BMWClub: Vreau sa se aprinda pozitiile cand deschid masina - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Vreau sa se aprinda pozitiile cand deschid masina bmw 645ci cabrio

#1 User is offline   bmwlover 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 17-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Targu Neamt

Posted 02 March 2013 - 14:53

Salut tuturor, mi-am luat recent un bmw 645 cabrio si vreau odata cu deblocarea masinii din cheie sa se aprinda si pozitiile, are cineva idee cum se face asta ? Si ce tip de ulei recomandati pt masina asta? Mie mai multa lume mi-a zis sa pun Castrol Edge 5w30.
0

#2 User is offline   flavyus 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 543
  • Joined: 07-July 10
  • Gender:Male
  • Location:Ploiesti

Posted 02 March 2013 - 15:00

Incearca sa pui butonul de lumini pe AUTO ca sa mearga ce zici tu

This post has been edited by flavyus: 02 March 2013 - 15:01

0

#3 User is offline   dorux 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 251
  • Joined: 16-March 09
  • Gender:Male
  • Location:bistrita

Posted 02 March 2013 - 15:01

banuiesc ca la seria 6 ar trebui sa existe optiunea in soft.
incearca la baieti care se pricep in a modifica setarile optiunilor masinii, si au si programele necesare.
0

#4 User is offline   AngelHeart 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 250
  • Joined: 29-August 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 March 2013 - 15:03

Daca vrei sa mergi pe Castrol, poti afla aici ce uleiuri iti trebuie:

http://www.castrol.c...ntentId=7081075

Daca vrei sa mergi pe ce recomanda BMW, poti intreba la sectiunea de vanzatori autorizati, care-ti vor da un raspuns in functie de VIN.
0

#5 User is offline   bmwlover 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 17-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Targu Neamt

Posted 02 March 2013 - 15:06

View Postflavyus, on 02 March 2013 - 15:00, said:

Incearca sa pui butonul de lumini pe AUTO ca sa mearga ce zici tu


Am incercat si pe AUTO dar nu se aprind. Mersi mult pt informatii .
0

#6 User is offline   deronero6 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 23-June 13
  • Gender:Male

Posted 01 July 2013 - 17:13

View Postflavyus, on 02 March 2013 - 15:00, said:

Incearca sa pui butonul de lumini pe AUTO ca sa mearga ce zici tu

Varianta asta este nefunctionala :)
...sunt si eu interesat
se poate face din tester ?
0

#7 User is offline   MaQ 

  • ...........
  • Group: Members
  • Posts: 1360
  • Joined: 09-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Rm. Valcea

Posted 01 July 2013 - 17:58

Activat in idrive welcome lights si dupa aia lasat butonul pe auto.
0

#8 User is offline   deronero6 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 23-June 13
  • Gender:Male

Posted 02 July 2013 - 15:34

am incercat...dar din pacate,acolo la lumini in Idrive n-am decat :
***Triple turn signal activation
***Daytime running lights
***Home lights ---20 sec.
0

#9 User is offline   dj_rzn 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 269
  • Joined: 20-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 02 July 2013 - 15:41

Optiunea "Welcome Lights" e valabila numai pentru BMW-urile cu modul de lumini LM2 , adica pentru Seria 6 LCI, Seria 5 LCI etc. si se poate activa la reprezentanta.

Pentru variantele non-LCI se gasesc tot felul de adaptoare\inlocuitoare etc. dar nu le recomand, majoritatea fiind chinezarii.
0

#10 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1925
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 July 2013 - 15:52

pentru masina non LCI se poate pune modul LM2 de pe un LCI

This post has been edited by SKW: 02 July 2013 - 15:52

0

#11 User is offline   dj_rzn 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 269
  • Joined: 20-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 02 July 2013 - 15:54

Fara sa schimbi faruri\stopuri nu-ti va face nicio reprezentanta.
0

#12 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1925
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 July 2013 - 16:10

pai cine a zis ca trebuie sa l pui la reprezentanta?
0

#13 User is offline   dj_rzn 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 269
  • Joined: 20-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 02 July 2013 - 16:16

As fi curios cum poti tu sa codezi un LM2 fara faruri si stopuri de facelift, singurul mod ar fi probabil prin niste improvizatii din cablaje dar tot ti-ar da anumite erori si tot o tiganeala ar iesi.

PS: Discutam de retrofit-uri oficiale, nu de retrofituri cu NCS sau mai stiu eu ce alte improvizatii, care atunci cand te duci in reprezentanta sa iti verifici masina nu intelegi de ce iti apar erori pe diferite module.
0

#14 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1925
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 July 2013 - 16:23

bad post.

This post has been edited by SKW: 02 July 2013 - 16:24

0

#15 User is offline   525jjj 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 37
  • Joined: 13-May 08
  • Gender:Male
  • Location:bistrita

Posted 02 July 2013 - 21:15

View Postdj_rzn, on 02 July 2013 - 16:16, said:

As fi curios cum poti tu sa codezi un LM2 fara faruri si stopuri de facelift, singurul mod ar fi probabil prin niste improvizatii din cablaje dar tot ti-ar da anumite erori si tot o tiganeala ar iesi.

PS: Discutam de retrofit-uri oficiale, nu de retrofituri cu NCS sau mai stiu eu ce alte improvizatii, care atunci cand te duci in reprezentanta sa iti verifici masina nu intelegi de ce iti apar erori pe diferite module.



Salut,
sa stii ca se poate coda LM2 fara stopuri sui faruri facelift. LM2 se gaseste pe toate seria 5 e60 si e61 fabricate dupa septembrie 2005, iar stopurile si farurile facelift au fost montate incepand cu martie 2007. Stiu asta si din proprie experienta pentru ca masina mea este din ianuarie 2007. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti pe cineva priceput la codat si atunci poti afla ci ce fel de module ai si ce se poate seta si cum

Succes.
0

#16 User is offline   dj_rzn 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 269
  • Joined: 20-October 10
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 02 July 2013 - 22:36

Vezi ca gresesti, LM2 se gaseste pe E60 dupa 09/2006 si intr-adevar nu sunt cu stopuri si faruri de facelift pentru ca si a mea este februarie 2007 (cu o luna inainte de LCI) , in curand trebuie sa fac o recodare la reprezentanta pentru ca am schimbat faruri si stopuri.. va fi interesant ce si cum..
0

#17 User is offline   Meka 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 07-September 17

Posted 07 September 2017 - 20:30

Aprinde luminile si lasa le asa. Oprești motorul cu butonul la lumini lăsat pe aprins,iar cand vei porni,angel eyes'urile si pozițiile pe spate se vor aprinde pt cateva secunde,asa cum doresti
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro