BMWClub: Afisare presiune pneuri Idrive CIC - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Afisare presiune pneuri Idrive CIC x1 e84 xdrive 18d 2014 Rate Topic: -----

#1 User is offline   arisadi 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 12-January 19

Posted 19 September 2019 - 18:51

Ma tot chinui sa activez optiunea de afisare a presiunii pneurile in Idrive . Masina e un x1 e84 din 06/2014, am optiunea S2VBA-Tire Pressure Display insa in idrive imi afiseaza doar rotile verzi fara presiune in dreptul lor ,fara nimic, cu mentiuna ca scrie RDC activ deci cu senzori .

Am mai gasit pe forumuri cum ca a functionat daca se activeaza in HU_CIC 3001 EXBOX RDC_SAFETY aktiv. Am activat optiunea cu bimmercode insa nici o schimbare nu a aparut "--Bar" in dreptul rotior , temperatura nici atat.


Din nou din cata am mai citit cica au adaugat chestia cu display de temp la masinile dupa 08/2014.... :angry2:


Ma gandeam sa mai incerc sa ii sterg optiunea S2VBA in ncs expert si sa o rescriu + sg_codieren poate rescrie ceva mai actualizat ...

Are cineva vreo alta idee cum as putea sa activez display presiune?

Tot vine iarna si trebuie sa iua jante noi , ma gandeam sa iau si senzori da daca nu reusesc sa activez diplay de presiune o sa ma apuc sa dezactivez monitorizarea presiunii cu senzori si se activeaza monitorizare prin abs . Da e alta distractie si cu asta ca trebuie sa decuplez fizic calculatorul de tmps care e undeva pe sub masina ..
0

#2 User is offline   Neme 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 17
  • Joined: 31-March 18
  • Gender:Male

Posted 19 September 2019 - 19:48

serios? eu stiam ca doar F si G-uri codeaza bimmer


pentru cultura generala....


Presiunea și temperatura în monitorul presiunii în anvelope

Activați / dezactivați presiunea și temperatura din monitorul presiunii în anvelope din sistemul iDrive. Vă rugăm să rețineți că mașina trebuie să fie echipată cu senzorii necesari.valori:

  • Activ
  • Inactiv
Pentru această opțiune, următorul aparat de control trebuie să fie disponibil în mașină: „Headunit” HU_CICHB




Controlul presiunii în anvelope
Valorile afișate ale controlului presiunii în anvelope în sistemul iDrive. Vă rugăm să rețineți că mașina trebuie să fie echipată cu senzorii necesari pentru a face acest lucru.

valori:

  • Afișează doar presiunea
  • Afișează temperatura și presiunea
  • Inactiv


Pentru această opțiune trebuie să fie disponibilă următoarea unitate de control în mașină: „Headunit” HU_NBT sau „Headunit” HU_NBT_EVO


poti sa activezi functia fara sa fi in advance mode
dar tu incearca sa dai un search dupa "rdc" in 3001 advance mode .. vezi ce optiuni ai pe acolo ...
si eu am incercat sa activezi la un f10 2010 si nu am reusit in totalitate.. se afisa Bar si gradele insa fara valori ...

This post has been edited by Neme: 19 September 2019 - 20:00

0

#3 User is offline   montela1980 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 20-December 15
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 19 September 2019 - 21:18

Bimmercode merge si la E-uri incepand din 2008.


Sent from my iPhone using Tapatalk
0

#4 User is offline   arisadi 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 12-January 19

Posted 20 September 2019 - 18:50

View PostNeme, on 19 September 2019 - 19:48, said:

serios? eu stiam ca doar F si G-uri codeaza bimmer


pentru cultura generala....


Presiunea și temperatura în monitorul presiunii în anvelope

Activați / dezactivați presiunea și temperatura din monitorul presiunii în anvelope din sistemul iDrive. Vă rugăm să rețineți că mașina trebuie să fie echipată cu senzorii necesari.valori:

  • Activ
  • Inactiv
Pentru această opțiune, următorul aparat de control trebuie să fie disponibil în mașină: „Headunit” HU_CICHB




Controlul presiunii în anvelope
Valorile afișate ale controlului presiunii în anvelope în sistemul iDrive. Vă rugăm să rețineți că mașina trebuie să fie echipată cu senzorii necesari pentru a face acest lucru.

valori:

  • Afișează doar presiunea
  • Afișează temperatura și presiunea
  • Inactiv


Pentru această opțiune trebuie să fie disponibilă următoarea unitate de control în mașină: „Headunit” HU_NBT sau „Headunit” HU_NBT_EVO


poti sa activezi functia fara sa fi in advance mode
dar tu incearca sa dai un search dupa "rdc" in 3001 advance mode .. vezi ce optiuni ai pe acolo ...
si eu am incercat sa activezi la un f10 2010 si nu am reusit in totalitate.. se afisa Bar si gradele insa fara valori ...


Mersi de raspuns , am activat cam tot ce era de activat pe acolo prin cic ce tinea de rdc , oricum amajoritatea erau active , am verificat si prin kombi niste optiuni de rdc si erau si alea ok .

Si nu am rezolvat nimic :(
Posted Image
0

#5 User is online   SKW 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1926
  • Joined: 22-April 13
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 20 September 2019 - 19:12

nu exista asa ceva la seria E. pierzi timpul degeaba

This post has been edited by SKW: 20 September 2019 - 19:27

0

#6 User is offline   arisadi 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 12-January 19

Posted 20 September 2019 - 20:00

View PostSKW, on 20 September 2019 - 19:12, said:

nu exista asa ceva la seria E. pierzi timpul degeaba

Ok merci, pacat nu vad rostul la senzori individuali daca nu afiseaza presiunea ,atunci il dezactivez pentru rotile de iarna.

Sper sa fie o siguranta pentru calculatorul de RDC , nu am chef sa ma bag pe sub masina sa il dezactivez fizic.

Disable TMPS

Si asa mi-a facut figuri sistemul vara asta. Plec de acasa , simt pe drum ca parca e o roata un pic pe pana , ma dau jos din masina ma uit ochiometric pareau in regula si imi zic lasa ca am sezori ce naiba . Ajung pe autostrada merg 20km si in depasire la un tir la 140km/h pierd instant aproape toata presunea pe o roata si hop imi apara pe ecran vezi ca ai pana trage pe dreapta :rolleyes: , pe bune acum imi zici ca am pana ...

This post has been edited by arisadi: 20 September 2019 - 20:11

0

#7 User is offline   Gabriel_Florin 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 108
  • Joined: 05-August 14
  • Gender:Male
  • Location:BERGAMO
  • Interests:Tech, aviation, cars!

Posted 01 October 2019 - 08:34

Intrebare stupida,poate ai deja raspunsul, da tu esti sigur ca ai TMPS? Iti trebuie atat modulul bluetooth cat si valvele TMPS.
Intreb pentru ca pe E91 nu aveam decat sistemul ala pe ABS, si imi arata mie si mie tot verde.

Confirm ca atat bimmercode cat si bimmerlink au primit update pentru seriile E dupa 2008. Adica LCi-urile.

Inviato dal mio iPad utilizzando Tapatalk

This post has been edited by Gabriel_Florin: 01 October 2019 - 08:44

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro