BMWClub: OBTINERE COD FSC METODA REUSITA - BMWClub

Jump to content

  • 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

OBTINERE COD FSC METODA REUSITA TESTAT PERSONAL Rate Topic: ***** 6 Votes

#41 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 25 January 2017 - 12:20

In atasament ii pe automat nu ii bagat ip
0

#42 User is offline   Gaby44GBS 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 92
  • Joined: 17-June 16

Posted 25 January 2017 - 13:09

am luat o poza de pe net ca idee ca sa ti arat unde am completat. Asta era singurul detaliu care nu era trecut in "tutorial" ..unde anume treci ip ul (pt cine nu stie).

In rest ..am facut fix cu scrie acolo. si totusi nu se conecta. Am oprit chiar si firewall ul.

This post has been edited by Gaby44GBS: 25 January 2017 - 13:11

0

#43 User is offline   BlueBlood 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 04-January 16
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 10 March 2017 - 14:30

ce model de cablu enet functioneaza pe un E90? am gasit de la 4 dolari in sus pe ebay. Daca zice "E-SYS ICOM Coding F-series ENET Ethernet to OBD 2" - asta merge chiar doar pe F-uri sau e ok si pentru E90.
multumesc
0

#44 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 10 March 2017 - 17:30

Pt e90
Merge doar treaba respectiva si atat
0

#45 User is offline   BlueBlood 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 04-January 16
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 11 March 2017 - 12:37

Am un amic ce dispune de Carly Č™i de obd prin delphi, as putea sa folosesc Tool urile astea ca să obČ›in fiČ™ier 1b ca mai apoi sa generez cod fsc?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
0

#46 User is offline   Alex_wly 

  • Oo (!!!) * (!!!) oO
  • Group: Members
  • Posts: 5095
  • Joined: 19-May 09
  • Gender:Male
  • Location:TGV

Posted 11 March 2017 - 12:42

Dar ii poti cere lui neo codul.sau vrei sa faci bani cu asta?
0

#47 User is offline   BlueBlood 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 66
  • Joined: 04-January 16
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 11 March 2017 - 12:51

I-aČ™ cere dar nu îndeplinesc condiČ›iile necesare (50posts) ca sa ma ia în seama :)

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
0

#48 User is offline   cosmin1012 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 24-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 01 April 2017 - 20:20

cunoaste cineva daca se poate obtine codul FSC cu cablu ENET pe E84?
0

#49 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 01 April 2017 - 21:10

View Postcosmin1012, on 01 April 2017 - 20:20, said:

cunoaste cineva daca se poate obtine codul FSC cu cablu ENET pe E84?

Da se poate ! Exact pasii respectivi sau daca nu reusesti intru eu team viewer te ajut
0

#50 User is offline   cosmin1012 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 24-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 01 April 2017 - 21:14

mersi de ajutor, o sa imi caut un cablu ENET si voi incerca, postez rezultatele aici dupa ce incerc.
0

#51 User is offline   mihai_cristian66 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 22-January 17

Posted 01 April 2017 - 21:30

Stie cineva cum deblochez navigatia pe f10 cic
0

#52 User is offline   cosmin1012 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 24-January 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 01 April 2017 - 21:38

in ce sens sa deblochezi?
0

#53 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 02 April 2017 - 08:41

View Postmihai_cristian66, on 01 April 2017 - 21:30, said:

Stie cineva cum deblochez navigatia pe f10 cic

Adica ai retrofit ? Iti trebuie activata cu script !
0

#54 User is offline   ali3nnn 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 23-July 16
  • Gender:Male

Posted 08 April 2017 - 18:48

Care ar putea fi motivul pentru care nu se incarca ftp://169.254.199.99 la un e90 din 2010 ?
0

#55 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 08 April 2017 - 19:28

View Postali3nnn, on 08 April 2017 - 18:48, said:

Care ar putea fi motivul pentru care nu se incarca ftp://169.254.199.99 la un e90 din 2010 ?


Ai bagat ipurile bine la placa de retea ?

Incearca ftp sa intri si pe mozila , crome si internet explorer
Toate 3 . Am patit sa nu mearga ie si a mers mozila
0

#56 User is offline   ali3nnn 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 23-July 16
  • Gender:Male

Posted 08 April 2017 - 19:41

View Postpatrutalex, on 08 April 2017 - 19:28, said:

Ai bagat ipurile bine la placa de retea ?

Incearca ftp sa intri si pe mozila , crome si internet explorer
Toate 3 . Am patit sa nu mearga ie si a mers mozila


Mersi de raspuns!
Initial am incercat in masina virtuala cu windows 7/32bits. Am dezactivat firewall, am pus ip-urile corect, am incercat cu chrome si ie.

Pe urma am zis ca poate nu merge prin masina virtuala si am intrat pe windows-ul laptopupului (10), la fel am pus ip-urile si am incercat pe ie si chrome si tot nu a mers. Am dat click dreapta pe Local Area Connection si am intrat la 'Status' sa vad daca primeste/trimite pachete si parea ca e conectat acolo.

Ulterior am zis totusi sa bag stick-ul in masina sa vad ce si cum.. si nu aparea niciun prompt pe navigatie cum am vazut pe net ca apare si te intreaba daca vrei sa faci update sau nu.
0

#57 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 08 April 2017 - 21:27

Nu iti merge stick deoarece nu ai update mai nou ! Poti doar prin dvd
Maine imi dai team viewer si ma uit si eu

Am mai patit asa sa nu mearga , se rezolva
1

#58 User is offline   ali3nnn 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 23-July 16
  • Gender:Male

Posted 09 April 2017 - 08:26

View Postpatrutalex, on 08 April 2017 - 21:27, said:

Nu iti merge stick deoarece nu ai update mai nou ! Poti doar prin dvd


Si ce harta trebuie sa pun pe dvd ? Banuiesc ca trebuie sa fie ceva iso si sa ii dau burn.
0

#59 User is online   patrutalex 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 972
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 09 April 2017 - 15:12

View Postali3nnn, on 09 April 2017 - 08:26, said:

Si ce harta trebuie sa pun pe dvd ? Banuiesc ca trebuie sa fie ceva iso si sa ii dau burn.

Aceias harta dar este varianta 3 stick-uri !
0

#60 User is offline   ali3nnn 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 23-July 16
  • Gender:Male

Posted 09 April 2017 - 18:52

View Postpatrutalex, on 09 April 2017 - 15:12, said:

Aceias harta dar este varianta 3 stick-uri !


Am gasit ceva, dar arata doar drumurile principale. Ceva cu toate drumurile detaliate exista ?
0

Share this topic:


  • 6 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro