Jump to content

6 cabrio


corado

Recommended Posts

Du-te sa ti-o cumperi, ce mai astepti? :goodjob.gif

 

US Import wird verkauft mit deutschen Papieren Vollabnahme vom TÜV, Wiederherstellungsgutachten und einem Jahr Garantie !!

Cel mai misto e ca e adusa din America...

Edited by corado
  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Frate e scumpĂŁ mașina ta,,, e exagerat de scumpĂŁ ! Pun pariu dacĂŁ stau 2 sapt pe net pe mobile gĂŁsesc una Ok la 30.000e ,,, e 2008 trezește-te ! Ești ca ĂŁla cu seria 5 din 2006 care cere 12.500e ! Și faci o comparație cu una ca a ta care din poze sta din vara pe mobile.de ,,, acum nu Stiu din ce vara ,,, din partea mea Poți sa iei cât vrei! Ca nu mi bagi mie banii in buzunar ,,, e pĂŁrerea mea vis a vis de prețul mașinii tale !
  • Like 3
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

E exagerat de scumpa pentru tine. :) Daca ai ajuns sa compari masina mea cu 5-are din 2006...cu 1 milion de km...ma rog...toata lumea poate avea o parere...Nu stiu ce relevanta are ca tu gasesti una "OK" la 30 000 eur +adus+inmatriculat + etc....pe a mea cer 25 000 eur. REPET!!! Diferenta de 19% e deductibila si noul proprietar o va recupera daca ia masina pe firma. Edited by corado
  • Downvote 6
Link to comment
Share on other sites

Daa vezi sa nu, asta era : e prea scumpĂŁ pt mine ,,, când N ai argumente ce sa zici și tu,,, dacĂŁ un nebun pe mobile.de cere un pret asemanator cu al tĂŁu asta nu ĂŽnseamnĂŁ ca prețul ĂŁla e un etalon ! ,,, ma rog ,,, E frumoasa dar tot 2008 rĂŁmâne!
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca am nevoie de lectii, am avut destule masini la viata mea, vreo 15 mai exact, pe care le-am vandut cu cat am vrut :) Cred ca te plictisesti la ora asta si esti suparat din anumite motive. O sa incerc sa ma abtin din viitoare comentarii...te sfatuiesc sa faci la fel, discutia nu duce niciunde, pentru cine e interesat de masina, ma poate contacta in PM sau la tel.

 

Seara buna!

Edited by corado
  • Like 1
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Daa,,, și recupereazĂŁ cu vârf și ĂŽndesat ,,, și dk nu are firma ce face? Cum ii recupereazĂŁ ?

 

Și dk ai avut care i relevanta ? Tu știi câte masini am avut eu? Sau ne mĂŁsuram care i mai tare acum?,,, eu cred ca tu te cam ataci ,, eu nu am de ce ,,, și se vede din comentariile tale ,,, nu crd ca ești tu in mĂŁsura sa ma SfĂŁtuiesti tu ce sa fac eu la ora asta , de bine de rĂŁu ca vd faci același lucru ca mine ! Noapte buna !

 

P.s

 

2008 - 30.000e 😳😳😳

Edited by dadogus
  • Like 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

“Dk” nu are firma, probabil nu ai atatia bani de dat pe o masina cabrio. Mergi si ia-ti ce vrei de banii astia si lasa omul sa isi vanda masina linistit. Nu poti dormi la noapte de grija anuntului pe care l-a postat colegul?

Du-te si ia-o pe aia de USA scufundata, fa-ti topic si discutam acolo DAR DE CE TREBUIE SA ITI SPUI TU PAREREA PE TOPICUl OMULUI???

 

LE: Mama, tu nu stii sa scrii, colegule...

Edited by MikeOnline!
  • Like 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Tocmai ti-ai dat cu parerea referitor la pretul si anul masinii ,plus ca ai adus si alte exemple 650i (ce are un motor de 4.4) compari mere cu pere, fiecare cere cat cum si ce vrea pe masina ce o detine. Ti-ai spus parerea foarte frumos, ce sens mai avea sa continui si sa strici topic-ul omului.

Spor la vanzare, din pacate marea majoritate din tara asta vaneaza doar chilipiruri, cand se scoate ceva la vanzare cu istoric complet ,indiferent ce se scoate la vanzare , in comparatie cu piata , toata aceasta majoritate se ataca, e scump , e nu stiu cum , citez din spusele altora"ce ma intereseaza pe mine revizia" /"crezi ca eu am incredere ca tu chiar ai facut ce ai facut la masina".

Concluzia este ca strugurii sunt cam acri.

  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

bai frate ce lume frustrata ...zici ca-i baga mana-n buzunar si ca i-o ia pe ma-sa in trafalet. Fiecare cere cat vrea pe "bunul" lui ... daca masina asta are 90.000km si e intretinuta exemplar e firesc ca pretul ei sa difere foarte mult in comparatie cu acelasi model cu 400.000km trecut prin mana a 20 de gospodari care mai de care mai carpaci.
  • Like 3
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

una peste alta masina e frumoasa pretul e mare,daca gasesti pasionatul(cu ghilimelele de rigoare) e bine.Problema e ca nu e masina clasica iar pretul se va duce in jos in urmatorii 10-15 ani :) Personal am un singur 6 care l-as lua ar fi modelul asta https://www.mobile.de/ro/Automobil/BMW-633CSi-Aut.-Tempomat-Alu-Felgen-.../vhc:car,srt:price,sro:asc,ms1:3500_-23_,frx:1996,prx:25000,ful:petrol!diesel,mlx:150000/pg:vipcar/252440920.html.

Bafta la vanzare :)

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

quote: dadogus- "Și dk ai avut care i relevanta ? Tu știi câte masini am avut eu? Sau ne măsuram care i mai tare acum?,,, eu cred ca tu te cam ataci ,, eu nu am de ce ,,, și se vede din comentariile tale ,,, nu crd ca ești tu in măsura sa ma Sfătuiesti tu ce sa fac eu la ora asta , de bine de rău ca vd faci același lucru ca mine ! Noapte buna ! "<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 13px; background-color: rgb(250, 251, 252);">

 

 

 

Am spus ca nu mai continui polemica, dar chiar trebuie sa iti dau o replica, pentru ca se intelege gresit ceea ce am vrut sa scot in evidenta si oricum mi-ai poluat topicul aiurea, ai inceput sa te injuri cu colegii, doar ca sa iti sustii punctul de vedere.

 

Am vazut pe forum ca tu vinzi masini cu 3000 de euro. Nu e nici o problema, fiecare cu bugetul lui, dar atunci, ce sens are sa aduci in discutie masini din 2012 si 30 000 euro+ cu motoare de 4400 cmc V8 cand tu vinzi 316 compact din 1900 toamna? Nu e vorba de laudat cand am spus ca am avut peste 15 masini si nu ma masor cu nimeni, am vrut sa scot in evidenta ca stiu cu ce se mananca masinile, nu am nevoie de "lectii! Se poate vedea in semnatura mea ca unele dintre aceste masini au costat ceva bani, multe dintre ele avandu-le de noi. Acest 6 a fost cumparat de NOU si pretul lui de lista s-a apropiat de 100 000 euro. Tu il compari cu seria 5, pe care il poti cumpara si cu 50 000 euro nou. Uite ca toate masinile din semnatura, le-am vandut, cu pretul cerut de mine, (pretul REAL) pentru ca, exista si clienti care vor masini REALE, cu istoric REAL si intretinere pe masura. Daca ai cauta pe mobile, sau pe orice alt site de specialitate o masina asemanatoare cu cea de pe acest topic, care sa indeplineasca aceleasi specificatii, vei afla ca nu am cerut un pret exagerat. Am atasat o poza de pe mobile ca sa vezi de unde incep preturile, in caz ca vrei sa iti cumperi una asemanatoare. Am mai spuso, masina este unicata in Romania, nu exista alta in aceasta configuratie, eu cred ca e un mare plus.

 

PS. Pretul este de 25 000 eur, nu 30! cei 19% sunt deductibili, ma repet! Fiind persoana juridica, trebuie sa platesc TVA la stat, iar acest TVA va fi dedus de viitorul cumparator. Cine nu are firma, poate sa isi cumpere masina din strainatate pe persoana fizica sau de pe autovit, de la samsari, daca are curaj. Ah, eu ofer si roti complete de iarna noi in pretul acesta.

Bafta!

post-32497-0-99478200-1519553603_thumb.jpg

Edited by corado
  • Like 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Cel putin masina cumparata de noua, nu exista alta in aceasta configuratie, se poate verifica la orice reprezentanta BMW din tara, asta cu "unicata" o stiam de la cei de la Bavaria, cu asta se laudau si ei. Ce-i drept, nici n-am intalnit una identica pana acum. Am vazut un singur M6 cabrio alb din aceasta generatie in ultimii 10 ani in Bucuresti.

 

Asta e singurul 6 alb de pe mobile.de:

 

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=254951563&categories=Cabrio&colors=WHITE&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=28&pageNumber=1&scopeId=C&fnai=next&searchId=00a7ba75-3089-24ee-ab27-4f51a77fb922

 

Poate tu ai mai vazut, eu nu.

Edited by corado
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

pai ca si configuratie pot spune ca mai sunt masini unicate- ca na fiecare poate a pus alte optiuni pe ea, asa pot zice ca si compactul meu e unicat in Romania ca 2.5 -uri cu aceasi configuratie/culoare nu prea sunt.Legat de pret ideea ca multi iau o asemenea masina ca si persoana fizica = 30.000 .
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

quote: dadogus- "Și dk ai avut care i relevanta ? Tu știi câte masini am avut eu? Sau ne mĂŁsuram care i mai tare acum?,,, eu cred ca tu te cam ataci ,, eu nu am de ce ,,, și se vede din comentariile tale ,,, nu crd ca ești tu in mĂŁsura sa ma SfĂŁtuiesti tu ce sa fac eu la ora asta , de bine de rĂŁu ca vd faci același lucru ca mine ! Noapte buna ! "<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 13px; background-color: rgb(250, 251, 252);">

 

 

 

Am spus ca nu mai continui polemica, dar chiar trebuie sa iti dau o replica, pentru ca se intelege gresit ceea ce am vrut sa scot in evidenta si oricum mi-ai poluat topicul aiurea, ai inceput sa te injuri cu colegii, doar ca sa iti sustii punctul de vedere.

 

Am vazut pe forum ca tu vinzi masini cu 3000 de euro. Nu e nici o problema, fiecare cu bugetul lui, dar atunci, ce sens are sa aduci in discutie masini din 2012 si 30 000 euro+ cu motoare de 4400 cmc V8 cand tu vinzi 316 compact din 1900 toamna? Nu e vorba de laudat cand am spus ca am avut peste 15 masini si nu ma masor cu nimeni, am vrut sa scot in evidenta ca stiu cu ce se mananca masinile, nu am nevoie de "lectii! Se poate vedea in semnatura mea ca unele dintre aceste masini au costat ceva bani, multe dintre ele avandu-le de noi. Acest 6 a fost cumparat de NOU si pretul lui de lista s-a apropiat de 100 000 euro. Tu il compari cu seria 5, pe care il poti cumpara si cu 50 000 euro nou. Uite ca toate masinile din semnatura, le-am vandut, cu pretul cerut de mine, (pretul REAL) pentru ca, exista si clienti care vor masini REALE, cu istoric REAL si intretinere pe masura. Daca ai cauta pe mobile, sau pe orice alt site de specialitate o masina asemanatoare cu cea de pe acest topic, care sa indeplineasca aceleasi specificatii, vei afla ca nu am cerut un pret exagerat. Am atasat o poza de pe mobile ca sa vezi de unde incep preturile, in caz ca vrei sa iti cumperi una asemanatoare. Am mai spuso, masina este unicata in Romania, nu exista alta in aceasta configuratie, eu cred ca e un mare plus.

 

PS. Pretul este de 25 000 eur, nu 30! cei 19% sunt deductibili, ma repet! Fiind persoana juridica, trebuie sa platesc TVA la stat, iar acest TVA va fi dedus de viitorul cumparator. Cine nu are firma, poate sa isi cumpere masina din strainatate pe persoana fizica sau de pe autovit, de la samsari, daca are curaj. Ah, eu ofer si roti complete de iarna noi in pretul acesta.

Bafta!

 

 

Vezi ca ești cam superficial ,,,Faci niște afirmații și niște presupuneri despre mine de parca m ai cunoaște ,,, dacĂŁ am avut la vanzare Un bmw e90 sau mai Stiu eu ce an asta nu ĂŽnseamnĂŁ ca trebuie sa mi expun ce am eu pe un forum sau ce vand ,,, si poți sa o rĂŁsucești tu cum vrei ,,, la 30.000e ĂŽți iei bmw M3 e92 2008

  • Like 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

Asta ai scos-o rau.cum ai calculat aia 15k :) ?

 

De ex asta mai cere 15k ?https://www.olx.ro/oferta/bmw-m3-450cp-ID9jKeR.html

De unde stii tu ca nu cere ? In poze toate arata frumoase pana mergi sa faci un test drive cu ele si incep sa troncane sa faca ca toate alea. Eu personal caut un e92 m3 de asta vara si am fost in Germania am vazut cateva avand un buget tot pana in 30k si si dupa 1 sapt pierduta pe acolo am plecat cum am venit... ca sa te atingi de un m3 e92 in mintile lui ai nevoie de un buget de la 40k +.

  • Like 3
  • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.