BMWClub: Bmw e60 nu se aprinde dezaburirea lunetei - BMWClub

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bmw e60 nu se aprinde dezaburirea lunetei Rate Topic: -----

#1 User is offline   Zeus888 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 22-October 19

Posted 06 December 2019 - 08:41

Salut,

Am o problema la un Bmw E60 2005 520i benzina. Nu se aprinde butonul de dezaburire spate cand este apasat lumina ramane stinsa (cea de pe fata se aprinde) . Cautand schema sigurantelor din portbagaj am gasit in acel panou tot in portbagaj siguranta aia mare de 40A - este ok.
Un prieten cu diagnoza cu foarte putin timp la dispozitie a pornit dezaburirea direct din diagnoza, si a functionat, deci nu este intrerupt traseul de pe luneta.

Mai exista vreo siguranta legata de butonul din fata de pe consola sau ce pot face?


Multumesc
0

#2 User is offline   Cabro 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 151
  • Joined: 27-June 18
  • Gender:Male

Posted 06 December 2019 - 08:49

Daca din diagnoza a pornit, inseamna ca problema e undeva la butoane consola, sau fire de la consola la modul.
0

#3 User is offline   Zeus888 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 22-October 19

Posted 06 December 2019 - 08:52

View PostCabro, on 06 December 2019 - 08:49, said:

Daca din diagnoza a pornit, inseamna ca problema e undeva la butoane consola, sau fire de la consola la modul.


Toate celelalte butoane de pe consola de clima si comenzile functioneaza. Doar butonul de dezaburire cand este apasat nu se aprinde

Idei? sau vreo siguranta?
0

#4 User is offline   cabron 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 310
  • Joined: 26-September 09
  • Gender:Male
  • Location:pitesti

Posted 06 December 2019 - 11:16

vezi sa nu ai bateria slaba,eu am patito la e90,cand vede ca nu mai are amperajul care trebuie taie din consumatori, pune redresorul pe masina o zi si dupa vezi daca merge sigur este bateria.
la mine tot asa din tester pornea,dupa ia dat ca am pus baterie noua si a mers o zi,am schimbat bateria si nu am mai avut probleme.
bateria mea erea cea originala si merge si astazi pe un clio. atunci la mine pornea bine masina.

nu mai spun ca am verificat si eu buton, sigurante, releul,masurat rezistenta din luneta toate ok,abia dupa am ajuns la tester.

This post has been edited by cabron: 06 December 2019 - 11:13

0

#5 User is offline   Zeus888 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 22-October 19

Posted 09 December 2019 - 00:10

View Postcabron, on 06 December 2019 - 11:16, said:

vezi sa nu ai bateria slaba,eu am patito la e90,cand vede ca nu mai are amperajul care trebuie taie din consumatori, pune redresorul pe masina o zi si dupa vezi daca merge sigur este bateria.
la mine tot asa din tester pornea,dupa ia dat ca am pus baterie noua si a mers o zi,am schimbat bateria si nu am mai avut probleme.
bateria mea erea cea originala si merge si astazi pe un clio. atunci la mine pornea bine masina.

nu mai spun ca am verificat si eu buton, sigurante, releul,masurat rezistenta din luneta toate ok,abia dupa am ajuns la tester.



Interesant. O sa incerc si varianta asta, va tin la curent
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro