BMWClub: Upgrade Android system - BMWClub

Jump to content

  • 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Upgrade Android system

#121 User is offline   Bonzai 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 100
  • Joined: 12-May 17

Posted 10 September 2018 - 14:12

La mine nu mai merge nici un buton, pur și simplu nu pot ieși din ecranul cu telefonul and răspund. Nici butonul Menu, nici cel de navigație, setări etc nu mai merg și a zis chinezu ca asa este și nu pot face nimic. Deci o sa trăiesc cu bug-ul asta :)
0

#122 User is offline   shreck 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 07-March 13

Posted 12 September 2018 - 21:10

View PostBonzai, on 09 September 2018 - 20:43, said:

Contactează pe cei de la navigații-dedicate.ro, dacă nu găsești altceva/sau pe cineva.

Dacă ai timp cel mai ok e sa îți faci tu singur



am incercat sa vorbesc cu cineva de la ei dar am inteles ca monteaza doar ce se cumpara de la ei... eu navigatia o am ...deci...
inca mai caut un service / sau cineva dibaci ( care stie exact ce trebuie facut ) sa ma ajute DOAR cu montajul/instalarea jucariei...
0

#123 User is offline   Bonzai 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 100
  • Joined: 12-May 17

Posted 13 September 2018 - 16:58

View Postshreck, on 12 September 2018 - 21:10, said:

am incercat sa vorbesc cu cineva de la ei dar am inteles ca monteaza doar ce se cumpara de la ei... eu navigatia o am ...deci...
inca mai caut un service / sau cineva dibaci ( care stie exact ce trebuie facut ) sa ma ajute DOAR cu montajul/instalarea jucariei...

Mda, dubios. Eu când am vb cu ei monta orice navigație, 300 lei montajul.
0

#124 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 931
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 15 September 2018 - 19:52

Are cineva problema cu luminozitatea in meniul original al masinii ? La E90 cu CIC, luminozitatea e mai scazuta si nu se poate regla.
Exista vreo solutie ?
Ar mai fi o problema cu senzorii de parcare fata care nu mai functioneaza . Unitatea nu are montata si o camera.

This post has been edited by seaman: 15 September 2018 - 19:54

0

#125 User is offline   DJ Allexinno 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 575
  • Joined: 01-June 09
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti / Craiova

Posted 16 September 2018 - 09:32

View Postseaman, on 15 September 2018 - 19:52, said:

Are cineva problema cu luminozitatea in meniul original al masinii ? La E90 cu CIC, luminozitatea e mai scazuta si nu se poate regla.
Exista vreo solutie ?
Ar mai fi o problema cu senzorii de parcare fata care nu mai functioneaza . Unitatea nu are montata si o camera.


Nici la mine nu a mai mers reglarea luminozitatii din meniul original dupa montarea androidului. Nu ma deranjeaza deoarece nu stau nici macar 1% acolo.
Senzorii din fata merg in meniul original si nu merg in android?
0

#126 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 931
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 16 September 2018 - 13:13

[quote name='DJ Allexinno' timestamp='1537083146' post='2464110']
Senzorii din fata merg in meniul original si nu merg in android?
[/quote
E in regula , merg senzorii . Trebuia trecut in meniu pe camera originala(de fapt pe senzori), nu pe cea aftermarket, care nu e montata.

Luminozitatea nu o sa mai mearga din cauza ca mufa de CAN care era conectata in display-ul original, ramane neconectata acum.
Mai am o problema . Nu pare sa recunoasca SD card-ul. La voi merge ?

This post has been edited by seaman: 16 September 2018 - 13:13

0

#127 User is offline   Cloud92 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 276
  • Joined: 05-December 14
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 20 September 2018 - 18:14

La mine aparent merge tot, ciudat.
0

#128 User is offline   seaman 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 931
  • Joined: 06-February 07
  • Gender:Male
  • Location:BIHOR

Posted 20 September 2018 - 18:26

Merge luminozitatea ? Ce navi original ai ?
0

#129 User is offline   mokanupepe 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 344
  • Joined: 16-October 13
  • Gender:Male
  • Location:Satu Mare

Posted 16 November 2018 - 15:53

Salutare tuturor. Am montat și eu o navigatie android de cateva zile, varianta cu Android 7.1, memorie interna 32 gb și 2 RAM. Din fabrica aveam M-ASK cu navigatie business, USB și AUX.
Problema 1. sunetul nu merge bine, in sensul ca de la un anumit volum are un fundal sonor (bârâit). Daca dau volumul de la tastele de pe volan nu se mai aude bârâitul dar nu merge volumul până la maxim. Dacă dau de la butonul de pe unitate merge la maxim dar de la un anumit volum începe să bârâie. Menționez că sistemul de sunet este HIFI, retrofit făcut acum 3 ani de către un coleg de pe forum, ca la carte. Cînd pun muzică de pe unitatea originală nu face nici un zgomot. Posibil să fie de cablul AUX, care e unul de duzină (no name)? Am citit pe acest post ca nu ar trebui sa mufez AUX dar fără el nu am sunet aproape deloc.
Problema 2. Aveți idee cum pot instala un stick de internet de la RDS&RCS? Am încercat pașii ce i-am găsit pe google dar fără succes. (Vreau să am internet fără să fac hotspot tot timpul).
Rog dacă mă puteți ajuta. Mulțumesc anticipat.
În rest, vreu să spun că merită achiziția din plin, toate funcționeaza perfect, cu excepția sunetului la volum ridicat.
0

#130 User is offline   Cloud92 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 276
  • Joined: 05-December 14
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 16 November 2018 - 15:59

View Postmokanupepe, on 16 November 2018 - 15:53, said:

Salutare tuturor. Am montat și eu o navigatie android de cateva zile, varianta cu Android 7.1, memorie interna 32 gb și 2 RAM. Din fabrica aveam M-ASK cu navigatie business, USB și AUX.
Problema 1. sunetul nu merge bine, in sensul ca de la un anumit volum are un fundal sonor (bârâit). Daca dau volumul de la tastele de pe volan nu se mai aude bârâitul dar nu merge volumul până la maxim. Dacă dau de la butonul de pe unitate merge la maxim dar de la un anumit volum începe să bârâie. Menționez că sistemul de sunet este HIFI, retrofit făcut acum 3 ani de către un coleg de pe forum, ca la carte. Cînd pun muzică de pe unitatea originală nu face nici un zgomot. Posibil să fie de cablul AUX, care e unul de duzină (no name)? Am citit pe acest post ca nu ar trebui sa mufez AUX dar fără el nu am sunet aproape deloc.
Problema 2. Aveți idee cum pot instala un stick de internet de la RDS&RCS? Am încercat pașii ce i-am găsit pe google dar fără succes. (Vreau să am internet fără să fac hotspot tot timpul).
Rog dacă mă puteți ajuta. Mulțumesc anticipat.
În rest, vreu să spun că merită achiziția din plin, toate funcționeaza perfect, cu excepția sunetului la volum ridicat.
Nu are nici o treaba cablul si etc. Asa sunt ele, intra la settings la audio si da volumul la 30 si nu o sa mai baraie dar calitativ nu o sa fie niciodata buna. Aia e calitatea audio-ului ce poate tableta sa o redea, s-a mai discutat pe topicul asta, foloseste audio-ul masinii, cel pe care poate "navigatia" sa il redea e deplorabil. Nu foloseste un amp dedicat, cumva e emulat audio-ul prin SoC

This post has been edited by Cloud92: 16 November 2018 - 16:00

0

#131 User is offline   mokanupepe 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 344
  • Joined: 16-October 13
  • Gender:Male
  • Location:Satu Mare

Posted 20 November 2018 - 16:24

View Postbimmerdriver, on 24 August 2018 - 15:56, said:

Revin cu feedback dupa ceva timp de utilizare.
Foarte incantat de sistem. Merge super, muzica, videoclipuri de pe stick, TV cu aplicatia DigiOnline... Camera de mers inapoi face toti banii, afiseaza imaginea pe ecran instant chiar daca sistemul inca booteaza, liniile dinamice se misca ok.
Sunetul, desi e mai bun decat prin mufa Aux, nu se aude asa de bine comparat cu radioul original, dar e destul de ok.
Acum, cu navigatia. I- am tot schimbat pozitia antenei GPS chinezeasca, de vreo doua ori dar tot nu prea e ok. De exemplu, stand pe loc imi arata viteza 1-2 km/h. Mai mult, in aplicatia WAZE dupa ceva timp de utilizare imi da ecran negru cu mesajul "no signal" sau iese pur si simplu din aplicatie. Dupa cateva conversatii cu chinezul, a ajuns la concluzia ca e din cauza antenei lor care pierde semnalul GPS. Mi-a spus ca la unele sisteme e mai bine sa folosesti antena originala a masinii. Exact ce vroiam eu initial. Astept sa primesc cablul spliter GPS si o sa mai revin cu feed-back dupa.
Deci, in afara de problema cu antena, care sper ca se va rezolva ( si imi va arata si mie pe loc viteza 0 km/h), sunt foarte multumit.


Am constatat aceeasi problema si eu. Indiferent de aplicatia folosita (google maps, sygic sau waze) nu face amplasarea masinii corect pe drum sau arată că sunt în mișcare deși masina este oprita. Se stabilizeaza abia dupa vreo zece secunde de la oprire, timp in care imi arata că am 1-2-3 km/h.
Te-aș ruga ”@bimmerdriver” dacă poți să îmi dai și mie un link de unde să cumpăr acel splitter pentru a putea utiliza antena originală a mașinii.
Multumesc anticipat.

This post has been edited by mokanupepe: 20 November 2018 - 16:25

0

#132 User is offline   bimmerdriver 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 125
  • Joined: 23-July 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 21 November 2018 - 10:31

Salut!In primul rand nu pot sa-ti spun daca merge mai bine cu acest cablu. Inca il astept, comandat din luna iulie, l-a mai pus chinezu' inca o data la posta, dar tot n-a venit.Uite si un link cu cablul care iti trebuie ca sa dai semnal de la antena originala si la nav originala si la chinezarie: https://rover.ebay.c...2F263740297692.
Referitor la chestia ca waze iti arata 1-2 km/h stand pe loc, am observat la telefon, cand il tineam pe picior/scaun la fel arata, cand il ridicam la nivelul parbrizului arata 0. Deci, cred ca are legatura cu semnalul GPS, care de la antena chinezeasca ascunsa sub bord e cam slab.


0

#133 User is offline   Cloud92 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 276
  • Joined: 05-December 14
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 09 December 2018 - 12:05

Aseara s-a "brickuit" navi la mine, fara sa ii fac nimic, am pornit masina si pur si simplu nu mai trece de bmw connected drive. Am tot stat sa citesc n-spe mii de pagini de pe xda si internet si sunt 2 variante, aparent sunt mii de oameni care au patit asta, prima solutie e sa trimiti mail la AVIN sa iti dea versiunea de mcu si un tool sa creezi un bootable sd card si a 2-a cica reusise cineva sa intre in recovery mode cu o tastatura wireless. Am incercat orice combinatie de buton de reset cu power cu tot sa intru in recovery mode si nu merge.

This post has been edited by Cloud92: 09 December 2018 - 12:05

0

#134 User is offline   bimmerdriver 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 125
  • Joined: 23-July 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 11 December 2018 - 15:35

Cel mai simplu, dupa parerea mea, e sa iti dea o noua versiune de mcu ( parca asta e update-ul interfetei) pe care il pui pe stick si cand pornesti navigatia intra direct in modul update dupa care, la final, scoti stick-ul si se restarteaza. Asta am facut eu deja, am cerut vanzatorului o noua versiune a interfetei pe care am instalat-o. Dar, eu nu am avut problema ta. A mea era ca dadea ecran negru cu mesajul "No signal", dar cica e din cauza semnalului GPS. Eu astept acel cablu spliter sa iau semnal de la antena masinii si sa vad daca mai face. Nu am patit problema ta si sper sa nu o mai patesc si p-asta.
0

#135 User is offline   bimmerdriver 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 125
  • Joined: 23-July 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 12 January 2019 - 22:05

A venit in sfarsit acel splitter GPS. Acum am semnal GPS de la antena masinii si pe android. In sfarsit in WAZE imi arata 0km/h cand stationez. Dar tot mai am problema aia cu incalzirea, mai ales cand il folosesc stand pe loc, se simte foarte incins cand pun mana pe ecran si mi se si blocheaza aratand ecran negru. Dar daca scot cheia si o bag iar, porneste normal. Totusi e normal sa se incalzeasca asa? In mers, parca nu se incalzeste asa rau.
0

#136 User is offline   sanki 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 25-April 08

Posted 17 January 2019 - 02:48

Salut.
Cateva nelamuriri despre aceasta navigatie cu android daca poate cineva sa faca lumina...daca ai radioul din ccc pornit si esti in navigatia android(waze, google maps...) se aude in continuare ce e la radio peste navi?
A instalat cineva dashcam in parbriz si legat la aceasta navi? Ce tip de dashcam, eventual un link, cum a fost facuta conexiunea intre cele 2?
Multumesc.
0

#137 User is offline   Bonzai 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 100
  • Joined: 12-May 17

Posted 17 January 2019 - 09:22

Eu nu mai folosesc radioul din ccc. Am aplicație Android și redau prin Bluetooth radio, iar în cazul asta se aude radio peste navigație, iar când intervin atenționările navigației atunci radio se aude foarte încet în background și revine la normal după ce termina waze/google Maps.

In schimb, dacă folosesc radio din ccc și sunt în interfața android și ma suna cineva, telefonul se va auzi doar în boxa stânga iar radio se aude peste telefon tot timpul fiind mai dificil sa porți o conversație.

Cum zicea și Dj Allexinno interfața ccc o mai folosesc 1%,doar când mai schimb setările de căldură și mai verific periodic nivelul uleiului, în rest android all the way :)

This post has been edited by Bonzai: 17 January 2019 - 09:25

0

Share this topic:


  • 7 Pages +
  • « First
  • 5
  • 6
  • 7
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro