BMWClub: BMWhat / Carly - diagnoza, testare, verificare, stergere erori, soft-codding - BMWClub

Jump to content

  • 59 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BMWhat / Carly - diagnoza, testare, verificare, stergere erori, soft-codding diagnoza si parametri on the go Rate Topic: ***** 2 Votes

#741 User is offline   chitsro 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1210
  • Joined: 03-March 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 02 April 2017 - 19:54

Hai boss, daca ai bemveu trebuie sa arunci cu banii, nu? nu e vorba de bani, daca esti comod dai 100 de euro si te joci cu aplicatia aia, sa fim seriosi, 100 de euro pentru ce? o liceenta de windows e tot pe acolo si nu se compara ca si functionalitate.. In fine, ideea e ca sunt multe alternative mai ieftine, gen cablul + Inpa, DIS sau Rheingold...eu am avut aplicatia cracku-ita si am vazut ce stie, nu merita banii, in plus nu stiu cad de bine face codarile... Neo spunea ca nu e cea mai buna varianta pentru codare..
0

#742 User is offline   WIN60 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2959
  • Joined: 26-March 16

Posted 02 April 2017 - 20:27

Neo spunea ca pentru F-uri e nenorocire la ce baga aplicatia aia in module.

Nu merita aplicatia platita sincer...eu o folosesc de ceva timp pe android-uri cu cablu care il folosesc si la rheingold.
0

#743 User is offline   cosmin1012 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 24-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 April 2017 - 20:42

Salut, Cu cablu k+dcan?
0

#744 User is offline   Invictus2012 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 13-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Philippsburg

Posted 02 April 2017 - 21:43

View Postcosmin1012, on 02 April 2017 - 20:42, said:

Salut, Cu cablu k+dcan?


La mine e complet functional cu k+dkan.
0

#745 User is offline   cosmin1012 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 24-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 02 April 2017 - 21:46

mersi de raspuns, cred ca asa voi face si eu, renunt la bluetooth
0

#746 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 02 April 2017 - 22:40

View PostInvictus2012, on 02 April 2017 - 21:43, said:

La mine e complet functional cu k+dkan.



nu poti coda CCC SI CIC fara bluetooth daca nu ma insel ... sau e vreo smecherie ? mrs.

This post has been edited by andyy20andyy: 02 April 2017 - 22:41

0

#747 User is offline   WIN60 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2959
  • Joined: 26-March 16

Posted 02 April 2017 - 22:58

Da cu cablu K+DKAN luat de pe net cu 160 LEI (inclus toate programele).Nu a trebuit sa fac nimic la cablu, doar am instalat aplicatia crakuita pe android, am bagat mufa in telefon si asta a fost tot. Incercat cu 2 cabluri pe multe masini.
0

#748 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 02 April 2017 - 23:21

View PostWIN60, on 02 April 2017 - 22:58, said:

Da cu cablu K+DKAN luat de pe net cu 160 LEI (inclus toate programele).Nu a trebuit sa fac nimic la cablu, doar am instalat aplicatia crakuita pe android, am bagat mufa in telefon si asta a fost tot. Incercat cu 2 cabluri pe multe masini.



Ma frend scuze ca te tot stresez ... eu am k+dcan cablu cu mufa incolora si nu ma lasa sa codez CCC ul la un 535d e60 ... imi spune cand dau pe modulul CCC ca trebuie sa folosesc interfata bluetooth generatia II :( ccc ul l am codat cu ncs expert :) si nu am reusit sa activez codarile din aplicatie la baterie sau dpf sau service etc :( am un galaxy s7 edge si cu faza cu lucky patcher mi se blocheaza telefonul :(

inca odata scuze ca pun atatea intrebari :(
0

#749 User is offline   hateganradu 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 376
  • Joined: 08-September 07
  • Gender:Male
  • Location:alba iulia

Posted 03 April 2017 - 10:18

cu ce versiune iti merge cu cablu k+dcan?
0

#750 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1108
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 03 April 2017 - 11:32

View PostWIN60, on 02 April 2017 - 22:58, said:

Da cu cablu K+DKAN luat de pe net cu 160 LEI (inclus toate programele).Nu a trebuit sa fac nimic la cablu, doar am instalat aplicatia crakuita pe android, am bagat mufa in telefon si asta a fost tot. Incercat cu 2 cabluri pe multe masini.

Daca tu codezi cic video in miscare cu dkan esti boier !
Sau la F daca poti face ceva ca cere automat generatia 2
Eu am incercat si nu merge codare cic ! Restu merg da
0

#751 User is offline   hateganradu 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 376
  • Joined: 08-September 07
  • Gender:Male
  • Location:alba iulia

Posted 03 April 2017 - 13:13

cu versiuni vechi mergea codarea la cic cu cablu k+dcan. in schimb cu versiunile noi mie nu imi merge nici sa identifice motorul
1

#752 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 03 April 2017 - 15:24

pai urcati care va o versiune mai veche pe net care merge sa codezi cic si ccc cu k-dcan si binenteles crakuita ... scap sa mai dau 200 si ceva de lei pe adaptor ...
0

#753 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1108
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 03 April 2017 - 18:03

Uitate in urma la primele
Pagini poate mai merg linkurile postate de mine
0

#754 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 05 April 2017 - 16:25

nu merg versiunile mai vechhi ca trebuie activate ... si mi am pus android 6.0.1 pe galaxy s7 edge si acum merge lucky patcher si freedom dar tot nu pot activa optiunile din aplicatie ... imi apare ca se face plata si apoi apare mesaj ca nu sa putut activa online ... deci naspa ... nu avem noi un baiat destept printre noi sa modifice putin apk ul ala ? sa faca o magie sa mearga toate functiile din aplicatie ... totusi 100 euro e mult pt o aplicatie :( trebe sa comand si adaptorul 50 ... deci se aduna :(
0

#755 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 05 April 2017 - 19:03

Si intr un final am reusit sa instalez si sa activez aplicatia !
Descarcati arhiva ce v o trimit si apoi va mai trebuie Titanium Beckup care il descarcati de pe net preferabil varianta Pro
Prima data instalati Titanium Beckup
Apoi Instalati carly vers pro
Apoi Intrati in Tit Beckup si cautati carly si ii face ti beckup
Apoi copiati beckup ul din arhiva ce v am trimis o eu in folderul Titanium Beckup in loc la fisierele ce le ati facut mainainte
Apoi intrati iar in Tit Beckup si gasiti aplicatia carly si dati restaurare doar la date nu si la aplicatie

Sper ca m am facut inteles , am explicat cat se poate de babeste ... pe intelesul tuturor :)

Aici aveti link sa descarcati aplicatia !

https://mega.nz/#!2U...FRAo_WCEN9XTBSE
0

#756 User is online   RaYn3 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1887
  • Joined: 21-April 12
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:F1

Posted 05 April 2017 - 19:57

Eu am cumparat aplicatia inca de acum doi ani, acum o luna am luat si adaptorul Gen2 pt F10, desi inainte am cumparat primul adaptor. E foarte incet cel putin cand fac diagnoza. Parca pe E90 mergea mai repede, desi e normal ca are mai putine module de scanat. Chiar si atunci cand ma conectez pe masina sta destul de mult. Au tot modificat si aplicatia si de cand cu noua interfata parca ruleaza mai greu. Plus ca pt multe erori, da doar cod si nici o explicatie. Abia astept sa-mi ajunga cablul Enet si sa folosesc ISTA-ul ca pe Carly imbatranesti.
0

#757 User is offline   andyy20andyy 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 15-January 14

Posted 05 April 2017 - 22:39

View PostRaYn3, on 05 April 2017 - 19:57, said:

Eu am cumparat aplicatia inca de acum doi ani, acum o luna am luat si adaptorul Gen2 pt F10, desi inainte am cumparat primul adaptor. E foarte incet cel putin cand fac diagnoza. Parca pe E90 mergea mai repede, desi e normal ca are mai putine module de scanat. Chiar si atunci cand ma conectez pe masina sta destul de mult. Au tot modificat si aplicatia si de cand cu noua interfata parca ruleaza mai greu. Plus ca pt multe erori, da doar cod si nici o explicatie. Abia astept sa-mi ajunga cablul Enet si sa folosesc ISTA-ul ca pe Carly imbatranesti.



cu carly e fain ca faci mai usor codarile , pt diagnoza clar ista d si pt update de module ista p ...
appo pt regenerare de filtru dpf ai folosit aplicatia carly ?
0

#758 User is offline   Invictus2012 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 13-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Philippsburg

Posted 06 April 2017 - 01:44

View Postandyy20andyy, on 05 April 2017 - 19:03, said:

Si intr un final am reusit sa instalez si sa activez aplicatia !
Descarcati arhiva ce v o trimit si apoi va mai trebuie Titanium Beckup care il descarcati de pe net preferabil varianta Pro
Prima data instalati Titanium Beckup
Apoi Instalati carly vers pro
Apoi Intrati in Tit Beckup si cautati carly si ii face ti beckup
Apoi copiati beckup ul din arhiva ce v am trimis o eu in folderul Titanium Beckup in loc la fisierele ce le ati facut mainainte
Apoi intrati iar in Tit Beckup si gasiti aplicatia carly si dati restaurare doar la date nu si la aplicatie

Sper ca m am facut inteles , am explicat cat se poate de babeste ... pe intelesul tuturor :)

Aici aveti link sa descarcati aplicatia !

https://mega.nz/#!2U...FRAo_WCEN9XTBSE





Ne bucuram ca s-a gasit un "baiat destept" printre noi care sa modifice aplicatia deja functionala si cu explicatii de la postul 707.
http://www.bmwclub.r...g/page__st__700
Respect ! Posted Image
1

#759 User is online   RaYn3 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1887
  • Joined: 21-April 12
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara
  • Interests:F1

Posted 06 April 2017 - 07:00

View Postandyy20andyy, on 05 April 2017 - 22:39, said:

appo pt regenerare de filtru dpf ai folosit aplicatia carly ?


Nu. N-am avut nevoie.
0

#760 User is online   Lorenzo86 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 96
  • Joined: 16-February 13

Posted 06 April 2017 - 08:40

View Postandyy20andyy, on 05 April 2017 - 19:03, said:

Si intr un final am reusit sa instalez si sa activez aplicatia !
Descarcati arhiva ce v o trimit si apoi va mai trebuie Titanium Beckup care il descarcati de pe net preferabil varianta Pro
Prima data instalati Titanium Beckup
Apoi Instalati carly vers pro
Apoi Intrati in Tit Beckup si cautati carly si ii face ti beckup
Apoi copiati beckup ul din arhiva ce v am trimis o eu in folderul Titanium Beckup in loc la fisierele ce le ati facut mainainte
Apoi intrati iar in Tit Beckup si gasiti aplicatia carly si dati restaurare doar la date nu si la aplicatie

Sper ca m am facut inteles , am explicat cat se poate de babeste ... pe intelesul tuturor :)

Aici aveti link sa descarcati aplicatia !

https://mega.nz/#!2U...FRAo_WCEN9XTBSE

Functioneaza :)
As dori sa adaug doua lucruri :
1. AICI aveti Titanium Backup Pro versiunea 8.0 "tratata"
2. Dupa ce faceti backup la aplicatie si ati copiat fisierele enumarate, NEAPARAT intrati in aplicatii, cautati Titanium Backup si ii dati OPRIRE FORTATA!'
Felicitari tuturor care ne-au ajutat in acest sens!
0

Share this topic:


  • 59 Pages +
  • « First
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro