X1 23d E84 inca un cazan
Posted 25 February 2019 - 23:48
Am avut eu pe x1 suspensie sport cu runflaturi si era foarte stabila intr-adevar, dar in oras se simteau denivelarile. Pentru drumurile din vest cred ca se potrivea la fix.
Sportline la x1 lci cum am avut eu insemna si un minu 2 cm la garda la sol fata de versiunea x line.
Sportline la x1 lci cum am avut eu insemna si un minu 2 cm la garda la sol fata de versiunea x line.
Posted 26 February 2019 - 10:27
Asta pe care am condus-o avea suspensie sport dar cauciucuri normale, in oras se simtea cam ca a mea sau poate chiar putin mai soft (G30 cu suspensie normala si runflats) la denivelari. Oricum
m-a impresionat X1-ul cat de bine statea pe drum, am adus-o pe vreme proasta, vant, ploaie, mazga pe jos si s-a comportat foarte bine, nu iti da senzatia de "suv".
m-a impresionat X1-ul cat de bine statea pe drum, am adus-o pe vreme proasta, vant, ploaie, mazga pe jos si s-a comportat foarte bine, nu iti da senzatia de "suv".
Posted 14 September 2019 - 17:08
Bun, a atins sotia usor o alta masina, avand un CASCO facut (cel de la City Insurance casco la pret de RCA) am mers am declarat ,cei de acolo au dat:
- indreptare capota fata
- schimbare ceva ornament bara plus revopsite bara
apoi mi-au dat lista asta https://cityinsuranc...e_partenere.pdf
A avut cineva experiente cu serviceurile de pe lista? sunt obligat sa repar numai la acele serviceuri masina(din ce tin eu minte nu)
- indreptare capota fata
- schimbare ceva ornament bara plus revopsite bara
apoi mi-au dat lista asta https://cityinsuranc...e_partenere.pdf
A avut cineva experiente cu serviceurile de pe lista? sunt obligat sa repar numai la acele serviceuri masina(din ce tin eu minte nu)
Posted 15 September 2019 - 12:18
As sugera ca mai optim dpdv distanță este sa te duci la BMW Proleasing Ploiești. Au vopsitorie foarte buna in plus customer orientation e la cele mai înalte cote.
Posted 15 September 2019 - 13:47
Da, parca Proleasing aveau ratinguri bune , ma rog vad eu.Multumesc
Posted 22 September 2019 - 10:20
Top Lac , acolo l-am lăsat, mai aveam o ușă de vopsit, sa vedem ce și cum iese eventual ceva polish și folie protecție pe faruri mai sunt ceva indoituri alea le scot la anul cred. Până e gata am scos ursul la plimbare.
This post has been edited by alex230ro: 22 September 2019 - 10:21
Posted 18 November 2019 - 19:37
A iesit ok vopsitul , atat ca azi a fost lovita usor in spoilerul spate, deci vopsim si bara spate cu ocazia asta.