BMWClub: Regulament Mica Publicitate - BMWClub

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Regulament Mica Publicitate reguli si recomandari

#1 User is offline   Fake 

  • Regizor
  • Group: Contributors
  • Posts: 2297
  • Joined: 15-February 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 14 March 2007 - 19:10

Reguli de postare la Mica publicitate
1. Titlul topicurilor deschise La Mica Publicitate va incepe obligatoriu cu "VAND", CUMPAR" sau "SCHIMB" in functie de situatie, urmat de obiectul tranzactiei. Primul mesaj va contine obligatoriu informatii despre produs si PRETUL DE PORNIRE. Orice topic ce nu contine aceste informatii va fi sters si initiatorul topicului va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului.

2. Nu se permit topicuri la sectiunea Mica Publicitate in care mesajele sunt scrise cu alt font decat cel standard, cu alta marime decat cea standard si cu alta culoare decat cea neagra. Se admite scrierea anumitor cuvinte cu bold sau italic pastrand fontul standard, dar nu se accepta ca intreg mesajul sa fie scris in acest mod.

3. Daca initiatorului topicului (de vinzare sau cumparare)i se adreseaza o intrebare si acesta nu raspunde la ea in maxim 7 zile, se considera ca nu-l mai intereseaza subiectul si atunci topicul va fi inchis.

4. In cazul in care un vanzator are mai multe produse de vanzare din aceeasi categorie el trebuie sa le posteze pe toate intr-un singur topic.

5. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Orice abatere va fi sanctionata prin sistemul de warn al forumului.

6. Fiecare membru va avea maxim 3 topicuri (active)in cadrul acestei sectiuni. Incalcarea acestei regului va atrage stergerea celorlalte topicuri si suspendarea contului.

7. In cazul in care un topic de la MP este inchis sau este sters, initiatorul NU mai are dreptul sa deschida altul similar. Daca are nelamuriri le poate cere DOAR pe PM de la un moderator/admin. Daca deschide un alt topic sau daca face un topic in care sa se planga, va fi sanctionat.


Totodata va rugam sa aveti in vederea ca :
1. Acesta este un forum dedicat pasionatilor de BMW.
2. Forumul doreste sa-si ajute membrii sa-si cunosca si sa-si ingrijeasca cat mai bine masina sau motocicleta.
3. Forumul nu este orientat in scop comercial. Anunturile de vanzare de pe acest forum sunt acceptate in masura in care ajuta forumul sa-si indeplineasca primele 2 obiective. Atat. Nu ne propunem sa devenim un bazar auto. Vrem sa ne limitam doar la ce are legatura cu marca BMW.
Ca urmare consideram ca anunturile de vanzare pentru alte marci de masini sau moto decat BMW nu contribuie deloc la realizarea dezideratelor enumerate.

Uneori au fost tolerate si unele anunturi adiacente, dar numai in masura in care erau ocazionale, nu constituiau o afacere in sine si nu exagerau prin repetitivitate.

Ca urmare, echipa moderatoare va proceda la stergerea oricaror anunturi de la mica publicitate care nu sunt conforme cu cele de mai sus.


Reguli general valabile
Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

Post-urile parazitare ce contin doar smiley-uri/qoute-uri vor fi sterse fara preaviz.

Utilizati functia Edit (in limita intervalului de timp ce va permite utilizarea acestei functii) atunci cand sunteti ultimul user ce a postat.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users