BMWClub: DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 - BMWClub

Jump to content

  • 64 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 Motion, Move, Premium, Next, Business, Professional Rate Topic: ***** 9 Votes

#41 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1125
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 26 May 2015 - 23:54

Quote

You can use a 32 GB or larger FAT32 formatted USB stick to install this update.

USB Instructions:
=================

1. Use 7Zip (or compatible archiver like Entropy on OSX) to extract Europe_East_Premium_2015-2.7z.001, it will auto-extract all of the parts of the archive automatically.

2. You will be left a folder called NAVD_000004CE_255_002_062 and Instructions.txt (this file)

3. Copy everything inside the NAVD_000004CE_255_002_062 folder to the root of the 32gb USB stick

4. Insert the USB stick into the USB port in the Glovebox (the center console will NOT work)

5. Follow the onscreen prompts, it will prompt for the FSC code (see below for information on getting an FSC code)

6. The update will begin to load

7. Wait for it to finish loading the data and you're done!

Notes:
======

1. Some USB drives come with a hidden partition at the front of the drive. Make sure to go into Disk Management (for Windows) or Disk Utility (OSX) and delete all partitions. Then recreate a single partition formatted FAT32 (Windows) or FAT (OSX, it's FAT32 by default).

FSC Code:
=========

I can generate FSC codes if you need one at a cost much lower than the dealership. I can be contacted at dracon@gmail.com.



Mi-as dori sa nu mai existe aici discutii gen " eu folosesc Waze", "ba Navigon e mai bun", "TomTom e cel mai bun" - discutati despre hartile astea de BMW, despre cum se instaleaza si tot ce este legat de ele. Multumesc !
0

#42 User is offline   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 784
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 27 May 2015 - 05:56

urope (East)

Complete coverage: Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Germany, Hungary, Estonia, Finland, Greece, Italy, Liechtenstein, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Norway, Poland, San Marino, Slovak Republic, Slovenia, Sweden, Switzerland and the Vatican City.

Main roads network only: Albania, Andorra, Bosnia & Herzegovina, France, Gibraltar, Great Britain, Ireland, Macedonia, Moldavia, Monaco, Montenegro, Portugal and Spain.

Serbia nu este ? ca as dorii sa merg din oradea in grecia prin serbia si macedonia si pe 2014-1 exista. va multumesc
0

#43 User is offline   skyflm 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 226
  • Joined: 22-January 15
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 27 May 2015 - 06:07

View Postblizzard, on 26 May 2015 - 22:48, said:

Deci ca sa clarificam, eu am cumparat varianta oficiala lansata de BMW, de la utilizatorul Dracon de pe forumul e90post.com
M-a costat 50USD si am primit codul in fix 5 minute de la plata prin paypal la care am oricum cont, si am schimbat in total cu el 20 mailuri cu intrebari si clarificari. Codul se foloseste si pe Europe East si pe Europe West, este unul singur si se poate schimba intre ele oricand si nelimitat daca se folosesc astea doua versiuni de harti. Am primit in aceiasi bani si un cod pentru harta Turciei separata dar care este oricum inclusa in Europe East, poate cea dedicata este si mai detaliata, nu stiu inca. Baiatul e serios si raspunde la mail instantaneu in timpul zilei (ora ET americana). Ce o fi complicat in plata cu paypal nu pot sa inteleg.
E treaba fiecaruia ce si de unde isi cumpara de pe OLX si nu am eu nici o treaba cu injuraturile altora. Eu am pus o intrebare unui baietas pe OLX si nu am primit raspuns nici dupa 3 zile... Asa ca, fiecare alege ce vrea sa faca.

Hei, iei discutia prea in serios. Nedumerirea mea pleca de la faptul ca in descrieri Romania nu exista sau este pusa cu steluta... Cum sa uiti sa pui niste tari la nivelul asta?
Eu am cumparat din Romania coduri pentru ca mi s-a parut mai comod. Mi-a raspuns si Dracon(Andrew) la mail dar dupa pranz( avand in vedere diferenta de fus orar) cand deja rezolvasem problema.
Multumesc pt celelalte precizari.
Pace! :)

Sent from my HTC One_M8

This post has been edited by skyflm: 27 May 2015 - 06:08

0

#44 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1125
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 08:19

Chiar nu inteleg de ce dai quote la ditamai postul! Am mai zis odata, umplii pagina aiurea, nimic bun nu faci!!!!


Descrierea e ambigua, credeam ca toata lumea stie asta dar se pare ca m am inselat! Mai bine nu o scriam ca sa nu existe atatea discutii fara rost!

Exista toate tarile de la rusia pana la irlanda si toate sunt mai detaliate decat in versiunea 2014 !!!!




Sent from my iPhone using Tapatalk

This post has been edited by SKW: 27 May 2015 - 08:20

2

#45 User is offline   skyflm 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 226
  • Joined: 22-January 15
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 27 May 2015 - 09:27

@SKW
Nu inteleg de ce te agiti atat? Sunt relativ nou pe aici si inca nu am reusit sa imi dau seama in totalitate care este modul in care trebuie sa scriu. My bad pt quote.
Altfel, nu inteleg ce este rau in a ma asigura ca totul este ok. In munca mea fac multe update- uri la tot felul de echipamente si am invatat sa fiu atent. Orice scapare poate costa timp si uneori bani. Consider ca intrebarile puse de mine au adus destule clarificari care poate ar fi trebuit sa fie scrise din prima de tine ca initiator.
Spor!

Sent from my HTC One_M8
2

#46 User is offline   X X L 

  • drivin'...
  • Group: Moderators
  • Posts: 11812
  • Joined: 20-November 07
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 09:46

keep calm & ontopic ! :drinks:

#47 User is offline   wolfenstein99 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 350
  • Joined: 26-July 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Masini

Posted 27 May 2015 - 14:59

Am facut acum cateva luni update la versiunea Premium 2014, cu un cod FSC de pe ebay; oare codul ala va merge si pentru versiunea 2015? :unsure:
0

#48 User is offline   mase 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 568
  • Joined: 25-April 06
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita

Posted 27 May 2015 - 15:03

Din pacate, nu.
0

#49 User is offline   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 784
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 27 May 2015 - 17:28

View Postwolfenstein99, on 27 May 2015 - 14:59, said:

Am facut acum cateva luni update la versiunea Premium 2014, cu un cod FSC de pe ebay; oare codul ala va merge si pentru versiunea 2015? :unsure:

Fix ca tine am facut si eu dar am luat cod acuma am dat update de pe stick si surpriza nu a cerut codu ii 15% cine stie :( am ramas cu codu
0

#50 User is offline   florincosta 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 180
  • Joined: 18-October 11
  • Gender:Male
  • Location:Buzau

Posted 27 May 2015 - 17:48

View Postpatrutalex, on 27 May 2015 - 17:28, said:

Fix ca tine am facut si eu dar am luat cod acuma am dat update de pe stick si surpriza nu a cerut codu ii 15% cine stie :( am ramas cu codu

codul fsc il va cere la prima asresa bagata up meriti o bere

View Postpatrutalex, on 27 May 2015 - 17:28, said:

Fix ca tine am facut si eu dar am luat cod acuma am dat update de pe stick si surpriza nu a cerut codu ii 15% cine stie :( am ramas cu codu

codul fsc il va cere la prima asresa bagata. Uploader meriti o bere pentru harti.
0

#51 User is offline   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 784
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 27 May 2015 - 18:15

Cine are 2014-1 se face doar update de harti cu autostrazile si etc nu de soft iar tarile din europa germania poti intra pe ele si naviga testat de mine.
La ro apar autostrazile si nu mi-a cerut cod fsc
0

#52 User is offline   skyflm 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 226
  • Joined: 22-January 15
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 27 May 2015 - 20:23

Ciudat. Mie mi-a cerut codul ca si la 2014-1. Versiune Motion de navi. Cum poti face update doar la harti fara soft?

Sent from my HTC One_M8
0

#53 User is offline   Danyro 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 09-May 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 20:54

voua va merge perspective map 3D? eu am facut update dar am greyed out aceasta optiune. restul pare sa fie ok..am mers un pic prin bucuresti si arata ok strazile...dar as vrea si 3d-ul...
0

#54 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 27 May 2015 - 22:22

Mie mi-a cerut cod.
Pentru cei cu motion am facut astazi un update si nu a recunoscut stick de 64 sau 32.A vrut doar cu unul de 8 giga.Harta se incarca doar in mers la motion.
0

#55 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1125
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 22:27

View Postflorincosta, on 27 May 2015 - 17:48, said:

Uploader meriti o bere pentru harti.


multumesc.

View Postskyflm, on 27 May 2015 - 20:23, said:

Ciudat. Mie mi-a cerut codul ca si la 2014-1. Versiune Motion de navi. Cum poti face update doar la harti fara soft?

Sent from my HTC One_M8


nu inteleg intrebarea. update uld e harti e update de harti si update ul de soft e update de soft

View PostDanyro, on 27 May 2015 - 20:54, said:

voua va merge perspective map 3D? eu am facut update dar am greyed out aceasta optiune. restul pare sa fie ok..am mers un pic prin bucuresti si arata ok strazile...dar as vrea si 3d-ul...


ce tip de navigatie ai?

View PostFANATIC, on 27 May 2015 - 22:22, said:

Mie mi-a cerut cod.
Pentru cei cu motion am facut astazi un update si nu a recunoscut stick de 64 sau 32.A vrut doar cu unul de 8 giga.Harta se incarca doar in mers la motion.


confirm, MOTION se incarca numai in mers, o tampenie

PS: eu am incarcat cu stick de 32 GB la MOTION fara probleme
0

#56 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 27 May 2015 - 22:29

Poate era mai noua.Asta era din 2010
0

#57 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1125
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 22:32

tot asa, poate nu i a convenit stick ul....
0

#58 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 27 May 2015 - 22:39

Este posibil,am incercat cu 2.Cu unul am facut update la multe masini inclusiv a mea (2011) si a finctionat perfect.Toate aveau premium.
0

#59 User is offline   dmnu 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 278
  • Joined: 16-August 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2015 - 22:40

Masima mea este 11/2008 si nu merge sa fac update de pe stick deloc, doar de pe DVD-uri. S-a mai intalnit cineva cu problema asta ?
0

#60 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 27 May 2015 - 22:44

La cele mai vechi doar pe DVD se poate.Sau update de soft si dupa aceea vrea si de pe USB.
0

Share this topic:


  • 64 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro