BMWClub: Brake Force Display - BMWClub

Jump to content


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Brake Force Display E90 Rate Topic: -----

#1 User is offline   sm3agol 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 225
  • Joined: 19-June 12
  • Gender:Male
  • Location:Campina/Bucuresti/Buzau

Posted 19 March 2015 - 20:07

Si-a activat cineva BFD pe FRM2/FRM3? Ce schimbari a facut prin BFD1/BFD2?

Imi poate sugera cineva o modalitate de a reseta (reveni la default) a FRM-ului? Am tot facut modificari pe acolo si am observat ca imi lipsesc parametrii precum SPIEGEL_KOMFORT_EINKLAPP sau altii de la BFD...
Am incercat sa codez cu fisierul .man gol, dar nu am rezolvat nimic, alte sugestii?
Multumesc!
0

#2 User is offline   ahiile 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 378
  • Joined: 05-March 07
  • Gender:Male

Posted 22 March 2015 - 17:50

trebuie sa codezi "by default"(sg codieren) modulul frm.

legat de BFD, din ce stiu merge doar pe frm1. pe frm2 si 3 nu mai merge activat ( poate gresesc ).

This post has been edited by ahiile: 22 March 2015 - 17:52

0

#3 User is offline   SKW 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2122
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 22 March 2015 - 19:30

am incercat sa activez inclusiv cu BMWhat si tot nu a mers BFD
0

#4 User is offline   Alex_wly 

  • RWD Driver
  • Group: Members
  • Posts: 5410
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 22 March 2015 - 19:35

Eu cand am facut masina lci am codat default frm3-ul si bfd functiona astfel...se aprindeau ambele becuri de pe frana pt fiecare stop iar la o franare brusca licareau.tu ce ai vrea sa modifici si pe.ce.frm?
0

#5 User is offline   sm3agol 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 225
  • Joined: 19-June 12
  • Gender:Male
  • Location:Campina/Bucuresti/Buzau

Posted 22 March 2015 - 23:45

Pe FRM3.c32 sau ceva de genul vreau sa modific (nu am pretentii gen licarit cu ceata etc...vreau doar sa "dea flashuri" cand franez brusc) ...dar am observat ca imi lipsesc in fisierul .trc parametrii care altii ii au...ma gandesc oare sa fie proaste fisierele mele daten?
De cand am codat cu interfata prin bmwhat mi-a disparut si parametrul care imi permitea sa ridic oglinzile din telecomanda...
Eu cu sg_codieren codez mereu, codieren_lesen ala ce face?


Sent from my iPhone using Tapatalk
0

#6 User is offline   Alex_wly 

  • RWD Driver
  • Group: Members
  • Posts: 5410
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 23 March 2015 - 07:14

Ala citeste.
0

#7 User is offline   Alex_wly 

  • RWD Driver
  • Group: Members
  • Posts: 5410
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 23 March 2015 - 07:53

In expertmode codeaza un fisier fsw psw.man gol si revine la setarile de fabrica.asa trebuie sa iti apara iar optiunile alea
0

#8 User is offline   sm3agol 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 225
  • Joined: 19-June 12
  • Gender:Male
  • Location:Campina/Bucuresti/Buzau

Posted 23 March 2015 - 08:50

View PostAlex_wly, on 23 March 2015 - 07:53, said:

In expertmode codeaza un fisier fsw psw.man gol si revine la setarile de fabrica.asa trebuie sa iti apara iar optiunile alea

Multumesc pentru sfat, o sa mai incerc (stiu ca am facut chestia asta si tot nu-mi apareau parametrii, naiba sa il ia....)
Are cumva codatul legatura cu fisierul frm3_e89.c32? Ma refer, daca il am pe asta prost/diferit, din cauza asta sa nu imi apara parametrii care trebuie?
0

#9 User is offline   Alex_wly 

  • RWD Driver
  • Group: Members
  • Posts: 5410
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 23 March 2015 - 08:58

Daca nu iti da erori la cotire/codare frm, cred ca ai fisierele bune.cred...nu stiu sa spun sigur
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro