https://www.motor1.c...7-series-spied/
se pare ca deja se testeaza pe strazi folosindu-se caroseria actualului model.
practic, ceea ce e vizibil si evident neimportant e de la actualul model, iar masina propriuzis sa ascunsa sub formele actuale.
a se remarca intr-una din poze ca si bmw va trece la fake exhaust...probabil asta ajuta la respectarea normelor de poluare
Page 1 of 1
noul bmw seria 7 2022
Posted 23 January 2021 - 20:19
https://www.motor1.c...ial-renderings/
Infiorator botul ala ! O cutie dreptunghiulara cu fante, grile urate si mari . Atentie la linia de imbinare a barii cu aripa, care e oblica si nu are nimic a face cu cutia dreptunghiulara care e botul , la fel cum farurile alea lamelare nu au nimic a face cu grilele .
Urata cu spume !
Infiorator botul ala ! O cutie dreptunghiulara cu fante, grile urate si mari . Atentie la linia de imbinare a barii cu aripa, care e oblica si nu are nimic a face cu cutia dreptunghiulara care e botul , la fel cum farurile alea lamelare nu au nimic a face cu grilele .
Urata cu spume !
Posted 23 January 2021 - 20:29
Pai stai puțin, este doar o randare pe baza fotografiilor făcute unei mașini de teste camuflata.
Eu zic sa nu ne pronunțăm încă.
Eu zic sa nu ne pronunțăm încă.
Posted 23 January 2021 - 20:47
@mase, se vede in linkul postat de mine azi ca botul e patrat cumva. Dar imaginatia cuiva din linkul pus de seaman, intr-adevar nu trebuie bagata in seama.
Nu mica mi-ar fi mirarea ca la generatiile urmatoare si bmw sa treca la evacuarea pe sub masina la fel ca la Mercedes si Audi...mi-e sila de asa ceva la o masina.
Nu mica mi-ar fi mirarea ca la generatiile urmatoare si bmw sa treca la evacuarea pe sub masina la fel ca la Mercedes si Audi...mi-e sila de asa ceva la o masina.
This post has been edited by edit: 23 January 2021 - 20:52
Posted 23 January 2021 - 21:01
Nu ma astept la nimic bun de la BMW !
Ahh si inca nu vazusem spatele ... Oribil, chiar daca e doar o randare .
Ahh si inca nu vazusem spatele ... Oribil, chiar daca e doar o randare .
This post has been edited by seaman: 23 January 2021 - 21:02
Share this topic:
Page 1 of 1