Intr-adevar cred si eu ca se face o confuzie in acest topic... se aseamana SMG-ul cu automata... ceea ce este fals... deci acest topic ar fi trebuit sa aiba 3 campuri, al treilea fiind SMG... segvential mecanical gearbox.
Faptul ca schimbi la clapete vitezele cand vrei tu nu inseamna ca nu le poti schimba si de jos de la schimbator... e posibil... e doar o chestiune de gust...
In schimb diferenta ENORMA este ca SMG este o cutie manuala cu ambreiaj uscat actionat electronic ceea ce permite schimbarea treptelor perfect fara alunecarea ambreiajului... deci obtinerea de timpi egali sau mai buni decat cu o manuala traditionala.
Pe cand cutia automata este hidraulica, are 2 ambreiaje actionate de lichid... acest lucru este posibil doar cu prezenta si unui convertor de cuplu care "converteste" cumplul de la o turatie la alta pana cand schimba cutia hidraulic pinioanele... acest convertor nu numai ca pierde timp dar pierde si turatie... in avantajul unei schimbari line... fara bruscare. Ca sa dau un exemplu simplu de inteles... daca cu o cutie manuala si acelasi diferential spate ai 100Km/h la 7000rpm, la fel vei avea si cu o cutie SMG, dar cu o cutie automatica si acelasi dif. spate vei avea doar 90Km/h la aceeasi turatie datoria pierderii din convertorul de cuplu.
Deci ... conceptul ca mi-am luat automatica ca schimba suficient de repede si n-am treaba in rest e f. fals pentru ca nu se cunoaste pierderea de cuplu... ceea ce duce la... mai putina putere la roti cu acelasi motor...
This post has been edited by CRISTIAN: 15 November 2004 - 15:51