BMWClub: X3 e83 2008 electroventilator mereu pornit - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

X3 e83 2008 electroventilator mereu pornit

#1 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 19 July 2019 - 19:51

De la un timp de vreme am observat ca acel electroventilator porneste mereu,(inclusiv dimineata imediat ce pornesc masina). Este cumva vreo problema sau este ceva normal? Multumesc

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#2 User is offline   calinus68 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1429
  • Joined: 17-July 16

Posted 19 July 2019 - 19:54

Normal, daca ai clima pornita permanent.
0

#3 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 19 July 2019 - 20:04

Si chiar daca este clima oprita

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#4 User is offline   calinus68 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1429
  • Joined: 17-July 16

Posted 19 July 2019 - 20:09

Atunci ai o problema electronica la modulul de comanda.
0

#5 User is online   mgi 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 589
  • Joined: 15-June 09
  • Gender:Male

Posted 19 July 2019 - 22:40

La mine (N47) a fost senzorul de temperatura de la motor. Uita-te dimineata cand e masina rece in meniul secret. Daca arata o temperatura aiurea, e de la senzor. Se schimba in 10 minute.
1

#6 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 20 July 2019 - 21:58

24 grade era temperatura. Electroventilatorul merge de cand pornesc motorul pana il opresc. Alte sugestii?

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#7 User is online   ADRIAN HD 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 472
  • Joined: 13-January 16
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Posted 20 July 2019 - 22:56

Incearca sa gasesti senzorul de presiune de pe instalatia de climatizare,nu stiu daca la bmw exista si unde e,am patit exact la fel dar la alta marca,mergea ventilatorul non stop,am schimbat senzorul si am avut pace.
0

#8 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 21 July 2019 - 15:51

Unde este senzorul acela de temperatura localizat? Imi poti da si mie codul OEM de pe realoem? Multumesc

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#9 User is online   mgi 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 589
  • Joined: 15-June 09
  • Gender:Male

Posted 21 July 2019 - 16:54

Uite un filmulet care arata pozitia https://www.youtube....h?v=-D34NvKewgk . Codul este https://www.realoem....077#13627797957 . Dar din cate spui tie iti arata temperatura corect, deci cel mai probabil e alta cauza.
0

#10 User is online   ADRIAN HD 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 472
  • Joined: 13-January 16
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Posted 21 July 2019 - 17:15

Eu zic sa faci un tester cu ista,ista+,ceva dedicat bmw,cu el poti citi ce ti-am sugerat eu,aka daca senzorul de presiune de pe A.C da o valoare mare (bari)atunci acolo e problema,exemplu presiunea freonului trebuie sa fie intre 3 bari in static si +15 in timp ce e cuplat ac-ul...la mine la seria 3 senzorul e pozitionat pe partea stanga cum privesti masina din fata,pe conducta care meege pe lonjeronul drept.
0

#11 User is offline   Rulipe 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 43
  • Joined: 21-October 11
  • Gender:Male
  • Location:Hunedoara

Posted 21 July 2019 - 17:22

E automata? Vorbesc prostii sau parca atunci merge tot timpul?
0

#12 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 21 July 2019 - 17:46

Da este aturomata. Dar automata a fost si acum o saptamana si nu mergea tot timpul :)

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

Am cablu dcan si enet dar nu reusesc sa conectez masina la ista d. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

View Postmgi, on 21 July 2019 - 16:54, said:

Uite un filmulet care arata pozitia https://www.youtube....h?v=-D34NvKewgk . Codul este https://www.realoem....077#13627797957 . Dar din cate spui tie iti arata temperatura corect, deci cel mai probabil e alta cauza.
Am vorbit cu cineva si mi-a zis ca acel senzor este problema. Acum nu stiu ce sa zic.poate la mine arata temperatura corect dar da comanda gresit la electroventilator

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#13 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 25 July 2019 - 20:17

Operatia reusita, pacientul decedat. :))) am schimbat senzorul de temperatura si problema nu s-a remediat

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
1

#14 User is offline   snoopaloop 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 15
  • Joined: 10-February 19

Posted 25 July 2019 - 20:48

Ia borna de la baterie jos si pune o iara....cred ca si eu am avut ceva probleme si dupa a fost k..:)
0

#15 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 26 July 2019 - 18:13

Am gasit un filmulet pe youtube si acolo spune ca problema poate fi pompa de apa. Acum o intrebare pt cei mai priceputi: daca pompa de apa nu functioneaza nu ar trebuie sa se incalzeasca motorul?
Filmulet:
https://youtu.be/GYlQ4Q-lPYA

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#16 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 29 July 2019 - 19:46

Singurele erori de pe masina. Am scos inclusiv mufa de la senzorul de presiune dar ventilatorul tot se invarte. .Posted Image

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#17 User is online   mgi 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 589
  • Joined: 15-June 09
  • Gender:Male

Posted 29 July 2019 - 20:18

O verificare fizica a mufelor, contactelor, cablurilor a facut cineva? Nu cu tester, cu desfacut si folosit eyeball mark 1. Poate e vreun scurt undeva, sau ceva ce nu face contact bine.
0

#18 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 29 July 2019 - 21:54

View Postmgi, on 29 July 2019 - 20:18, said:

O verificare fizica a mufelor, contactelor, cablurilor a facut cineva? Nu cu tester, cu desfacut si folosit eyeball mark 1. Poate e vreun scurt undeva, sau ceva ce nu face contact bine.
Nu a facur nimici. Te referi la toate cablurile sau doar la cele de la can la ventilator?

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
0

#19 User is offline   lolik 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 300
  • Joined: 26-April 09
  • Gender:Male

Posted 30 July 2019 - 11:20

Problema a fost rezolvata. Cand am montat navigatia am scos mufa de la panoul de clima si in momentul in care am montat la loc cred ca am uitat sa trag siguranta de la mufa mare alba. Totul este ok. Va multumesc

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro