BMWClub: GENERATOR COD FSC DOAR CU UN STICK USB - BMWClub

Jump to content

  • 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

GENERATOR COD FSC DOAR CU UN STICK USB Rate Topic: ***** 6 Votes

#1 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 14 June 2017 - 19:09

*
POPULAR

De aici dezarhivati fisierul si il puneti pe un stick formatat in FAT32 - DOWNLOAD Dupa porniti masina si introduceti sticku in USB-ul din torpedo (bord) si asteptati circa 30secunde, dupa mergeti la un calculator si o sa aveti pe stick un fisier 1B care il incarcati in generatorul de coduri FSC care il gasiti aici DOWNLOAD. Accesati BMW FSC Generator si dupa ce ati incarcat fisierul 1B trebuie sa selectati harta (folositi functia search ''2017-2 europe'') si daca vreti puteti sa selectati casuta ''Lifetime Code'' si codul generat o sa fie unul Lifetime si nu o sa mai ceara cod pentru urmatoru update.
PS. functioneaza doar pentru CIC
Cu respect pentru colegu patrutalex

This post has been edited by OPaul: 14 June 2017 - 19:21

17

#2 User is offline   alynxs 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 228
  • Joined: 17-April 17

Posted 14 June 2017 - 19:11

Si cei care nu au USB la masina (E60, an 2006)?
0

#3 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 14 June 2017 - 19:14

Nu ai nevoie de cod FSC pentru update la harti , sistemul tau este CCC si functioneaza doar cu harti de pe DVD.
1

#4 User is offline   alynxs 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 228
  • Joined: 17-April 17

Posted 14 June 2017 - 19:19

Si cum pot updata si eu navigatia? Cand am cumparat masina am luat cu un DVD cu navigatie 2013, si nu are strazile din Romania.
0

#5 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 14 June 2017 - 19:23

Daca ai sistemul CCC Business (cu ecran mic) pentru el nu exista harti care sa contina si Romania. Nu mai posta aici, vezi ca este topic dedicat sistemelor CCC.

This post has been edited by OPaul: 14 June 2017 - 19:23

0

#6 User is offline   alynxs 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 228
  • Joined: 17-April 17

Posted 14 June 2017 - 19:24

Am sistemul cu navigatie mare. Exista harta cu Romania, ca am eu. Dar are in general orasele mari, fara majoritatea strazilor.
0

#7 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 14 June 2017 - 19:26

Intra aici http://www.bmwclub.r...ional-ccc-2017/ si downlodeaza DVD 3 si sa il arzi pe un DVD de calitate la viteza minima 2x.
1

#8 User is offline   Andrei525 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 391
  • Joined: 20-May 17
  • Gender:Male

Posted 14 June 2017 - 20:31

View PostOPaul, on 14 June 2017 - 19:09, said:

De aici dezarhivati fisierul si il puneti pe un stick formatat in FAT32 - DOWNLOAD Dupa porniti masina si introduceti sticku in USB-ul din torpedo (bord) si asteptati circa 30secunde, dupa mergeti la un calculator si o sa aveti pe stick un fisier 1B care il incarcati in generatorul de coduri FSC care il gasiti aici DOWNLOAD. Accesati BMW FSC Generator si dupa ce ati incarcat fisierul 1B trebuie sa selectati harta (folositi functia search ''2017-2 europe'') si daca vreti puteti sa selectati casuta ''Lifetime Code'' si codul generat o sa fie unul Lifetime si nu o sa mai ceara cod pentru urmatoru update.
PS. functioneaza doar pentru CIC
Cu respect pentru colegu patrutalex



Multumim pentru suport!!!
0

#9 User is offline   nemesisTM 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 65
  • Joined: 23-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 14 June 2017 - 21:05

Merci Paul!

Trimis de pe al meu SM-A500FU folosind Tapatalk
0

#10 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1171
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 14 June 2017 - 21:09

Testat pe E90 !!!
Cine are F si poate testa sa ne anunte .
Multumesc
0

#11 User is online   Bogdaan 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 109
  • Joined: 04-May 16

Posted 14 June 2017 - 21:43

Functioneaza ?
0

#12 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 14 June 2017 - 21:49

Functioneaza , CIC seria E si F.
0

#13 User is offline   Merlin21 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 361
  • Joined: 17-June 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 14 June 2017 - 22:50

Am incercat eu in seara asta pe un F30 cu CIC si nu a mers.
Mai incerc si maine dimineata cu alt stick.

Nu apare fisierul pe stick
0

#14 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1171
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 14 June 2017 - 23:00

View PostMerlin21, on 14 June 2017 - 22:50, said:

Am incercat eu in seara asta pe un F30 cu CIC si nu a mers.
Mai incerc si maine dimineata cu alt stick.

Nu apare fisierul pe stick


Stick fat32 formatat bagat in torpedou ( copiat la radacina exact ce spune )
0

#15 User is offline   nemesisTM 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 65
  • Joined: 23-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 15 June 2017 - 07:10

La mine a mers sa generez codul lifetime pe E91, 2008 facelift. In schimb mi-a dat eroare stick-ul cu hartile (Premium East 2017/2) pe la 20-30%. A mai patit cineva sau a fost defect stick-ul meu?

This post has been edited by nemesisTM: 15 June 2017 - 07:13

0

#16 User is offline   Merlin21 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 361
  • Joined: 17-June 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 15 June 2017 - 07:33

3 stick-uri fat 32, fisierul dezarhivat direct in radacina (pe stick doar un folder "CiC code 1B of USB" cu doua fisiere in el), nici un rezultat.

Am incercat sa pun "copie_scr.sh" si in radacina si in folder si la fel.

Poate ca nu merge pe F30.
0

#17 User is offline   lucianWRC 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2240
  • Joined: 24-January 08
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 15 June 2017 - 07:55

Incercat pe e60 cu CIC, nu apare pe stick.

View PostMerlin21, on 15 June 2017 - 07:33, said:

3 stick-uri fat 32, fisierul dezarhivat direct in radacina (pe stick doar un folder "CiC code 1B of USB" cu doua fisiere in el), nici un rezultat.

Am incercat sa pun "copie_scr.sh" si in radacina si in folder si la fel.

Poate ca nu merge pe F30.

La fel si la mine.
0

#18 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 15 June 2017 - 08:01

Interesant, am sa testez si eu si va anunt. Nice, thx!
0

#19 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 15 June 2017 - 08:17

Puteti sa incercati si in format NTFS si pe stick trebuie sa aveti doar un singur fisier , fara folder fara nimica ''copie_scr.sh'', porniti masina si dupa ce s-a incarcat tot de pe CIC si devine functionala trebuie sa folositi USB-ul din bord (torpedo) in care sa il lasati 30-40s.

This post has been edited by OPaul: 15 June 2017 - 08:18

0

#20 User is offline   CodMedia 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 190
  • Joined: 27-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 15 June 2017 - 08:18

Am testat si eu acum pe e90. Am facut 3 stickuri ca sa fiu sigur :)
Am avut doua stick-uri identice + un al treilea stick care era de la alt producator.
Unul singur a mers dintre toate 3.
Pe unul dintre cele doua identice am pus direct cele doua fisierele dupa ce formatasem stickul fat32 intr-un mac - nu s-a scris niciun fisier cand am fost la masina.
Pe al doilea am pus tot directorul "CiC code 1B of USB"descarcat si dezarhivat, dar am copiat in radacina si cele doua fisiere (intructions.txt si copie_scr.sh) din director...ca sa fiu sigur. Acest stick il formatasem intr-un windows. --- VARIANTA CASTIGATOARE
Al treilea stick a fost formatat fat32 in windows si am copiat pe el doar fisierele din director - nu s-a scris niciun fisier cand am fost la masina.
Nu am mai incercat si varianta sa pun doar Directorul pe stick.


Later Edit
Am reusit sa generez si codul. Simplu.

Attached File(s)


This post has been edited by CodMedia: 15 June 2017 - 08:24

0

Share this topic:


  • 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro