Jump to content

Service BMW Timisoara


Recommended Posts

Ca tot se vorbea de Promotor... eu nu mai merg acolo cat oi trai. La inceput cand am luat prima data masina nu stiam ce si cum cu service-urile, m-am dus la ei cu o problema la diferential. Se uita, constata: "ar trebui sa il schimbati". Ok, ii intreb ce imi trebuie exact sa caut sa cumpar eu, mi-au zis, am gasit, i-am intrebat daca e ok, au zis da, am luat.

Am intrebat cat de mare e problema si daca pot sa circul asa cu masina cateva zile pana vine diferentialul: "da, sigur, nu va faceti griji". Am plecat de la ei si dupa 10 minute de mers s-a spart de tot diferentialul, a trebuit sa tractez masina.

Vine diferentialul, se pun ei sa il schimbe si surpriza: nu se potriveste la flanse. M-am dus acolo, am vorbit frumos, am facut putin scandal (da, stiu, "nu l-am cumparat de la ei", dar am intrebat de prea multe ori daca e ok ce iau si au zis da). Intr-un final am cerut sa vina directorul lor. A venit ala, ce sa spun, un taran si jumatate, cu mainile in buzunar si cu vorbit flegmatic: "ce? ce? trebuia sa il iei de la noi, de unde sa stim"... "hai ... si... ce vrei cu mine? eu n-am nici o treaba aici, nu lucrez aici in service, ce treaba am eu". Halal atitudine de director (sau ce functie avea ala)...

 

De la experienta asta nici nu mai vreau sa aud de service-uri d-astea random, merg doar la reprezentanta la Banat Car unde esti tratat ca un client adevarat, unde pana si directorul vine si se agita pentru tine si se asigura ca totul e in regula si ca esti multumit.

Da, o fi mai scump, dar eu unul nu mai accept sa fiu tratat asa de un cacat de service care traieste doar din banii mei si ai celor ca mine

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

O sa scriu și eu ce am pĂŁțit marti 06/08/2013 la promotor tm.

De curând am cumpãrat un 320d e90 163 cp, la reprezenta la constatarea service mi-au spus ca trebuie sa schimb uleiul si filtrele, bratul spate stanga superior are joc (trebuie schimbat), flansa cardan diferential spate si ca imi curge ulei pe la garniturile de la intercooler.

Am mers la promotor, le-am spus ce vreau, iar ei mi-au propus sa-mi faca o diagnoza in timp ce-mi aduc uleiul si filtrele. Au facut diagnoza si au ajuns la concluzia ca trebuie schimbate 4 brate spate 2 stanga 2 dreapta. Eu citind si auzind de la unii si altii ca daca schimbi un brat e bine sa le schimbi ambele, m-am gandit ca poate au observat ei ceva si trebuie schimbate dupa cum am zis. Le-am dat acceptul si urma sa aduca piesele si sa ma programeze joi, azi fiind marti (cost fara schimbul de ulei: 2200 ron). Legat de garniturile de la intercooler mi-a spus ca spera ca atunci cand le desface sa nu rupa furtunul ca o sa ma coste 900 de ron.

Au schimbat uleiul si filtrele dupa exact 3 ore si a ramas sa ne vedem joi la ora 9. Plec cu masina din service pana in parcare la LIDL(la 50 m de service) sa iau ceva, cand ies din magazin surpriza, martorul de la motor aprins in bord. Ma intorc la ei si ii spun celui care preia comenzile de problema. Niste pustani vin sa citeascĂŁ eroarea cu un aparat si-mi spun ca nu e nici o problema "se reseteaza". Ăntr-un final a venit altul mai in varsta si mi-a spus ca au UITAT SA PUNA LA LOC FURTUNUL DE LA VACUUM (habar nu am ce e ala). Ăntr-un final l-au pus ,au șters eroarea si am plecat spunându-le sa-mi anuleze programarea.

Pe drum se auzea un fel de troncanit la motor. Ajuns la un alt service la Carlos mai exact, i-am explicat unui domn Adi de acolo care a constatat ca, capacul de la motor nu era pus cum trebuie, nici un brat nu era cu probleme(ei au vrut sa schimbe 4), iar garniturile alea NU SE SCHIMBA deoarece sunt capsate si daca e sa curga ulei trebuie schimbat tot furtunul ei spunandu-mi ca e posibil sa-l rupa, deci era de așteptat sa se ĂŽntâmple asta si sa-mi creasca factura cu 900 ron.

Poate am scris cam mult, dar nu puteam sa nu scriu si eu ce am pĂŁțit cu jigodiile alea.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

COZMA - 0721406842

CARLOS - 0744517423

 

Amandoi is cumsecade dar eu mai bine ma inteleg cu Cozma si chiar imi place cum vb si cum explica ceea ce dupa parerea mea ii ff important,iar calitatea lucrarii nu lasa de dorit (cel putin pana acuma),iar despre carlos nu am atatea de zis pe carls trebuie sa ajungi sa il cunosti pt a fii multumit de el.

 

Cat de bunii sunt ? am fost la ei cu o problema la masina un e46 320D si mi-au spus ca e pompa de injectie dusa ... masina porneste perfect insa numai trage !

Mai are rost sa arunc bani in stanga sau in dreapta la unu si la altu sau sa ma pun sa schimb pompa de injectie (1500eu. reconditionata) ???

Link to comment
Share on other sites

As vrea si eu sa schimb lichidul de frana si antigelul, dar din ce am citit mai sus, as alege intre reprezentanta si Pitstop. La Pitstop, am avantajul ca pot sa stau langa mecanic, sa vad cum lucreaza.

As putea sa-mi comand eu produsele de pe forum, sau au pretentia sa comanzi de la ei, cei de la Pitstop ?

La schimbatul antigelului e vreo operatiune mai complexa, ceva, sau doar se desface dopul de sub radiator si aia e ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Salut. Sa va spun ce-am patit la AutoOvarom:

Am fost la ei si le-am spus urmatorul lucru: am martor in bord cum ca placutele de frane s-au dus. am schimbat placutele in Oradea la un service, dar baietii de acolo nu au schimbat si senzorii.

Flegmatic mi-au spus ca verifica ei ca doar ei is mecanici nu eu. Am stat 1h45min si am asteptat sa faca nu stiu ce nenea diagnoza si intr-un final mi-au spus: e problema electrica, ei nu se ocupa cu asa ceva, e ceva problema electrica grava si nu au cum sa reseteze martorul in bord.

Am plecat de la ei dezamagit si nu ma mai intorc la ei niciodata. Evident problema s-a rezolvat la reprezentanta: am schimbat senzorul fata st si dr spate, au resetat martorul si totul a fost ok.

Link to comment
Share on other sites

Deci? :rolleyes:

 

 

 

Doar acel surub se desface si curge jos.Se zice ca mai ramane putin lichid in motor, fiind necesar sa desfaci un surub ce ii undeva jos pe blocul motor, am inteles.

 

Daca ai incredere si in mecanici, poti sa mergi la Dan in Chisoda,poti sta fara nici o problema sa te uici ce face, vorbesti, intrebi, si e un om foarte fain.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

De ce iti e frica nu scapi.. de curand mi-am luat un BMW 316i din 2002 si cautam un service bun pt revizie si mici reparatii in Timisoara. Am pornit evident de la a intreba prietenii si concluzia a fost ca aproape toate sunt de evitat. Eu de loc sunt din Tg.Jiu si intr-un final m-am intors acolo pt a face revizia si ce mai aveam, la un vechi prieten care lucreaza la un service auto si in care am incredere. Sunt dispus sa platesc cat mi se cere pt o diagnoza/manopera de calitate (adica mult spre foarte mult pt ca e BMW ..asa gandesc mecanicii) si tot nu am garantia ca treaba iese bine..lucru inacceptabil pt mine. Inainte de masina asta am avut un Oltcit care il faceam pe la cativa mecanici care se mai pricepeau la ele ..si care lucrau cum puteau, mai o improvizatie, mai un ciocan, astfel neavand de-a face cu serviceuri auto profesionale (asa cum le consideram atunci). In afara de reclama si o vitrina lucioasa, se pare (cu tristete spun) ca nu e nici o diferenta intre acei mecanici care imi improvizau la saracu meu Oltcit si mecanicii care ii consideram 'adevarati'. Asa am ajuns sa cunosc semnificatia cuvantului "DIY". Ca urmare a batailor de cap, nervilor consumati, timpului pierdut si a banilor cheltuiti la maimute albastre, la anu o sa-mi iau o masina de teren (Vitara sau Jimny) la care nu imi trebuie altceva decat sa se invarta roata si care o pot repara cu ciocanu..singur acasa.

Revenind la subiect, as avea o problema cu geamurile fata care daca sunt coborate mai jos de jumate, urca foarte greu inapoi. Problema mai mult ca sigur e legata de acele cleme de plastic (cleme de ghidaj) care au cedat si trebuie inlocuite sau pus colier. Am vazut si DIY-ul insa e cam mult pt mine. Aveti idee, in Timisoara cine m-ar putea ajuta? Cerinta ar fi sa lucreze curat, cu unelte corespunzatoare si sa mai fi facut treaba asta. Un nr. pt domnul Dan din Chisoda se poate? Se poate ocupa si de asa ceva?

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

crede-ma carlos si cosma is buni dar depinde de starea in care ii prinzi.

 

 

Man ! cum adica in ce stare ii prinzi ???

Eu le platesc fucking bani !!!! pentru kak*tul care-l fac ei acolo, sau fac ei voluntariat si eu nu stiu ?

 

 

Eu cu Carlos am terminat (i-am dat destule sanse) si sfatui toti prietenii si cunostintele sa nu cumva sa treaca pe la el.

 

Daca Dl. Carlos are probleme gen potenta sau orice altceva, poi sa si le rezolve nu sa se comporte ca un gunoi si sa-si dea importanta maxima... de parca ce face el acolo doar la el se poate si la Frankfurter Ring 35 80807 München.

 

E vorba de omenie , daca te comporti si tratezi oamenii ca un gunoi ( si nici nu le dai factura pentru banii care i-ai luat - deci implicit lucrezi la negru) , acelasi respect vei primi inapoi.

 

 

Cosmin este un om fain si de treaba, la el voi trece oricand voi avea nevoie, ceea ce nu pot spune despre vecinul lui.

Edited by Puzz0N
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Man ! cum adica in ce stare ii prinzi ???

Eu le platesc fucking bani !!!! pentru kak*tul care-l fac ei acolo, sau fac ei voluntariat si eu nu stiu ?

 

 

Eu cu Carlos am terminat (i-am dat destule sanse) si sfatui toti prietenii si cunostintele sa nu cumva sa treaca pe la el.

 

Daca Dl. Carlos are probleme gen potenta sau orice altceva, poi sa si le rezolve nu sa se comporte ca un gunoi si sa-si dea importanta maxima... de parca ce face el acolo doar la el se poate si la Frankfurter Ring 35 80807 München.

 

E vorba de omenie , daca te comporti si tratezi oamenii ca un gunoi ( si nici nu le dai factura pentru banii care i-ai luat - deci implicit lucrezi la negru) , acelasi respect vei primi inapoi.

 

 

Cosmin este un om fain si de treaba, la el voi trece oricand voi avea nevoie, ceea ce nu pot spune despre vecinul lui.

Știi bine ca am dreptate, omenia asta îi alt subiect. La fel și cu Cosma "asta" tot așa. Depinde cum îl prinzi, atâta timp cât se ling unu pe altul tot o apa si-un pământ sunt amândoi.

Edited by Stefan M
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Salut, imi poate impartasii cineva parerile despre Banat Car, in materie de pricepere, servicii, etc (la pret am inteles ca sunt cam scumpi)

Masina: 520d F10, cutie automata cu 8 trepte

Problema: cand se intorcea un prieten cu ea pe A1 de la bucuresti s-a blocat in treapta a 3-a. Nu mai vrew decat in D (treapta a 3-a) si N

As vrea sa stiu daca duc masina la ei o sa primesc servicii de calitate, care sa reflecte pretul

Multumesc si apreciez orice informatie.

Stima,

Florin

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.