BMWClub: ISTA-D 4.06.22 Standalone / ISTA-P 3.62.1.003 - BMWClub

Jump to content


  • 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

ISTA-D 4.06.22 Standalone / ISTA-P 3.62.1.003 Rate Topic: ***** 2 Votes

#1 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 12 July 2017 - 16:53

*
POPULAR

In Torrent o sa aveti tot pachetul ISTA-D (diagnoza/programare), ISTA-P (programare) si bazele de date aferente. DOWNLOAD




Pentru a instala doar ISTA-D trebuie sa bifati din Torrent: ISTA-D , SQLiteDBs si Tools (Pentru cine are ICOM si vrea sa faca si programare cu ISTA-D poate sa bifeze si SDP care se dezarhiveaza si se copiaza in folderul PSdZ din ISTA-D)

Pentru a instala ISTA-P aveti ghidul in folderul Tools - FAQ-EN.pdf iar pentru ISTA-D trebuie doar sa urmati ghidul de mai jos.


Installation:

1. Install .Net Framework 4.5.2 version and up, from Microsoft or Tools folder.
2. Install Java.
3. Download and install the Microsoft Visual C++ 2010/2013 Redistributable Package x86/x64 from Microsoft for your language in Windows.
*** for computer x86:
- vs90_piaredist
- vcredist_x86_2005
- vcredist_x86_2008
- vcredist_x86_2010
- vcredist_x86_2012
- vcredist_x86_2013
- vcredist_x86_2015

*** for computer x64:
- vs90_piaredist
- vcredist_x64_2005
- vcredist_x64_2008
- vcredist_x64_2010
- vcredist_x64_2012
- vcredist_x64_2013
- vcredist_x64_2015

If the system is x64, vcredist must install x86 and x64, otherwise not start Rheingold.

4. Install Ediabas 7.3
5. Unblock archive if necessary. It is important to not skip this step! Unblock file, uncheck Attributes - Read-only. Then unzip.
6. Unzip to any directory, for example: C:\Rheingold, D:\Rheingold, E:\Rheingold..., C:\Program Files\, C:\Program Files (x86) - this folder for 64bit computers. You can run from USB stick too.
7. Unzip and copy SQLiteDBs in Rheingold\SQLiteDBs\
8. Add additional languages if necessary in SQLiteDBs
9. Start RCleaner. Run as administrator.
10. Apply ISTA-D and SQLiteDBs Reg Fix bit for your system from the Tools folder.
11. Start Rheingold (...\Rheingold\TesterGUI\bin\Release\ISTAGUI.exe) Run as administrator.
12. Enter the license key from the license.txt, if ask.
13. Enter 1 in the field of ISIS, ignore the error.

This post has been edited by OPaul: 12 July 2017 - 17:21

10

#2 User is offline   OPaul 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2385
  • Joined: 05-March 14
  • Gender:Male
  • Location:Bistrita-Constanta

Posted 13 July 2017 - 09:02

Posted Image
0

#3 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 14 July 2017 - 11:02

sa speram ca e bug-free ..e probabil ultimul release de ista/p
0

#4 User is offline   sierra11 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 31-October 15

Posted 19 July 2017 - 13:29

Merci OPaul pt link. Am istalat fara probeme ISTA+ pe Win 10 64bit .
Pot coda cu interfata K-DCAN si ISTA+ (si PSdZ instalat), sau cu ISTA/P si K-DCAN ?
0

#5 User is offline   Rapy22 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 341
  • Joined: 09-September 12
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 21 July 2017 - 17:08

Salut,

Am si eu urmatoarea problema:

Am facut tot ce scrie mai sus insa cand ma duc pe INSTAGUI.exe si ii dau rulare nu porneste nimic...? trebuie sa am neaparat cablu bagat? sau ce am gresit?

Am dat unblock la cele 3 arhive si am pus doar Read-only..dupa care am dezarhivat..

Multumesc
0

#6 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 22 July 2017 - 14:52

 Rapy22, on 21 July 2017 - 17:08, said:

Salut,

Am si eu urmatoarea problema:

Am facut tot ce scrie mai sus insa cand ma duc pe INSTAGUI.exe si ii dau rulare nu porneste nimic...? trebuie sa am neaparat cablu bagat? sau ce am gresit?

Am dat unblock la cele 3 arhive si am pus doar Read-only..dupa care am dezarhivat..

Multumesc


Salut, ai rezolvat? si eu am fix aceeasi problema pe W 8.1 x64.
0

#7 User is offline   patrutalex 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1212
  • Joined: 07-March 15
  • Gender:Male
  • Location:ORADEA

Posted 22 July 2017 - 16:26

 MihaiSSS, on 22 July 2017 - 14:52, said:

Salut, ai rezolvat? si eu am fix aceeasi problema pe W 8.1 x64.


Click dreapta cu run administrator
0

#8 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 22 July 2017 - 16:42

 patrutalex, on 22 July 2017 - 16:26, said:

Click dreapta cu run administrator


Am incercat, tot asa nu merge. Mersi oricum.
0

#9 User is offline   Luc89 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 267
  • Joined: 30-June 14
  • Gender:Male

Posted 24 July 2017 - 11:24

Salutari !

Eu am instalat in momentul de fata ``Rheingold ISTA-D 4.01.21``, ca sa mi instalez varianta aceasta ISTA-D 4.06.22 Standalone...trebuie sa l dezinstalez pe cel vechi...sau pur si simplu as putea inlocui foldere peste cel vechi ?!

Multumesc anticipat.

This post has been edited by Luc89: 24 July 2017 - 11:24

0

#10 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 24 July 2017 - 12:42

 sierra11, on 19 July 2017 - 13:29, said:

Pot coda cu interfata K-DCAN si ISTA+ (si PSdZ instalat), sau cu ISTA/P si K-DCAN ?


Ce vrei sa faci ?


Quote

Salutari !

Eu am instalat in momentul de fata ``Rheingold ISTA-D 4.01.21``, ca sa mi instalez varianta aceasta ISTA-D 4.06.22 Standalone...trebuie sa l dezinstalez pe cel vechi...sau pur si simplu as putea inlocui foldere peste cel vechi ?!

Multumesc anticipat.
This post has been edited by Luc89: Today, 12:24

Trebuie sters cel vechi, aplicat regcleaner 4.4, dezarhivat cel nou..rulate patchurile de registrii si cam aia e..scrie intr-un pdf in folderul tools

This post has been edited by derutatu: 24 July 2017 - 13:10

0

#11 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 24 July 2017 - 13:45

 MihaiSSS, on 22 July 2017 - 14:52, said:

Salut, ai rezolvat? si eu am fix aceeasi problema pe W 8.1 x64.


Ai instalat TOATE lucrurile din primul post ?
0

#12 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 24 July 2017 - 14:35

 derutatu, on 24 July 2017 - 13:45, said:

Ai instalat TOATE lucrurile din primul post ?


Da,tot ce scrie in instructiuni. Am incercat de vreo cateva ori si ma gandeam ca de vina e sistemul de operare.
0

#13 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 24 July 2017 - 14:52

nope..merge cam pe orice ..teoretic ratezi ceva din pasi
0

#14 User is offline   MihaiSSS 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 14-December 16
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu

Posted 24 July 2017 - 14:55

 derutatu, on 24 July 2017 - 14:52, said:

nope..merge cam pe orice ..teoretic ratezi ceva din pasi


Ok, o sa reiau toti pasii astazi cand ajung acasa. Mersi de info.
0

#15 User is offline   Rapy22 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 341
  • Joined: 09-September 12
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 24 July 2017 - 17:01

si eu o sa reiau diseara..pe alt laptop...
0

#16 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 24 July 2017 - 18:04

de asemenea..antivirus si firewall off
0

#17 User is offline   DanC 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 94
  • Joined: 02-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Calarasi

Posted 24 July 2017 - 21:00

Ce trebuie facut sa mearga cu cablu k+dcan ?
0

#18 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 25 July 2017 - 09:22

Nu pot sa ma uit acum, dar sunt 70% sigur ca scrie in pdf-ul din folderul Tools. Daca gresesc, incearca http://blog.obdii365...a-kd-can-cable/ .
0

#19 User is offline   DanC 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 94
  • Joined: 02-October 08
  • Gender:Male
  • Location:Calarasi

Posted 25 July 2017 - 09:43

 derutatu, on 25 July 2017 - 09:22, said:

Nu pot sa ma uit acum, dar sunt 70% sigur ca scrie in pdf-ul din folderul Tools. Daca gresesc, incearca http://blog.obdii365...a-kd-can-cable/ .


Am verificat exact setarile din link, asa sunt si la mine.

Multumesc frumos pentru ajutor, e clar, CABLUL E FAKE
Am mai cumparat un cablu ,astept sa vina ala
0

#20 User is offline   derutatu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Galati, RO

Posted 25 July 2017 - 09:52

No problem. De curiozitate, pentru ce masina ?
0

Share this topic:


  • 12 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro