BMWClub: 6 premiere BMW și MINI - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

6 premiere BMW și MINI prezentate de Automobile Bavaria Group la SIAB

#1 User is offline   Romulus 

  • The insider
  • Group: Admin
  • Posts: 9657
  • Joined: 25-October 04
  • Gender:Male
  • Location:Romania

Posted 27 March 2018 - 18:09

6 premiere BMW și MINI au fost prezentate de Automobile Bavaria Group la Salonul Internațional de Automobile București.
Șase premiere naționale și o participare fără precedent: BMW M5, BMW X4, BMW X2, noile MINI Hatch și MINI Cabriolet, BMW K 1600 Grand. București. În cadrul ediției 2018 a Salonului Internațional de Automobile București, mărcile BMW Group vin în România cu multe noutăți importante, inclusiv modele care au avut debutul mondial în urmă cu numai câteva săptămâni. Prezența este asigurată de către cea mai mare rețea de dealeri BMW din sud-estul Europei, Automobile Bavaria Group, cu standuri dedicate pentru mărcile BMW, MINI, Rolls-Royce și submărcile BMW M, BMW i și BMW Motorrad. În cadrul SIAB, Automobile Bavaria are ca invitați speciali Grupul MHS Truck & Bus, importatorul MAN în România, și dealerul Rolls-Royce Motor Cars din München, Schmidt Premium Cars GmbH.

„Suntem bucuroși că, după 11 ani, reușim să avem o participare masivă din partea publicului la un salon auto internațional. Cred că vizitatorii au apreciat prezența consistentă a Automobile Bavaria Group și a noilor modele BMW, proaspăt aduse de la Geneva. Avem șase premiere naționale și o participare excepțională a Roll-Royce Motor Cars, fiind prima dată când cel mai important producător de mașini de lux din lume se prezintă oficial la SIAB. În weekend, cei care iubesc automobilele și marca BMW au venit la standul nostru în număr mare și cred că vor veni în continuare, până la 1 aprilie, la unul dintre cele mai mari evenimente auto din acest an, din România”, a declarat Michael Schmidt, Președintele Automobile Bavaria Group.

Mai mult, pentru clienții BMW M am pregătit un program special de training pe care îl vom oferi în exclusivitate pentru România în cadrul Automobile Bavaria BMW M Academy, începând din acest an, anunțat în premieră la conferința noastră de presă din cadrul salonului auto.

La standul BMW i expunem noul BMW i3, cel mai bine vândut automobil electric din România, în versiunea cea mai spectaculoasă – BMW i3s. Urmărim și ne implicăm împreună cu producătorul în proiecte de dezvoltare a infrastructurii pentru stații de încărcare, în contextul unei piețe aflate în creștere rapidă pe acest segment. Suntem încântați că Programul Rabla Plus – Ecotichet a primit undă verde și deja pregătim oferte speciale pentru doritorii unui automobil ideal pentru mobilitate urbană”, a spus George Dorobanțu, CEO Automobile Bavaira Group.

Aflat în pavilionul B1, standul Automobile Bavaria Group cuprinde peste 35 de modele BMW, MINI și BMW Motorrad, alături de noul Rolls-Royce Phantom. Divizia de motociclete va prezenta cele mai noi modele de motociclete BMW Motorrad, între care se remarcă premiera națională pentru BMW K 1600 Grand America și un model special, de circuit: BMW HP4 Race.


La numai două săptămâni de la premiera mondială, deja în România: noul BMW X4
Automobile Bavaria aduce noul BMW X4 la SIAB la numai două săptămâni de la debutul mondial la Salonul Auto de la Geneva. Automobilul continuă povestea de succes a primei generații, cu peste 200.000 de unități vândute. Noua generație a modelului are o identitate proprie bine definită în gamă, evidențiată de dinamica îmbunătățită semnificativ, designul exterior remarcabil, ambianța premium superioară din interior, sistemele de asistență a conducătorului de ultima generație și tehnologiile de conectivitate de vârf. În plus, esența dinamică a Sports Activity Coupé-ului este evidențiată suplimentar și de prezența a două modele BMW M Performance în portofoliu.


Atractiv și extrovertit: noul BMW X2

Noul BMW X2 vine în România la numai două săptămâni de la debutul european de la Geneva. Sports Activity Coupé-ul vine cu o imagine proaspătă, orientat către un public tânăr și dinamic. Aspectul robust tipic modelelor BMW X este combinat cu linii elegante și extrovertite, așa cum ar fi logo-urile BMW suplimentare de pe montanții C, care au apărut pentru prima dată la coupé-urile BMW clasice.


Noul BMW M5 – Premieră națională adusă de primul dealer BMW M din România.

Noul BMW M5 duce BMW M GmbH pe un teritoriu nou cu sistemul de tracțiune integrală M xDrive care debutează în premieră pe sedanul de înaltă performanță. Această schimbare de direcție permite M5 să exploreze noi dimensiuni dinamice și să ofere un caracter practic cotidian mai mare în orice condiții de condus. Noul automobil se angajează să continue tradiția unui concept de modele inaugurat în 1984 de originalul BMW M5 - sedanul business de lux capabil să exceleze și pe circuit. Motorul dezvoltă 441 kW/600 CP între 5.600 și 6.700 rpm, în timp ce un cuplu impresionant de 750 Nm se află la dispoziția conducătorului încă de la 1.800 rpm, până la 5.600 rpm. O pompă de ulei complet variabilă, cu program de control, asigură alimentarea cu ulei atunci când noul BMW M5 are nevoie, chiar și pe circuit. Performanțele impresionante ale automobilului vorbesc de la sine: de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, de la 0 la 200 km/h în 11,1 secunde, transformând BMW M5 în cel mai rapid model BMW construit vreodată.

Pe de altă parte, viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, dar pachetul opțional M Driver poate duce nivelul maxim la 305 km/h. La cea de-a șasea generație a sedanului de înaltă performanță își face debutul noul sistem de tracțiune integrală M xDrive specific M. Datorită M xDrive, noul BMW M5 poate fi pilotat cu un amestec familiar de sportivitate și precizie deosebită atât pe circuit, cât și drumuri publice, încântându-i totodată pe conducători cu stabilitatea direcțională și controlabilitatea semnificativ îmbunătățite până la limitele de performanță atunci când conduc în condiții nefavorabile cum ar fi pe ploaie sau zăpadă.

Originalul reactualizat: Noul MINI Hatch si noul MINI Cabriolet
Noutățile pentru MINI Hatch cu trei uși, MINI Hatch cu cinci uși și MINI Cabriolet includ un design reîmprospătat, inovații în domeniul tehnologiei transmisiei, opțiuni suplimentare de personalizare, noi combinații de transmisie și motor, o gamă extinsă de dotări standard, faruri și stopuri nou proiectate, finisaje adiționale ale caroseriei și conectivitate de ultimă oră pentru confort și infotainment. Stopurile au, de asemenea, un design nou în combinație cu farurile LED și farurile LED adaptive. Ca o referință clară la originea britanică a mărcii, blocurile optice spate, dispuse vertical, de la noile MINI Hatch cu trei uși, respectiv cu cinci uși și MINI Cabriolet apar acum într-un design Union Jack. Noul logo MINI este prezent acum pe noile modele, fiind prezent pe capotă, hayon, volan, afișajul central al instrumentelor și telecomandă tuturor modelelor. Este o reinterpretare a logo-ului existent, iar acum are un "design plat" bidimensional. Astfel, logo-ul MINI reflectă noua identitate a mărcii, cu accent pe elementele esențiale - adică pe valorile cheie precum distracția condusului, designul distinctiv, calitatea premium și atracția emoțională.

Programul MINI Yours Customised ridică personalizarea specifică mărcii la un nivel special. Este prima dată când un constructor de automobile folosește printarea 3D pentru a oferi clienților posibilitatea clienților de a crea componente unice pentru propriul model. Acesta include produse retrofit al căror design poate fi creat chiar de către clienți, care apoi sunt produse în conformitate cu aceste specificații individuale. Gama MINI Yours Customised include semnalizatoare laterale, benzi decorative pentru interiorul de pe partea pasagerului, finisaje cu LED pentru pragurile ușilor și proiectoare LED pentru cu uși.

Noul BMW K 1600 Grand America
Derivat din BMW K 1600 B, noul model combină performanța motorului cu 6 cilindri în linie cu echipamente exclusiviste, transformând orice călătorie într-o experiență nouă, atât din punct de vedere al confortului, cât și fascinației, într-un stil de croazieră tipic american. Design-ul noului BMW K 1600 Grand America îmbină pasiunea pentru turele confortabile, relaxante, specifice riderilor din Statele Unite ale Americii. Din acest motiv, linia de design a baggerului K 1600 B a fost modificată, iar un număr important de elemente distinctive și-au făcut apariția. Țevile de eșapament cromate, paralele cu solul, sunt armonios integrate în designul elegant și dinamic al motocicletei. Specificațiile aparte ale motorului cu 6 cilindri în linie asigură parcurgerea distanțelor lungi la ghidonul noului BMW K 1600 Grand America în deplin confort. Cea mai recentă versiune a propulsorului specific BMW Motorrad livrează puterea fără efort, indiferent de condițiile de drum. Cel mai compact motor cu 6 cilindri în linie din segment furnizează 118 kW/160 CP la 7.750 rpm și un moment maxim de 175 Nm la 5.250 rpm.

O prezență speciala – supersportiva pregătită de circuit BMW HP4 Race

Noul model este prima motocicletă de serie care are cadrul principal din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP). BMW HP4 RACE este o motocicletă de curse veritabilă, care va fi construită individual într-o serie de producție de 750 de unități. În ceea ce privește motorul, gestiunea electronică și elementele elastice, noul HP4 RACE se află în aceeași categorie cu actualele motociclete superbike de uzină, depășind chiar acest nivel în domeniul suspensiei prin cadrul de fibră de carbon. Cu o masă de 171 kg când este complet alimentată și pregătită pentru circuit, noul HP4 RACE este chiar mai ușoară decât motocicletele de uzină utilizate în prezent în Campionatul Mondial de Superbike și este doar cu puțin mai grea decât modelele de uzină din MotoGP. Noul HP4 RACE are un motor de curse veritabil, similar specificațiilor 6.2 și 7.2 din regulamentul Campionatelor Mondiale de Anduranță și Superbike. Puterea maximă este de 158 kW (215 CP) la 13.900 rpm. Cuplul maxim de 120 Nm este atins la 10.000 rpm. Turația maximă a motorului a fost crescută în comparație cu motorul modelului S 1000 RR, de la 14.200 rpm la 14.500 rpm. Cu obiectivul de a obține cele mai bune performanțe posibile, este utilizată o cutie de viteze cu șase trepte, cu rapoarte scurte.

Noul Rolls-Royce Phantom
Noul Rolls-Royce Phantom debutează la Salonul Internațional de Automobile Bucuresti săptămâna viitoare, fiind prima dată când cel mai important producător de mașini de lux din lume se va prezenta la cel mai important eveniment auto din România în perioada 24 martie - Aprilie.
"Încă de la prima lansare a Rolls-Royce Phantom, cu mai mult de 90 de ani în urmă, acest automobil reprezintă simbolul suprem al succesului. Debutul noului simbol al luxului absolut este ocazia perfectă pentru a sărbători premiera noastră, odată cu reluarea Salonului Auto Internațional de la București", a spus Peter Schoppmann, Director Regional, Rolls-Royce Motor Cars. El a continuat: "Prezența noastră subliniază importanța din ce în ce mai mare a regiunii din Europa Centrală și de Est pentru Rolls-Royce și preconizăm o creștere în următorii ani". Noul Rolls-Royce Phantom oferă o interpretare contemporană de design a esenței Rolls-Royce. De asemenea, noul model aduce o evoluție spectaculoasă în programul Bespoke, prin conceptul "The Gallery". Un nou concept fără precedent în ceea ce privește luxul, "The Gallery" reinterpretează tabloul de bord al automobilului pentru prima dată în 100 de ani.

MHS Truck & Bus Group
MHS Truck & Bus Group, importatorul general al vehiculelor comerciale MAN în România, prezintă în cadrul SIAB, în premieră națională, noul design de interior al cabinelor gamei de camioane MAN TG. Noul model de cabină îndeplinește cele mai înalte standarde de funcționalitate, o ergonomie semnificativă, asigurând totodată un confort si mai sporit, atribute care pot fi descoperite la modelul MAN TGX 18.500 expus în cadrul standului.
Noul model de cabină a gamei de camioane TG include coloristică îmbunătățită a mesajelor de avertizare, care atrag atenția șoferului mult mai repede; comutatorul central și panoul de comandă, amplasate ergonomic și cu funcționalitate îmbunătățită; comutatoarele asociate sunt organizate în grupuri pentru o utilizare mai intuitivă, iar funcțiile pe care conducătorul auto le utilizează frecvent în timpul conducerii sunt mai proeminente în câmpul vizual; mai multe zone de depozitare, mult mai accesibile; zona de odihnă optimizată; schemă opțională pentru culorile interioare.

Automobile Bavaria Group deține 13 locații BMW pentru automobile noi și rulate în România și singurul service Rolls-Royce din regiune. Automobile Bavaria Group este primul dealer BMW M din România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternic literă din lume” și este singurul Centru de Competență pentru Vânzări Speciale către autorități și diplomați din țară. Începând cu anul 2015, Automobile Bavaria Băneasa a devenit primul agent autorizat BMW i în România, odată cu lansarea oficială a mărcii pe piață și în prezent deține încă doi dealeri BMW i la Cluj și Timișoara. Automobile Bavaria Group comercializează toată gama de motociclete și scutere BMW Motorrad și deține singurul dealer MINI din România, împreună cu două centre MINI Service la Cluj și Timișoara. Recent, Grupul a adăugat și marca Opel în portofoliul său. Cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală și de Est asigură locuri de muncă pentru 509 de angajați și are o cifră anuală de afaceri de 136 milioane Euro.

MHS Truck & Bus Group România este distribuitorul general MAN în România. Deține opt centre proprii de competență pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare și mai performant distribuitor MAN din Europa Centrală și de Sud-Est. Asigură locuri de muncă pentru 355 de angajați și are o cifră anuală de afaceri de 90 milioane Euro.

Schmidt Gruppe Deutschland deține cinci dealershipuri BMW și una dintre cele mai mari reprezentanțe Rolls-Royce din Germania, la Munchen. Grupul asigură locuri de muncă pentru 240 de angajați și are o cifră anuală de afaceri de 125 milioane Euro.


Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro