Jump to content

Recommended Posts

Am luat un BMW si am zis merg la reprezentata...sa ii fac revizia(precizez, schimb ulei, filtru aer si filtru motorina, filtrle de polen le schimbasem eu) plus reglare usa spate care face zgomot la peste 80 km/h.

Primul contact.

Filmul evenimentului (la sediul din Soseaua de centura):

1. Programare -> termen 2 saptamani (oameni ocupati) OK, ajuns la fata locului ora 9 AM conform programarii.

2. Surpriza -> lasati masina si veniti dupa amiaza.... raspuns nu pot... atunci asteptati in salon (cunoasteti locul???) nu va doresc.

3. Dupa 2 ore mai dureaza 30 minute.

4. La final 2 ore 45 minute -> ne cerem scuze e aglomerat.

Rezultat:

Am zis ca cu mai trec pe la acel service si usa tot face zgomot.

 

Al doilea contact.

S-a deschis pe DN1 vis-a-vis de aeroport un sediu de coperta.

 

Piese de schimb ieftine, merita.

 

Problema: schimbarea meniului din oandeza in romana, inlocuirea lamelelor de la stergatoare si eliminarea zgomotului produs de usa din dreapta spate la viteze mai mari de 80 km/h plus o eroare ce nu puteam sa o inteleg (dat fiind meniul in olandeza).

 

Filmul evenimentului (la sediul din DN1):

Programare: 4 zile -> supriza placuta

1. Ajuns la fata locului ora 9 conform programarii.

2. Expresia celui de la birou... a electrica....o sa fie greu.

4. Lasati masina veniti diseara...raspuns nu pot, in 2 ore plec din Bucuresti.

5. Nu o sa fie gata...asteptati in salon.

6. Ora 12 ...electrica e gata dar cei de la mecanica sunt in pauza de masa trebuie sa mai stai 1 ora daca vreti sa se uite la usa.(mentionez ca spre rusinea mea am uitat daca a fost ora 12 sau 13 dar e irelevant asa ca sustin ora 12)

7. Iau cheile, am meniu in engleza si supriza eroarea e tot acolo, "verificati becul de frana" spune saracul computer. OARE nu am stat 3 ore cu masina la electrica in service Automobile Bavaria?

 

Concluzie ... e PACAT de sediu. Pe afara e vopsit gardu' si inauntru leopardu'

Si o intrebare daca e pe acest forum cineva care lucreaza acolo...

CE INSEAMNA PROGRAMAREA ... vino aici la ora 9 si o rezolvam cand putem?

EU INSIST SA CRED CA PROGRAMAREA INSEAMA: cand te-am programat ne ocupam de masina ta.

 

P.S. Scuza afisata: Avem doar 2 oameni la electrica.

Edited by foxy
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bine ca ai realizat ca inca esti in romania.sa nu crezi ca daca am intrat in ue vom fi ca ei.niciodata.romanul asa este si cand iti ia bani.eu am stat la piese ceva timp .......la sediul frumos si am plecat cum am venit.a spus clar ca este prea veche masina si nu stie ce piesa sa mi comande.faptul ca abia umbla in etk .nu il mai spun.dar mi sa facut mila si i am aratat unde sa gaseasca masina.oricum sediul este fantastic.si piesa am comandat o din germania.
Link to comment
Share on other sites

Din pacate e o problema generala a service-urilor. Nu conteza ce marca de masina ai, TOATE sunt varza. Stiu pe cineva care a lucrat la Meridian si dupa ce mi-a povestit de acolo cate una cate alta am ramas masca. Sa spunem varul meu, are un 325d E39 Touring, a adunat mai multe probleme si a mers sa le faca pe Casco. Au trebuit sa ii schimbe aripa fata pe o parte. Il cheama pe om la service ca masina e gata. Ajunge acolo si da un tur al masinii sa vada cum a iesit. Cand ajunge la aripa cu pricina il intreaba pe mecanicul care era cu el daca vopsitul aripii nu intra in Casco. Ala se uita si intradevar aripa nu era vopsita. A trebuit sa revina dupa cateva zile. Nu stiu exact la ce service BMW a fost. Mai bine ai un service de cartier cu mecanicul tau care face treaba bine si costa si putin.
Link to comment
Share on other sites

La ce oficial Bavaria te referi? Sper ca nu la membrul nostru de pe forum :blink: ....

 

De asemenea va dau un sfat, cititi bine ce s-a mai scris pe acest forum despre service la AB, nu fiti partinitori sau patimasi in exprimare, fiti obiectivi!

Link to comment
Share on other sites

toti sunt varza.din ce stiu eu la vw la revizii nu ti schimba uleiul.il vinde.ca este rs si merge si 40 000.dar cred ca fac asta si prin alt aparte nu numai la vw.asa ca la garantie insistati sa stati langa masina sa vedeti ce schimba.cati oameni au parlit si astia cu bmw lor.....mai ales contempo din brasov.si aici in buc iti da piesele bune de pe masina jos si ti pune altele mai proaste sau fac numai mizerii.sper sa nu aibe somn si liniste nici in viata de apoi .astia care fac dastea la orice service sau orice domeniu.isi bat joc de bunul tau de munca ta .tara de cah cah .
Link to comment
Share on other sites

bani au innebunit romani.si ai fac sa faca numai dastea.de foame de disperare de bani.nu mai avem mandrie ne furam prieteni si ne mintim si ne injosim.totul pt bani.asa ca sa nu mai avem pretentii in service la reprezentanta unde sunt sume imense de bani si saci de piese in joc .la furat inainte mars
Link to comment
Share on other sites

De asemenea va dau un sfat, cititi bine ce s-a mai scris pe acest forum despre service la AB, nu fiti partinitori sau patimasi in exprimare, fiti obiectivi!

173510[/snapback]

 

Mai concret decat atat nu cred ca se poate. Nu e o problema de service, e o problema legate de acte.

 

Uite cazul in derulare.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=12226

 

Eu cu ocazia asta le-am spus frumos "La revedere!". Am Mercedes.

Link to comment
Share on other sites

in Austria, in Baden - un mic service/dealer BMW - dupa 2 rugaminti ca trebuie sa plec in 2 zile ..... mi-au primit masina si cu toate ca aveau gramada de programari ( veneau si plecam masinile in mod repetat ) ... m'au rezolvat intr-o zi .. aaa ..... timp in care mi'au dat o masina sa ma plimb pe acolo ..... e adevarat un e36 coupe pe benzina ( trebuia sa fac pana in 200km cu el altfel plateam 30centi ori pe km ..... ori pe 10km nu mai stiu :blink: )

 

LE: si piesele lor vin de dimineata pe seara sau de dupa amiaza pana la ora 8 dimineata ! :)

 

a..... si programul de service incepe la ora 7 :)

Edited by oSerX
Link to comment
Share on other sites

Eu de aia nu mai calc la Bavaria, am gasit un Service in COnstanta care se ocupa si de BMW-uri, si se ocupa bine, a spus o ora si o zii, la ora aia masina incepe sa fie reparata, si culmea, seful de service te trateaza ca pe un om, nu ca pe un prost care si-a cumparat BMW. Il intrebi ce se intampla si-ti spune tot ce e de sups.

Am fost la Bavaria sa-mi faca un test si mi-au spus ca masina e ok, fara sa-mi arate si mie o fisa sau ceva, am fost apoi la service-ul asta, am facut iar un tesst, eroare la un senzor de la aerul conditionat, pe care l-am si schimbat, cred ca aia la Bavaria au luat doar banu. Au bagat masina in hala si au scoso dupa 2 ore fara sa-i faca nimic. Asta e. Eu deja am uitat de ei, o sa-mi reamintesc cand o sa-mi iau o masina noua de la ei, dar mai e pana atunci.

Link to comment
Share on other sites

Eu consider ca este strigator la cer sa nu ti se ofere un bun pentru care ai platit, ba mai mult, sa ti se refuze predarea bunului respectiv din cauza incompetentei angajatilor de acolo. Eu sincer m-am saturat definitiv de ei. Este a doua oara cand imi creeaza probleme si nu sunt in stare nici macar sa duca la bun sfarsit vanzarea unei masini. Din pacate voi fi legat de ei in continuare, pentru ca ei sunt cei ce imi ofera garantia la masina actuala. Sper sa nu fie nevoie sa apelez la ea in putinele luni pentru care imi planific sa tin masina.

 

Dupa ce vand masina asta imi iau Mercedes si Adio Automobile Bavaria!

 

LE: apropo de schimbari cyborg, exista schimbari, din punctul meu de vedere IN RAU! Acum un an si jumatate cand am mai luat masina de la ei a trebuit sa astept nejustificat cu masina pe tusa timp de cateva zile. Acum dureaza deja de o saptamana si va mai dura. Am sperat ca vor exista schimbari in bine. Sa fim seriosi.

Edited by gbu
Link to comment
Share on other sites

Nici la Casa Auto nu e mai bine stai linistit. sau la VW , Audi , etc.Stiu din FGS atat proprietar de Audi cat si de VW care au avut probleme cu dealerii.

173914[/snapback]

 

 

Sa nu comparam totusi VW cu BMW-ul :blink:

 

BMW-ul vinde masini premium, iar serviciile after-sales trebuie sa fie pe masura :)

Link to comment
Share on other sites

Bavaria, cu tot respectul, AUDI iti spune ceva? este acelasi importator si service... din pacate de toata jena si la Audi si la BMW... marci premium, li se rupe lor de-asta. Ei sunt romani, iar romanii nu se impart in premium si "popular", te cred, de la tine de acolo lumea se vede altfel :blink:
Link to comment
Share on other sites

Bavaria, cu tot respectul, AUDI iti spune ceva? este acelasi importator si service... din pacate de toata jena si la Audi si la BMW... marci premium, li se rupe lor de-asta. Ei sunt romani, iar romanii nu se impart in premium si "popular", te cred, de la tine de acolo lumea se vede altfel :)

173958[/snapback]

 

 

Nu este vorba de cum se vede si de unde.Nu se poate sa dai o gramada de bani pe o masina si sa fii tratat in bataie de joc :blink:

 

Trebuie sa apara si alti dealeri autorizati BMW,altfel nu se va schimba nimic.

Link to comment
Share on other sites

Si o intrebare daca e pe acest forum cineva care lucreaza acolo...

 

P.S. Scuza afisata: Avem doar 2 oameni la electrica.

173499[/snapback]

 

 

Sper ca nu te-ai referit la mine,Bavaria de pe forum,oficialul :blink:

 

Daca da imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc,nu lucrez acolo,nu am lucrat si nici nu voi lucra vreodata.

Imi pare rau daca nick-ul folosit de mine te-a indus in eroare.

 

ps

 

Forumul este public si democrat,nu este influentat sau monitorizat in nici un fel de un oficial al BMW-ului.

Link to comment
Share on other sites

Bavaria, din pacate prea curand nu vor aparea noi dealeri, pe mine ma mira si mi-au fost date ideile cu totul peste cap, in fruntea AB este MIchael Schmidt, care nu prea e roman, ma asteptam la mai mult din partea lui, imagineaza-ti, am banii de o masina, care nu e cine stie ce nenorocire ci un x3 la cca 45k DDP si ma rog de astia sa mi-o vanda... deci nu au nicio treaba oamenii...
Link to comment
Share on other sites

Stiu Dane ca e roman bossul de la AB dar am zis ca macar ca respect pentru stramosii lui sasi, svabi sau ce-or fi fost ei sa aiba respect si sa se oglindeasca in ceea ce face caracterul de om serios, de neamt.

@sorinn daca ar fi monitorizat/vizualizat de un oficial sau un angajat de la AB tare bine ar fi ca poate macar de ciuda vis-a-vis de ceea ce scrie aici ar incerca si ei sa devina mai seriosi dar nu cred ca ii doare nici la 10 m in fata pul// de plansetele si oracaiturile noastre de pe aici... mai da-i in... ca imi vin iar dracii pe ei, vreau sa imi iau masina de la ei si ma rog eu de ei, niste.... zi ma ala care citesti forumul, nu esti interesat sa iti bag vreo 50k euro in cont? :blink:

Link to comment
Share on other sites

sa va zic si eu una :am un e90 330i(o bijuterie ce sa zic) luata de noua in sept 2005,cu runflat drept cauciucuri,la un moment dat (vara lui 2006) a doua zi dupa ce i-am facut prima revizie ma trezesc cu un mesaj pe bord cum ca sa opresc masina cit de repede pot ca cica am probleme cu presiunea la roti,ma dau jos ma uit... nimic,ma sui la loc opresc motorul (ma gindeam ca o fi vreo eroare de soft,care fie vorba intre noi sunt destul de dese,cel putin la masina mea)pornesc din nou...mesajul tot acolo,ce sa fac ce sa fac:sun la AB ,le spun de problema si-mi spun ca este normal sa nu se vada nimic fiind cauciucuri runflat si-mi recomanda sa ma duc la o vulcanizare pt reglare presiune roti.Pornesc ,opresc la prima vulcanizare reglez presiunea,setez calculatorul ,plec de acolo mai merg putin ...ding mesajul revine,nervi ma dau jos verific... nimic(dracu m-a pus sa-mi iau masina complicata)ma duc la aceiasi vulcanizare le spun de problema,baietii imi fac presiunea imi scot roata o baga in apa sa vada daca nu rasufla si...evident pneul face bulbuci,deci trebuie vulcanizata,ma uit la baieti cu speranta ,ei la mine cu o privire ca spre unul in drum spre plutonul de executie(stiau ei ceva ,ce urma sa aflu si eu )si-mi spun ca ei nu au "tehnologia''necesara operatiunii de vulcanizare a unui cauciuc runflat,''da cine o are ?''zic eu ''nu stim ''zic ei,plec si cu amar in suflet ma hotarsc sa ma duc la AB(stiti si voi ce inseamna asta cel putin4-5 ore pierdute numai pe centura),ajung acolo le spun de problema, raspunsul lor:lasati masina suntem aglomerati reveniti cind va sunam noi,eu ma dau bine pe linga nasol si in cele din urma e de acord macar sa verifice despre ce e vorba ,imi ia masina si dupa 2(doua) ore vine si-mi zice ca am pneurile intepate de cuie,eu zic pneurile?da toate patru zice el,eu zic nu se poate n-are cum ,hai un pneu hai doua dar toate patru,el se uita la mine da din umeri si pleaca ,lasindu-ma siderat blestemind cartierul(ca nu am garaj si stau intr-un cartier de kkt.in prima faza am crezut ca m-au aranjat baietii de dupa blocurile gri)parcarea de la firma mea unde se poate sa fi luat cuiele(pt ca se lucreza mult cu timplarie de lemn si evident cu multe cuie)oricum foarte suparat pe destin,dupa ce imi mai revin putin ma duc dupa nasol sa-l intreb cit costa sa rezolv problema,el zice ca problema se rezolva prin schimb total de cauciucuri(gaurile sunt mari ,pe laterala etc etc etc)dar nu asta ar fi problema (de parca un ''mic''schimb de aprox 70mil lei cit costa toate cauciucurile poate fi numit mic)ci faptul ca ,evident,nu le au pe stoc,timpul de livrare cel putin 3 saptamini,ma uit la el si hotarasc sa plec repede sa nu-l bat ,nu ca ar fi el de vina ,dar cum destinul nu este o persoana pe care sa poti pune bita te multumesti cu ce ai,in fine plec ajung acasa intru pe google caut pirelli(marca blestematelor de cauciucuri)si vad prima raza de soare depozitul lor central este in apropiere de firma mea.A doua zi fugutza fugutza la depozitul pirelli(fugutza e un fel de aspune caci pirelli are depozitul pe....unde credeti?...bingo pe centura deci 5km de centura facuti in aprox 45minute)acolo bag masina pe rampa cu o mica speranta ca poate nu trebuie totusi schimbate toate,dupa ce verifica (toate operatiunile de la pirelli au fost facute sub nasul meu de una din cele mai profesioniste si mai amabile echipe de tehnicieni)toate rotile vine un tip la mine cu o privire asa oarecum incarcata de mila,stupoare si suparare ,zice :Da' va place sa faceti curse ,nu?Pacat de masina ca e tare frumoasa!,eu ma uit la el nedumerit(daca am luat 3 amenzi de radar in 10 ani de condus e mult)si-l intreb ce vrea sa zica,se uita la mine asa de parca incerca sa-mi spuna ca nu are rost sa fac pe prostul cu el ca oricum el este profesionist si numai privind un cauciuc poate sa-si dea seama ce hram poarta soferul,eu insist ,el zice :Domle masina asta are cauciucurile pe spate tocite ca la cei care fac drifting(noroc cu NFS ca altfel habar nu aveam despre ce vorbeste),iar cit despre cele de pe fata incercati sa nu mai bagati masina prin tot felul de locuri dubioase(aluzie la cuie),in momentul ala am inceput sa-l asigur ca eu nu fac asa ceva si ca am luat o masina atit de puternica nu pt curse ci pt ca este cel mai laudat motor de3l,el parca dadea sa ma creada,in acelasi timp vine patronul lui si ma intreaba asa cu o lumina ciudata in ochi cind a fost luata masina si daca a fost noua sau sh,eu zic in sept 2005 si evident noua ,la care el zice ca daca e asa se intimpla ceva ciudat pt ca,cauciucurile au fost produse la date diferite si oricum mai tirziu decit masina adica dupa oct 2005(conform seriei si datei de pe cauciucuri).HOPA masina cu cauciucuri din viitor ce sa mai o lungesc singurul loc unde masina a stat fara sa o vad a fost la bavaria in timpul reviziei deci concluzie RUSINE pt jegurile de la bavaria,RUSINE pt BMW ca isi vind masinile printr-un asemenea dealer,si ca sfat feriti-va de pneuri runflat pt ca nu prea se gasesc vulcanizari
Link to comment
Share on other sites

rookie... de-a dreptul emotionant, am citit tot :blink: imi pare rau pentru tine, eu am invatat lectia cu serviciile astea de la noi din service si nu ma dezlipesc de masina cand sunt cu ea in service... am facut asta si la reno si skoda in service si o sa o fac si la BMW, stii ce naspa e cand stai langa ei, parca esti ca o "sula" in coastra lor ca nu pot face ei ce vor... mi-au zis ca nu am voie sa stau langa ei, le-am zis ca sunt niste hoti si nu am cum sa am incredere in hoti... daca nu sunt hoti si nu au nimic de ascuns sa ma lase sa stau langa masina ca sa ma conving... eu in locul tau ma duceam direct la directorul de la AB si ceream caseta sau cd-ul cu filmul care sa arate exact ceea ce s-a intamplat cu masina in service, daca nu mergeam direct la Politie si ii acuzam de furt, fara nicio gluma... daca refuzau sa imi furnizeze imaginile cu masina mea in service chemam toate ziarele si televiziunile, e strigator la cer... dar pentru faptul ca nu ai facut toate astea e pacat si e dificil sa-i acuzi.... eu nu ma lasam, mergeam pana in panzele albe...
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.