BMWClub: AUX din cotiera - BMWClub

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

AUX din cotiera e90 2005 Rate Topic: -----

#21 User is offline   matose 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 12-January 18

Posted 12 January 2018 - 23:21

Daca faci update cu ICOM original si conectezi masina la o sursa de curent constanta nu ar trebui sa fie nici-o problema, cei de la reprezentata profita de clientii naivi. Referitor la problema ta, trebuie activata intrarea AUX din soft ca sa mearga. Ca sa se auda si bine trebuie scos filtrul trece sus prevazut din fabrica (este undeva in zona torpedoului).
0

#22 User is offline   Magnusy 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 103
  • Joined: 04-November 15
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 13 January 2018 - 00:09

Salut, am avut si eu e90 care avea aux in cotiera dar nu il puteam selecta.

Trebuie sa schimbi cd playerul din asta business( care se aude groaznic) in cel professional. Gasesti pe olx la ~300 de lei. E plug and play, ai de desfacut 3 suruburi.

O sa iti mearga si aux iar volumul si calitatea sunetului se vor imbunatatii cu 30%.

Succes!
0

#23 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 13 January 2018 - 11:02

View Postmatose, on 12 January 2018 - 23:21, said:

Daca faci update cu ICOM original si conectezi masina la o sursa de curent constanta nu ar trebui sa fie nici-o problema, cei de la reprezentata profita de clientii naivi. Referitor la problema ta, trebuie activata intrarea AUX din soft ca sa mearga. Ca sa se auda si bine trebuie scos filtrul trece sus prevazut din fabrica (este undeva in zona torpedoului).


ai facut multe update-uri la HU? nu cred...
0

#24 User is offline   matose 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 12-January 18

Posted 13 January 2018 - 16:53

Am facut destule si mi-a picat unul singur din cauza tensiunii de alimentare. Cu ICOM Next (original) si tensiune la borne peste 14v nu pica nici-un modul ;)
0

#25 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 14 January 2018 - 01:09

sigur...de asta mai nou la procedura de flah din ista exista optiunea "fara update pe multimedia"...eu tind totusi sa cred ca nu ai facut chiar asa de multe...
0

#26 User is offline   matose 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 12-January 18

Posted 14 January 2018 - 02:01

Optiunea de care spui e pentru a salva timp pentru ca codarea HU dureaza destul de mult. Tu crezi ce vrei oricum, insa daca se respecta cateva precautii minime nu vor fi probleme. Acum daca toti "antreprenorii" si-au luat clone chinezesti de ICOM si fac update pe marginea strazii cu o sursa subdimensionata, normal ca mai apar si probleme :)
0

#27 User is offline   zeronoo 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1921
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 15 January 2018 - 16:45

intreaba la reprezentante...http://www.bmwclub.ro/forums/public/style_emoticons/default/popcorm1.gif
0

#28 User is offline   billy1 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 75
  • Joined: 03-December 12
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 15 January 2018 - 17:10

Am si eu acel auxiliar, la mine functioneaza dar adevarul este ca se aude incet. Ce filtru zici ca trebuie scos si unde se afla?
0

#29 User is offline   matose 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 203
  • Joined: 12-January 18

Posted 15 January 2018 - 22:15

In principiu se afla in spatele torpedoului, vezi cateva detalii si poze aici: http://www.m5board.c...ity-volume.html
0

#30 User is offline   pedromilano 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 07-February 10
  • Gender:Male
  • Location:parma

Posted 13 May 2018 - 13:51

View PostMagnusy, on 13 January 2018 - 00:09, said:

Salut, am avut si eu e90 care avea aux in cotiera dar nu il puteam selecta.

Trebuie sa schimbi cd playerul din asta business( care se aude groaznic) in cel professional. Gasesti pe olx la ~300 de lei. E plug and play, ai de desfacut 3 suruburi.

O sa iti mearga si aux iar volumul si calitatea sunetului se vor imbunatatii cu 30%.

Succes!



salut .....trebuie doar sa schimbi radio-cd-ul?
merge apoi aux-in?
pe ,,professional'' merg mp3-uri?,,,bluetooth...?
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro