Jump to content

Recommended Posts

@kotoy, teoriile tale au un sâmbure de adevăr, dar să ținem cont de situația de față:

1. Este vorba despre Service Scream (Tezparii), unde majoritatea clienților au oarece cunoștințe despre BMW(venind de pe forum) și despre cum se comandă o piesă, despre cum să folosească realoem.com. Oricum piesa se poate verifica înainte, dacă este întradevăr ce trebuie, eventual chiar cei de la service ar putea să consilieze clientul, să-i ofere codurile necesare pentru piese.

 

2. Iarăși nu este cazul lui XXL, din moment ce venea cu piesă OE, și clar era cea care trebuie.

 

Așa se întâmplă când ești prea avar, și-au pierdut un client pentru că nu puteam să renunțe la adaosul lor pentru piese, când ar fi putut să câștige un ban din montaj, și îl aveau client și pe viitor.

Edited by m15a
  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Din ce vad marea problema a majoritatii nu se refera la calitatea lucrarilor, ci la preturi,etc. Fata de Bimmer si ce am mai vazut pe forum, unii spun ca fura de pe masini, altii ca nu fac nimic la ele, altii ca schimba la nimereala si tot asa pe langa preturile mari si etc.
Link to comment
Share on other sites

ce ramane totusi un mare mister este de ce pe unii ii accepta cu piesele lor si pe altii nu.

 

Depinde cum se uita la tine cred, in vara cand am fost in tara am schimbat placute, ulei, filtre la e90, cand am fost pt programare am uitat sa ii spun ca vreau sa schimb regulatorul(il avem cumparat deja) de pe pompa de inalta, i-am zis doar in momentul cand lucra la masina, m-a intrabat numai daca il am sau vreau sa il aduca el, i-am zis ca deja e in masina, l-a verificat, a vazut ca e nou zigilat si a radpuns afirmativ, dupa ce a schimbat pt ce am mers a schimbat si acel regulator, restul pieselor le-a adus el

 

Lucrarea nu a fost facuta in Service Scream (Tezparii), in altul, insa cred ca mai sunt service-uri care nu iti accepta piesele tale

 

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Edited by arabu09
Link to comment
Share on other sites

[...] cred ca mai sunt service-uri care nu iti accepta piesele tale

 

nu neaparat... la cat de populare sunt ofertele de piese in mediul online, sa refuzi piesele clientului (cand sunt identificate corect) trebuie sa fii cel putin neinspirat... iar cand clientul vine si cu piese de origine (OE) asta e deja aroganta... sau altceva :pirate:

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

 

Vad ca intrebarea mea a fost mutata intr-un topic dedicat service-ului asta. Revin cu impresii dupa ce am schimbat distributia la ei.

La nivel de comunicare cu clientii stau foarte bine, sunt amabili, programarea se respecta, poti sa stai langa masina fara nici o problema, in timpul lucrarii iti spun daca sunt sau nu probleme cu alte piese...

Service-ul are 3 elevatoare inghesuite intru-un spatiu destul de mici iar afara parcarea in interior nu are loc pentru mai mult de 3 masini...in fine. Se observa lipsa spatiului, piesele care sunt demontate sunt plimbate de colo colo, suruburile sunt aruncate toate la gramada...

Legat de lucrarea propriu-zisa nu am stat acolo prea mult (ca nu aveam timp) insa baietii par sa stie cum se desface un motor. La asamblat nu am asistat insa nu cred sa foloseasca instructiunile de lucru BMW - nu am vazut vre-o cheie dinamometrica pe acolo de ex. dar, cum nu am asistat, mea culpa daca gresesc. Cand i-am intrebat care era starea lantului,intinzatoarelor, au recunoscut ca nu aveau nici o problema deci eu am fost cazul tipic al clientului speriat de bombe (ma rog, de forumuri) si se pare ca am aruncat ceva banuti pe fereastra( un + ca au fost sinceri).

La final mi-au dat devizul cu ce au schimbat, am facut o tura cu masina, au bagat in computerul masini revizia (am facut si revizia cu ocazia asta) si aia a fost.

A doua zi am avut o mica problema insa am vorbit cu ei si se pare ca era normal sa faca asa. Oricum au raspuns imediat deci +10 la capitolul comunicare.

 

Am vorbit cu ''colegi de stand'' si ei nu erau la prima experienta cu Service Scream (Tezparii). Oamenii erau foarte multumiti.

Mie mi-au zis ca pot veni si eu cu piesele si chiar am venit eu cu uleiul.

Daca as mai reveni la ei - cu siguranta pentru lucrari mai delicate, oricum nu prea ai variante. La reprezentanta preturile sunt nesimtite (revizia de ex. cu toate filtrele peste 2000 lei) si eu m-am convins de profesionalismul lor iar un alt service nespecializat pe BMW nu este de incredere pentru mine.

 

Cam asta e.

Edited by costel78
Link to comment
Share on other sites

Legat de lucrarea propriu-zisa nu am stat acolo prea mult (ca nu aveam timp)[...]

La asamblat nu am asistat insa nu cred sa foloseasca instructiunile de lucru BMW [...]

Cand i-am intrebat care era starea lantului,intinzatoarelor, au recunoscut ca nu aveau nici o problema [...]

La final mi-au dat devizul cu ce au schimbat, [...]

daca nu ai stat acolo, ai macar certitudinea ca ti-au schimbat piesele solicitate, daca ale masinii nu aveau nimic? :scratchchin:

 

inteleg ca ai primit doar deviz, nu si factura ??

Link to comment
Share on other sites

Nu, nu am certitudinea asta. De asta am si pus intrebarea pe forum initial.

 

Oricum e imposibil sa stai langa ei de la ora 8:30 la ora 18:00 si sa fii atent la tot (asta presupunand ca te si pricepi bine la mecanica). M-am bazat pe faptul ca au review-uri bune si incarcare 100%. Eu daca as fi in locul lor nu m-as preta la o mizerie de genul ca, la primul caz descoperit, sa se duca dracului tot renumele.

 

Factura nu, nu mi-au dat.

Edited by costel78
Link to comment
Share on other sites

Voi aveti dreptate, asa este, fara factura se cam lucreaza la negru insa aveti voi o alta varianta mai ok pentru schimbat distributia de ex. ?

SeviceTeam, Ciupanezu sau ilie ciolpani, dintre toti il recomand pe ilie.

Chiar daca am schimbat distributia la Ciupanezu, ilie mi se pare putin mai profi, pacat ca am aflat de el dupa ce am schimbat distributia,

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eu am schimbat recent la ei. Overall, mi-au lasat o impresie buna si nu cred ca se ocupa cu smecherii. Eu am stat prin service cat timp a durat toata operatiunea dar nu cred ca isi schimbau modul de lucru daca nu eram acolo. Nu mi-a placut la ei faptul ca numesc "kit" un sub-set din ce inseamna "kit" la propriu. Adica ei, in pachetul promovat pe farcebook sau la telefon, o sa iti includa doar doua lanturi si doua pinioane. Daca optezi si pentru lant/pinion schimbat la pompa de ulei, mai scoti 380 de lei din buzunar. Si cum zicea cineva intr-un post anterior, poate mai trebuie schimbat cate ceva si pe langa distributia propriu-zisa. Al doilea lucru care nu mi-a placut la ei a fost ca nu mi-au dat factura/bon, ci doar un deviz. Am plecat de la ei cu impresia ca am primit o factura dar de fapt era devizul. Am observat asta abia cand am ajuns acasa dar am trecut peste.

 

Legat de schimbul preventiv, mie mi-e greu sa cred ca o sa iti pice din senin distributia fara sa-ti dea vreun semnal inainte. Parerea mea e ca toti cei care ajung cu motoarele praf din cauza distributiilor picate, nu stiu sa deosebeasca un sunet suspect de sub capota de sunetul normal de functionare. A doua varianta ar fi ignorarea completa de catre cei care stiu ca e ceva in neregula dar cum distributa e pe lant, sigur nu se rupe. Eu refuz sa cred ca distributia pica din senin si sunt sigur ca semnele de oboseala le da astfel incat sa-ti ofere sansa sa o schimbi si sa nu ramai cu masina in drum.

 

 

Tocmai mi-am adus aminte ca am scris ceva si pe acest thread si nu am cum sa raman la review-ul initial. Daca mergeti la ei sa schimbati distributia, sa nu uitati sa cumparati extra-optiunea care strange surubul de la pionionul baii de ulei. Nu va zgarciti!

 

Deci nota 3 din partea mea dupa "long-term review" (vedeti si link-ul lui XXL). E 3 pentru ca masina a mers pe rotile ei vreo 500 de km dupa interventia lor. Totusi, putea sa mearga doar 50...

 

Putin off-topic dar legat de Service Scream (Tezparii). Cand masina era la ei cu baia sparta, vorbeam in sala de asteptare cu un baiat care venise sa schimbe distributia tot la un 520d F10. M-a intrebat ce am patit, i-am povestit, iar la plecare m-a intrebat care mecanic mi-a schimbat distributia. Cand i-am spus ca acelasi care lucrase si la masina lui, a bagat fata urmatoare :hmm: si n-a plecat deloc fericit... :laugh:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

el recomanda reprezentanta, dar ia du-te tu cu o masina de 10.000 de euro la reprezentanta, sa te taxeze cu 2000 de euro pentru o operatiune care o poti face cu 700-800 de euro....se cam schimba datele problemei.

 

constatarea de 250 lei nu e o suma, dar cere oferta pentru schimbare distributie in reprezentanta :))

 

 

Am cerut eu la Ploiești la Proleasing și mi-au cerut 5900 de lei pentru schimbare distribuție F10🙁

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sa va spun si eu parerea mea in legătura cu Service Scream (Tezparii) :) - Părerea mea este ca au mai multă reclama decât ar trebui, sunt un service mediocru, atât . Acum sa va spun si experienta mea directa cu ei - Am fost la ei pentru o curătare de admisie si schimb de clapete , la modelul meu N47 184hp se schimba capetele foarte simplu. După reclama lor pe Fbook in care am văzut ca , curată asa cum trebuie o admisie , m-au convins sa mă duc si eu la ei , pretul fiind de 350 lei manopera si 200 lei clapetele . Toate bune si frumoase pana in momentul când a început mesterul ăla pe care l-am nimerit eu ( un Mos) sa curete admisie. Va pot spune ca o curată la misto , dădea cu apa pe ea la suprafata, in interior deloc , normal ca m-am enervat când am văzut ca el vrea sa o monteze cu jegul ăla înmuiat doar, necurătat, nimic. I-am zis să-mi spele cum trebuie admisie ca pe dinafara o puteam sterge si eu cu o cârpa acasă in fata blocului . Mosul sa cam ofticat si in scârbă se făcea ca o curată si in interior , am ales sa plec de acolo doar ca sa nu ii car câtiva pumni in dinti .

Va spun din tot sufletul , dacă ajungeti la ei, feriti-vă de mosul ăla, dacă nimeriti la el ... mai bine plecati . Nu stia retardatul nici sa o monteze la loc, a venit un băiat care avea treaba la un schimb de distributie si l-a ajutat , i-a arătat cum trebuie sa o pună . I-am zis lui Sorin despre lucrul asta si el mi-a zis ca va găsi o zi in care sa mă întorc si sa o curete cum trebuie , dar asta nu s-a mai întâmplat . In alta zi am vrut sa fac revizia, ulei si filtre , oferta fiind ca pret pentru filtre OEM , însă ei folosesc MAN, si asta m-a deranjat încât am renuntat la colaborarea cu ei definitiv. Distributia am ales sa o schimb la alt service unde m-a costat 3250 lei cu tot cu ulei si filtru , plus ca schimba si lantul pompei de ulei, piesa pe care cei de la Service Scream (Tezparii) cer bani in plus . Important, operatiile de service făcute la Service Scream (Tezparii) nu apar in istoric !!!

  • Like 3
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Nu il cunosc pe @creed dar ce spune de mosul acela e adevarat pt ca tot la el am nimerit si eu tot pt curatarea galeriei, exact acelasi probleme+ plus a rupt o mufa pe care mi au reparat-o. Acum nu mai lucreaza acolo cred.Apropo de piese, inainte acceptau cu piesele clientului. Adaos au si de 100% va zic eu, am primit oferta pt discuri originale fata de 1900 de lei, eu am dat 1000 de lei tot originale asta prin vara 2017. Eu ma duc la ei doar pt revizii sa bag in istoric, nu sunt nici cei mai buni dar nici cei mai slabi.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.