MikeOnline!, on 11 March 2020 - 17:15, said:
Ai scris “emisii 0”, nu “emisii NOx 0”, asa ca am plecat de la ipoteza ca ai gasit masina cu ICE si emisii 0.
In tot cazul, nu are foarte mare relevanta, dar ce spui tu despre 0mg sau 1mg NOx inteleg ca ar fi fost masurate pe motoare de 2.0 diesel, nu 3.0.
Edit: Ca sa comentez la obiect, inteleg ca te intereseaza range-ul (mai) mare, caz in care eu zic sa mergi pe diesel - diferenta de pret la achizitie se va amortiza repede la rulajul estimat de 30k km / an.
De acord ) Am vazut pe youtube, o sa caut si pun link. Au testat in situatii reale motoare diesel 2018-2019 ,de la japoneze pana la germane, 10 masini, iar cele 2 germane cu motoare de 3 litri au iesit cu emisii de nox spre 0, pe cand suzuki a avut peste 100 grame pe km de nox, fara sa se ia in calcul co2.
Clar, pentru alimentari rare, diesel... Sunt curios daca cineva a facut pasul de la benzina la diesel, care este senzatia?... Tot am dubii, am tot citit de dpf, egr, clapete acceleratie, motorina proasta, frig...etc... Iar in conditiile in care pe benzina au pus PPF/GPF.. Inclin sa cred ca vor aparea probleme si pe acolo...
Intervalul de service este acelasi pt ambele motorizari, stie cineva?
Mersi!
Trimis de pe al meu HTC U12+ folosind Tapatalk