BMWClub: Transmision fault - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Transmision fault

#1 User is offline   Pcristian 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 15

Posted 05 March 2015 - 16:03

Salut am si eu o problema la masina imi apare transmision fault , am schimbat uleiul la cutie , filtrul resetare de cutie dar tot persista problema , ce ar trebui Sa mai controlez ??
-1

#2 User is offline   Kenbobo 

  • Fan dependent
  • Group: Vanzatori Autorizati
  • Posts: 5128
  • Joined: 29-March 10
  • Gender:Male
  • Location:Cluj Napoca

Posted 05 March 2015 - 16:16

Ai putea incepe cu mai multe detalii: model, motorizare, an fabricatie si sa mergi cu masina la un tester sa vezi exact ce eroare ai pe cutie.

#3 User is offline   Bmwm5power 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 93
  • Joined: 30-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Posted 05 March 2015 - 19:04

Fa o diagnoza la cutie, mi-a aparut si mie de 2 ori in decursul a 4 luni, am schimbat bateria ca era praf si acum nu mai am treaba. Verifica si bateria sa fie buna.
0

#4 User is offline   Pcristian 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 15

Posted 05 March 2015 - 22:18

Serie 6 , 3000 benzina din 2007 , am mai auzit treaba asta cu bateria !!am fost cu masina la BMW am dat o gramada de bani si încă mai cer ptr cercetare si costa 150 de lire ora pana la urma plătești dar Sa dai 1000 si Sa nu ajungi la nici un rezultat mi se pare cam păcăleala
0

#5 User is offline   Pcristian 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 15

Posted 05 March 2015 - 22:35

Când ai facut diagnoza la cutie ce tia apărut ce erori iti dădea ?
0

#6 User is offline   Pcristian 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 05-March 15

Posted 05 March 2015 - 23:13

Este posibil Sa fie de vina crankshaft position sensor A ? Imi face probleme la pornire după care imi apare eroarea la cutie , iar daca pornește bine eroarea dispare
0

#7 User is offline   Bmwm5power 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 93
  • Joined: 30-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Posted 06 March 2015 - 22:51

View PostPcristian, on 05 March 2015 - 22:35, said:

Când ai facut diagnoza la cutie ce tia apărut ce erori iti dădea ?

Nu mi-a aparut erori la diagnoza, doar in mers- transmision fault si o roata dintata pe rosu, am oprit,pornit masina si gata. De cand am schimbat bateria e totul ok.
0

#8 User is offline   pss 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 160
  • Joined: 03-March 11
  • Gender:Male

Posted 05 April 2015 - 22:51

Confirm treaba cu bateria. Schimba bateria.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro