BMWClub: Retrofit F20 cic,nbt,nbt evo - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Retrofit F20 cic,nbt,nbt evo

#1 User is offline   Bmw1 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 65
  • Joined: 16-July 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 19 March 2017 - 23:13

Salut

Am un seria 1 f20 care nu are idrive (bord simplu) Vreau sa stiu daca a facut cineva retrofit la cic sau nbt/nbt evo pe f20 cu bord simplu? Trebuie schimbat bordul sau merge montat ecranul si pe bordul actual? Poate sa ma ajute cineva cu mai multe info? Sunt din Bucuresti.
0

#2 User is offline   Claudiu. 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 15-July 16
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 28 March 2017 - 10:53

Salut,



Si pe mine m-ar interesa subiectul.

Nu am gasit foarte multe informatii legate de treaba asta , insa ce am gasit implica si schimbarea bordului.

E un locas de prindere special pe care noi nu il avem in bord si orice prindere , incercare de montare ar fi cam anevoioasa.

M-ar interesa si retrofit de butoane pe volan. Aici stiu ca trebuie si codare dar din nou nu prea am gasit prea multe informatii.

Daca cineva a mai facut ceva asemanator , orice detalii ar ajuta.

This post has been edited by Claudiu.: 28 March 2017 - 10:53

0

#3 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 28 March 2017 - 11:07

Eu fac retrofit-uri de navigatie ,pune seria de caroserie ultimele 7 caractere sa vedem ce se poate face.
0

#4 User is offline   Claudiu. 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 6
  • Joined: 15-July 16
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 28 March 2017 - 11:09

View PostFANATIC, on 28 March 2017 - 11:07, said:

Eu fac retrofit-uri de navigatie ,pune seria de caroserie ultimele 7 caractere sa vedem ce se poate face.


E979161
0

#5 User is offline   FANATIC 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1859
  • Joined: 26-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Pitesti

Posted 28 March 2017 - 11:32

Salut,
Pentru retrofit la navigatie trebuie schimbat bordul.
0

#6 User is offline   ovideatza 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-May 17
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 27 May 2017 - 20:28

Salut,
LA F20 (E972330) care momentan are un volan fara butoane, as putea sa ii adaug butoanele+codare si sa mearga?
Nu stiu daca mai trebuie sau nu si alt cablaj.

As spera macar la varianta cu LIM in stanga, eventual ar merge si cu tempomat? Sau pentru asta e mai complicat.
Am vazut ca sunt butoane/volane second de F20/F30 de pe care sa iau butoanele si m-ar interesa.

Ms.
0

#7 User is offline   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1125
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 27 May 2017 - 20:33

vezi daca szl ul tau are mufa pentru comenzi si are pini in ea (vb din experianta e90... la f20 nu am vazut cum e exact)
1

#8 User is offline   ovideatza 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 27-May 17
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 04 August 2017 - 20:05

Am adaugat butoanele, am codat, merge perfect, sunt super incantat :frantics: A fost nevoie de comenzi + cablajul lor din volan (intre ele + catre Szl).

Am pus cele doar cu LIM in stanga, am citit ceva forumuri pe afara si erau diverse variante ca poate nu merge cu tempomat din cauza ceasurilor de bord...
Ideea e ca am gasit prima data comenzile doar cu LIM, si le-am montat. Probabil merg si cele cu cruise control, dar cum autostrazile lipsesc cu desavarsire prin estul tarii...ma lipsesc momentan.

Deci care mai vrea sa incerce, sa o faca cu incredere, ar trebui sa mearga.

This post has been edited by ovideatza: 04 August 2017 - 20:06

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro