BMWClub: Descarcat Baterie - BMWClub

Jump to content

  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Descarcat Baterie Rate Topic: -----

#1 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 14 August 2007 - 09:45

Am avut dimineata o problema, ceva mi-a descarcat bateria de a trebuit sa pornesc masina cu cabluri. Am fost la Varta de unde am luat bateria si apare un consum de 0.45A cu absolut totul oprit si mi-au spus ca trebuie sa schimb si bateria cu toate ca are un an si 3 luni. Cum as putea sa-mi dau seama care ste consumatorul?
0

#2 User is offline   Pole 

  • Arogant
  • Group: Banned
  • Posts: 8212
  • Joined: 29-August 05
  • Gender:Male
  • Location:Dreapta colt cu Stanga

Posted 14 August 2007 - 10:15

1. ai alarma? incearca sa deconectezi complet alarma si apoi masori consumul. Poate fi de la alarma.

2. ai webasto ? vezi sa nu mearga ala in nestire pe ventilatie sau ceva....

This post has been edited by poleposition: 14 August 2007 - 10:15

0

#3 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 14 August 2007 - 10:29

Alarma am, dar este montata mai demult si figura asta a facut-o azi iar webasto se opreste la 10 sec dupa ce inchid usile.
0

#4 User is offline   Pole 

  • Arogant
  • Group: Banned
  • Posts: 8212
  • Joined: 29-August 05
  • Gender:Male
  • Location:Dreapta colt cu Stanga

Posted 14 August 2007 - 10:32

atunci ca sa fii sigur ca este bateria, incerca cu alta baterie si vezi daca se mentine problema.

nu prea am incredere eu in astia care din start te pun sa schimbi una si alta.... :blink:

poate ai lasat accidental pozitiile aprinse ?

This post has been edited by poleposition: 14 August 2007 - 10:33

0

#5 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 14 August 2007 - 11:07

poleposition, on 14/Aug/2007, 10:32, said:

atunci ca sa fii sigur ca este bateria, incerca cu alta baterie si vezi daca se mentine problema.

nu prea am incredere eu in astia care din start te pun sa schimbi una si alta.... :blink:

poate ai lasat accidental pozitiile aprinse ?
View Post


Nu le-am lasat, era totul oprit aseara. Mi-au dat o baterie tampon acum si a ramas sa ma duc in 2 zile sa vedem ce se intampla si a mea au pus-o la incarcat.
0

#6 User is offline   fehersakal 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 249
  • Joined: 02-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Sfantu Gheorghe

Posted 15 August 2007 - 17:51

Nai cumva cd pleyer si ceva statie amplificator? Poate ca sunt defecte careva mi sa intamplat si mie la un Cd pleyer Panasonic, ca in doua zile mi se termina bateria/
0

#7 User is offline   iulian518i 

  • another bmwlover
  • Group: Members
  • Posts: 3150
  • Joined: 03-October 05
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
  • Interests:electronica, IT, BMW

Posted 15 August 2007 - 23:07

Casul/mp3-ul e pe contact? Becurile de prin masina sau de pe la butoane se sting dupa un anumit timp...la E34 de ex, becurile de la butoanele de deschidere a geamurilor electrice se sting la cca 10 min de la incuierea usilor...
0

#8 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 16 August 2007 - 15:55

Am radio-cd businees al masinii, eu nu i-am pus nimic muzica, iar dupa ce am inchis-o se opreste tot :lumina, plafoniera, webasto, absolut tot nu mai ramane nici un consumator, am stat legat cu aparatul de masura vreo 20 de min, aveau timp sa se stinga toate. Oricum e ciudat, tipul de acolo mi-a zis ca trebuie sa fie 0 pe aparat acum....
Ahhh.. ar mai fi ceva, am schimbat un far acum 3 sapt, sa fie ceva legat aiurea acolo? cu toate ca sunt doar mufe, nu s-a umblat la alte legaturi si farul merge ok.
0

#9 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 17 August 2007 - 13:25

Am descoperit ce avea : idiotii de la service cand mi-au schimbat farul nu au pus bine conectorul de la farul cu xenon si fiind un contact imperfect acolo consuma ca la balamuc.
0

#10 User is offline   Bavaria 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 11425
  • Joined: 20-November 04
  • Gender:Male

Posted 18 August 2007 - 00:43

Popi, on 17/Aug/2007, 07:25, said:

Am descoperit ce avea : idiotii de la service cand mi-au schimbat farul nu au pus bine conectorul de la farul cu xenon si fiind un contact imperfect acolo consuma ca la balamuc.
View Post


Xenonu-ul consuma tot timpul, si cand masina este inchisa? :blink:
0

#11 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 18 August 2007 - 08:12

Consuma din cauza contactului imperfect, dupa ce am pus conectorul bine a stat cam 5 min cu un consum de 0.30 a/h apoi a scazut la 0.04/h ceea ce este f normal! :blink:
0

#12 User is offline   Bavaria 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 11425
  • Joined: 20-November 04
  • Gender:Male

Posted 18 August 2007 - 17:05

Popi, on 18/Aug/2007, 02:12, said:

Consuma din cauza contactului imperfect, dupa ce am pus conectorul bine a stat cam 5 min cu un consum de 0.30 a/h apoi a scazut la 0.04/h ceea ce este f normal! :blink:
View Post


Am inteles :)
0

#13 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 21 August 2007 - 12:57

Se pare ca nu s-a rezolvat.... Are idee cineva ce consum ar trebui sa aiva masina cu absolut totul inchis? Si daca ma duc la tester apare eroare?
0

#14 User is offline   florin33 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 783
  • Joined: 07-November 05
  • Gender:Male
  • Location:Arad

Posted 21 August 2007 - 15:54

Mie imi descarca bateria peste noapte piesa cu tepi.Ramanea ventilatorul cuplat pe viteza foarte mica dar totusi de auzea. :blink:
0

#15 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 21 August 2007 - 18:21

florin33, on 21/Aug/2007, 15:54, said:

Mie imi descarca bateria peste noapte piesa cu tepi.Ramanea ventilatorul cuplat pe viteza foarte mica dar totusi de auzea. :blink:
View Post



La mine este totul oprit, cel putin nu se mai aude nimic si nimic nu mai este aprins... dar totusi apare acel consum de 0,45A/h... Ma gandeam asa sa fie consumul ei dar.. totusi este prea mare.
0

#16 User is offline   Bavaria 

  • Veteran
  • Group: Members
  • Posts: 11425
  • Joined: 20-November 04
  • Gender:Male

Posted 22 August 2007 - 00:13

Popi, on 21/Aug/2007, 12:21, said:

La mine este totul oprit, cel putin nu se mai aude nimic si nimic nu mai este aprins... dar totusi apare acel consum de 0,45A/h... Ma gandeam asa sa fie consumul ei dar.. totusi este prea mare.
View Post


Deci nu era din cauza contactului imperfect :blink:
0

#17 User is offline   duxter 

  • Rumanskya
  • Group: Members
  • Posts: 3284
  • Joined: 29-January 07
  • Gender:Male
  • Location:Suceava
  • Interests:BMW E39, sports

Posted 22 August 2007 - 00:59

Popi, on 21/Aug/2007, 18:21, said:

La mine este totul oprit, cel putin nu se mai aude nimic si nimic nu mai este aprins... dar totusi apare acel consum de 0,45A/h... Ma gandeam asa sa fie consumul ei dar.. totusi este prea mare.
View Post

Si mie mi s-a descarcat bateria...si tot nu stiam ce naiba are de se descarca si intr-un final am gasit... se bagase maicamia si mi-a pus in torpedou prosoape si tot felul de porcarii si nu se mai inchidea becul, a stat cam 1 saptamana aprins si mi-a omorat bateria :blink: :)
0

#18 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 22 August 2007 - 11:11

Bavaria, on 22/Aug/2007, 00:13, said:

Deci nu era din cauza contactului imperfect :blink:
View Post


Nu era, initial asa am crezut dar pe urma mi-am dat seama ca am masurat cu un aparat care nu arata bine si cand am pus unul calumea tot consumul ala apare... Acum ma gandeam sa nu fie asta consumul masinii si o baterie sa tina cam 2 ani(atat are a mea acum).
0

#19 User is offline   iulian518i 

  • another bmwlover
  • Group: Members
  • Posts: 3150
  • Joined: 03-October 05
  • Gender:Male
  • Location:Constanta
  • Interests:electronica, IT, BMW

Posted 23 August 2007 - 22:06

Pana la urma ce censum aveai? Inainte de 5 minute si dupa cele 5 minute? Unde masori? sub capota? sa apesi si comutatorul ala de la alarma de la capota...sa nu dea semnal pe undeva si sa-ti alimenteze cine stie ce pe acolo....
0

#20 User is offline   Bogdan-P 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 08-March 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 24 August 2007 - 08:54

iulian518i, on 23/Aug/2007, 22:06, said:

Pana la urma ce censum aveai? Inainte de 5 minute si dupa cele 5 minute? Unde masori? sub capota? sa apesi si comutatorul ala de la alarma de la capota...sa nu dea semnal pe undeva si sa-ti alimenteze cine stie ce pe acolo....
View Post


Nu la capota, la baterie in spate. Inseriezi aparatul d emasura cu bateria adica, pui pe amperi, plusul de la aparat il pui pe borna scoasa iar minusul pe borna bateriei si o sa-ti apara consumul in momentul ala. La mine a fost simplu avand touring ca am inchis totul si vedeam aparatul prin geam in portbagaj. La mine si acum cu absolut toate inchise, am verificat fiecare beculet in parte daca se stinge imi apare un consum de 0.45 A/h iar tipii de la Varta mi-au spus ca este ff mult iar normal la o masina ar trebui sa fie de 0.08 A/H, acum nu stiu daca au mai umblat ei la masini cu asa multa electronica....
0

Share this topic:


  • 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro