara ceva pe acasa ma sui frumos in masina si ma duc de nebun.. ma intorc dupa 1 ora 2 si st alt om mult mai linistit si mai calm... singura parte mai putin buna e k dupa ceva condus sportiv vad cum scade acul indicator de benzina... :D

 

iesi noaptea, nu?! ca daca iesi ziua (depinde si in ce oras) in trafic, pleci nervos de acasa, si te intorci cu vreo vena sparta :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Acum am vazut topicul.

Felicitari @d-rive, esti un om cu adevarat pasionat de bmw. Insa te pricepi sa si transpui acest feeling in cuvinte, ca ochiul ficaruia (daca mintea ii permite) sa perceapa esenta bmw, indiferent de model.

Edited by roco123
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Multam de aprecieri.

Poet nu prea sunt eu dar am zis sincer ce simt sufleteste.

 

Pentru mine fiecare drum cu masina e o reala bucurie. Fara misto. Si daca stau in trafic in BMW-ul meu, stau cu placere :LMAO:

De cand a venit zapada, numai in derapaje controlate tin x3-ul cu toate electronica dezactivata. Bine, unde imi permite drumul si traficul.

Link to comment
Share on other sites

Zilele astea asa fac si eu; doar ca nu ma duc de ...nebun, ci de ...geaba! Nu sunt locuri de parcare, asa ca .....:frantics:

 

Draguta situatie in perioada asta..stai 1-2ore sa cureti un loc de parcare, a doua zi dimineata pleci..seara cand te intorci locul e ocupat. Prin urmare, stai iar 1-2 ore sa cureti un loc de parcare..si tot asa :frantics:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.