BMWClub: DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 - BMWClub

Jump to content


  • 67 Pages +
  • « First
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

DOWNLOAD BMW ROAD MAPS 2015 - harti CIC, NBT, CCC, MK3, MK4 Motion, Move, Premium, Next, Business, Professional Rate Topic: ***** 9 Votes

#481 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1933
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 10 February 2016 - 01:04

Pai zi-ne si noua cum ai facut.Banuiesc ca ai mai sters ceva fisiere ?
0

#482 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 10 February 2016 - 07:19

Nu am sters nimic,am copiat un anume fisier din part 3 in part 2 ca sa-mi intre pe dvd,am strans din fund la fiecare 1% cum am spus,imi era frica sa nu de-a eroare ,la 22% m-a pus sa bag dvd 2 si a sarit direct la 40%,dupa la 62% m-a pus sa bag dvd 3,a mers pana la 80-82% si dupa mi-a scris direct " instalation succefully sau ceva de genu" si dupa am dat ok "restart the system".
Dupa cand mi-a intrat in navi si am dat la version sa vad nu-mi scria nimic,era gol..m-am gandit ca din cauza a ceea ce am facut,dupa vreo 5 min am mai dat o data si mi-a aparut tot cum trebuie!Chiar nu stiu de ce nu s-a gandit nimeni la asta si pe internet ca sa ne ajute...
0

#483 User is offline   skyflm 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 227
  • Joined: 22-January 15
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 10 February 2016 - 07:28

Nimeni nu s-a gandit la asta pentru ca urmand procedura ta putea sa faca navigatia varza...:) Ai avut noroc.
0

#484 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 10 February 2016 - 08:32

Nu neaparat,daca era si cea mai mica problema trebuia sa de-a un simplu "error" si disparea tot ce se facuse pana atunci.Chestia este alta,care e diferenta dintre 1 folder cu alte 21 foldere bagate in el si care este diferenta dintre 3 foldere distribuite intr-un anume fel? cine a facut distribuirea respectiva ca sa zica de ce folderul ala nu putem sa-l bagam acolo.Cum am spus am bagat un folder anume din 3 in 2,erau vreo 8(cel mai "izolat" dupa ce m-am uitat prin fiecare mi sa parut cel care l-am mutat eu).

Da normal exista si riscul sa o fac varza,dar din ce am citit la cea mai mica problema dadea eroare se inchidea si ramanea cum era la inceput.
0

#485 User is offline   skyflm 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 227
  • Joined: 22-January 15
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 10 February 2016 - 09:24

View Postdavyd, on 10 February 2016 - 08:32, said:

Nu neaparat,daca era si cea mai mica problema trebuia sa de-a un simplu "error" si disparea tot ce se facuse pana atunci.Chestia este alta,care e diferenta dintre 1 folder cu alte 21 foldere bagate in el si care este diferenta dintre 3 foldere distribuite intr-un anume fel? cine a facut distribuirea respectiva ca sa zica de ce folderul ala nu putem sa-l bagam acolo.Cum am spus am bagat un folder anume din 3 in 2,erau vreo 8(cel mai "izolat" dupa ce m-am uitat prin fiecare mi sa parut cel care l-am mutat eu).

Da normal exista si riscul sa o fac varza,dar din ce am citit la cea mai mica problema dadea eroare se inchidea si ramanea cum era la inceput.


nu poti sti cum e facuta actualizarea. daca in momentul in care a luat CD1 stergea vechile harti pentu a face loc era o super problema. am vazut multe aparate facute praf de la actualizari esuate, poate de asta sunt si un pic paranoic. :) oricum bine ca ai rezolvat.
0

#486 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 10 February 2016 - 10:12

Da normal...deja era a 4-a zi in care stateam ore intregi si imi bateam capul...asta a fost ultima idee de mi-a venit in cap.Am HDD de 80gb sau 120gb,bine poate oricum era facut de asa natura incat sa stearga hartile vechi chiar daca avea spatiu suficient si de 4 versiuni.
0

#487 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1933
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 10 February 2016 - 11:21

Hartile vechi le sterge dupa ce le copieaza pe cele noi si totul este OK.
2

#488 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 10 February 2016 - 16:12

Deci nu avea cum sa le stearga,multumesc fanatic!deci nu prea sunt riscuri atunci!
0

#489 User is offline   zyonbv 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 149
  • Joined: 12-April 15
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

Posted 10 February 2016 - 20:13

Pentru Brasov pot ajuta eu colegii cu obtinerea fisierului 1B si al codului , de asemenea gratis.


Sent from my iPhone using Tapatalk

This post has been edited by zyonbv: 10 February 2016 - 20:13

1

#490 User is offline   blueboy_gigel 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-February 16

Posted 11 February 2016 - 02:25

Salut baieti.
Am gasit si eu linkul asta dupa 3 zile de rasfoit la internetul asta.
Vreau sa folosesc si eu Navi de la seria 7 e65. Am un CD cu din 2004 cumparat in Germania si nu is numai cateva strazi in orasele din Spania. Este vorba despre un CCC versiune soft 7.3.2. HEX. Am incercat sa descarc hartiile cu West europe numai ca vin pentru Dvd. Aveti vreun sfat.

Multumesc mult
-1

#491 User is offline   zeronoo 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2197
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 11 February 2016 - 07:12

e65 = harti high
1

#492 User is offline   mvi1985 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 27-March 13
  • Gender:Male
  • Location:Oradea

Posted 11 February 2016 - 08:41

View Postdavyd, on 10 February 2016 - 08:32, said:

Cum am spus am bagat un folder anume din 3 in 2,erau vreo 8(cel mai "izolat" dupa ce m-am uitat prin fiecare mi sa parut cel care l-am mutat eu).


Nu mai stii cumva care folder l-ai bagat din dvd3 in dvd2? Sunt in aceeasi situatie, nu pot face update decat dupa dvd-uri, prin usb nu porneste, si nu as vrea sa ma risc sa pun alt fisier daca la tine a functionat asa.
Tu aveai update facut la 2015-2 inainte de a pune 2016-1?
0

#493 User is offline   blueboy_gigel 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-February 16

Posted 11 February 2016 - 20:33

View Postzeronoo, on 11 February 2016 - 07:12, said:

e65 = harti high

Am descarcat versiunea HIGH si vin 2 imagini DvD. Le-am pus pe Dvd si nu le citeste pentru ca al meu e cu CD.
Alte idei?
0

#494 User is offline   daniel42 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 11-February 16

Posted 11 February 2016 - 21:18

Sal, folosesc un bmw business 2015 custom maps dar nu functioneaza perfect stie orasele dar nu si strazile. Are cineva o Idee ...
0

#495 User is offline   zeronoo 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2197
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 12 February 2016 - 06:52

View Postblueboy_gigel, on 11 February 2016 - 20:33, said:

Am descarcat versiunea HIGH si vin 2 imagini DvD. Le-am pus pe Dvd si nu le citeste pentru ca al meu e cu CD.
Alte idei?


High varianta cd, nu sunt idei sunt solutii
0

#496 User is offline   soley004 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 29-May 15

Posted 12 February 2016 - 09:19

Salutare!
Stie cineva de unde sa downloadez harta Europei + Romania...am un seria 3 din 2009 cu navigatie professional(cea mare)...ms
0

#497 User is offline   soley004 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 29-May 15

Posted 12 February 2016 - 11:38

Salutare!
Am si eu un seria 3 din 2009 cu navigatie professional (cea mare).Ce harta treb sa instalez?ms

Salutare!
Am si eu un seria 3 din 2009 cu navigatie professional (cea mare).Ce harta treb sa instalez?ms
0

#498 User is offline   Madutzu25 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 710
  • Joined: 12-February 16
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 12 February 2016 - 14:23

Salut baieti.Ma poate ajuta cineva, va rog?
Am un E90 cu navigatie profi, CIC, Europa Premium 2010. Merg puse ambele seturi est - vest sau doar unul? Cum se face exact update-ul ?
0

#499 User is offline   daniel42 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 11-February 16

Posted 12 February 2016 - 16:31

ma ajuta cineva ....

bmw_business_2015_custom_map_converted_from_audi
0

#500 User is offline   davyd 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 80
  • Joined: 29-November 15
  • Gender:Male
  • Location:DTS

Posted 12 February 2016 - 17:22

Ajunge sa postati o data...

Soley hartile se gasesc pe google,iti trebuie Europe East (Romania fiind in partea de est o sa fie inclusa) nu prea iti place geografia.

Madutzu doar un set merge mai exact tie iti trebuie EAST,citeste pe net si o sa vezi cum se face e simplu,cu dvd-uri sau cu stick(stickuri).La tine mai mult ca sigur merge cu stick,asta inseamna ca ori bagi un folder cu update de 20gb pe un stick de 32gb ori iei mai multe stickuri de 16 gb si bagi cate o parte pe fiecare stick!

Informatiile le gasiti in acest forum sau pe google,de gasit le gasiti usor.
0

Share this topic:


  • 67 Pages +
  • « First
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro