Reconditionare faruri si proiectoare E90
Posted 24 November 2011 - 18:56
Imi e greu sa cred ca nu e lacuit,altfel s-ar zgaria de la prima spalare.
De exemplu la E46 sterge geamul farului pe interior cu o carpa uscata.Se zgarie?
De exemplu la E46 sterge geamul farului pe interior cu o carpa uscata.Se zgarie?
Posted 24 November 2011 - 20:27
pai eu inteleg de aici ca daca se zgarie, plasticul este unul moale la interior iar cum la exterior nu poate fii alt plastic, are cea zmecleu dat pe el. voi?:popcorn:
Posted 25 November 2011 - 10:33
Farul e din plastic. Atat. Nu e vopsit, nu e lacuit, nu are absolut nimic dat pe el.
Un far reconditionat prin smirgheluire si lustruire tine exact cat un far nou.
Posted 26 November 2011 - 21:41
|
! | incercati sa va limitati cu intrebarile. Tot ce este legat de preturi: doar in sectiunea MP. |
Posted 29 November 2011 - 10:59
paul, on 25 November 2011 - 10:33, said:
Farul e din plastic. Atat. Nu e vopsit, nu e lacuit, nu are absolut nimic dat pe el.
ar fi bine sa te documentezi inainte de a afirma ceva.
farul nou are aplicat pe exterior, pe geam un lac ceramic sau antiscratch, cum vrei sa i spui. cand il polishezi ''rupi'' lacul mai mult sau mai putin sau chiar de tot- este recomandat, ca sa nu iti apara pete cand il vei polisha. plasticul este f moale de aceea se poate matui chiar si dupa o spalare daca se freaca la spalatorie insistent.
folia nu se matuieste, cea de la oracal e excelenta. sunt doua tipuri de folie pt laminat. plus ca folia se poate polisha cu un polish fin- pas 2 si pas 3 pt holograme. ca si rezistenta o folie poate fi chiar durabila in timp mai mult decat uh far original. asta pt ca folia este ''gumata'' si nu se va mai impusca -sabla, la fel ca farurile noi, de la griblura.
Posted 29 November 2011 - 11:38
dan grasu, gresesti, farurile de care vorbim noi nu au aplicat nimic pe ele, nu mai spune prapastii.
Chiar daca ar fi avut ceva aplicat vreodata, e clar ca s-a luat din moment ce farurile sunt matuite.
Nici folia nu este o solutie. Decat pentru cei ce o comercializeaza. Orice lipesti pe far va reduce luminozitatea acestuia. Si nici nu va repara un far deja matuit.
Cel mai simplu si mai eficient este sa reslefuiesti farurile. Eu am farurile reslefuite de 2 ani de zile si nu s-au matuit deloc.
Oricum, chiar daca vrei sa lipesti o folie pe far, este obligatoriu ca inainte de a lipi folia sa reslefuiesti farurile. Ca doar nu o sa aplici folia peste un far matuit. De fapt o poti aplica, dar rezultatele sunt proaste.
Chiar daca ar fi avut ceva aplicat vreodata, e clar ca s-a luat din moment ce farurile sunt matuite.
Nici folia nu este o solutie. Decat pentru cei ce o comercializeaza. Orice lipesti pe far va reduce luminozitatea acestuia. Si nici nu va repara un far deja matuit.
Cel mai simplu si mai eficient este sa reslefuiesti farurile. Eu am farurile reslefuite de 2 ani de zile si nu s-au matuit deloc.
Oricum, chiar daca vrei sa lipesti o folie pe far, este obligatoriu ca inainte de a lipi folia sa reslefuiesti farurile. Ca doar nu o sa aplici folia peste un far matuit. De fapt o poti aplica, dar rezultatele sunt proaste.
Posted 19 February 2012 - 17:08
Posted 04 March 2012 - 23:16
Salut,
Ai cumva la vanzare o pereche de faruri cu lupa+angel pt e90, an 2005?
Ai cumva la vanzare o pereche de faruri cu lupa+angel pt e90, an 2005?
Share this topic:
1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Help