BMWClub: Tire pressure - BMWClub

Jump to content

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tire pressure Cum faci reset?

#1 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 17 June 2008 - 23:14

Cand ti se aprinde pe bord semnul de pana... ceva de genu: ( _ ! _ ) ... cum faci reset? Am vazut semnul de reset de pe cadranul usii...dar nu am reusit sa gasesc pe forum de unde ii dai reset.

Mersi
0

#2 User is offline   Alex75 

  • Pasionat
  • Group: BMW Club
  • Posts: 1617
  • Joined: 10-May 06
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 17 June 2008 - 23:18

Ai navi?
0

#3 User is offline   DimmensioN 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 06-April 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 18 June 2008 - 00:10

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 00:14, said:

Cand ti se aprinde pe bord semnul de pana... ceva de genu: ( _ ! _ ) ... cum faci reset? Am vazut semnul de reset de pe cadranul usii...dar nu am reusit sa gasesc pe forum de unde ii dai reset.

Mersi


daca ai IDrive....intri la vehicle settings....si acolo ai resetu`
acuma nu mai stiu exact...daca nu reusesti pana maine ma uit si ati zic..

This post has been edited by DimmensioN: 18 June 2008 - 00:11

0

#4 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 18 June 2008 - 08:36

View PostDimmensioN, on 18/Jun/2008, 01:10, said:

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 00:14, said:

Cand ti se aprinde pe bord semnul de pana... ceva de genu: ( _ ! _ ) ... cum faci reset? Am vazut semnul de reset de pe cadranul usii...dar nu am reusit sa gasesc pe forum de unde ii dai reset.

Mersi


daca ai IDrive....intri la vehicle settings....si acolo ai resetu`
acuma nu mai stiu exact...daca nu reusesti pana maine ma uit si ati zic..


Nop, no navi / iDrive
in meniu este o optiune cu Init .... aia sa fie? desi nu dispare dupa ce dau acolo
0

#5 Guest_lacusta_*

  • Group: Guests

Posted 18 June 2008 - 09:39

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.
0

#6 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 18 June 2008 - 09:42

View Postlacusta, on 18/Jun/2008, 10:39, said:

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.




^:twoup:^

Mersi mult! :twoup:
0

#7 User is offline   bgscobar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 07-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Tg.Secuiesc

Posted 29 December 2008 - 21:39

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 10:42, said:

View Postlacusta, on 18/Jun/2008, 10:39, said:

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.




^:)^

Mersi mult! :)

Si eu am aceasta problema , am avut pana , dar nu reusesc sa resetez .Am incercat dupa cele descrise de 'cable guy' dar nu a mers. In loc de Reset ? au aparut ceva coduri gen DC 68
0

#8 User is offline   Airhead 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 852
  • Joined: 17-October 07
  • Gender:Male
  • Location:Brasov

Posted 30 December 2008 - 16:37

View Postbgscobar, on 29/Dec/2008, 21:39, said:

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 10:42, said:

View Postlacusta, on 18/Jun/2008, 10:39, said:

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.




^:)^

Mersi mult! :)

Si eu am aceasta problema , am avut pana , dar nu reusesc sa resetez .Am incercat dupa cele descrise de 'cable guy' dar nu a mers. In loc de Reset ? au aparut ceva coduri gen DC 68

trebuie sa tii lung apasat butonul pana apare ok, sau bifat, trebuie sa mearga.
0

#9 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 02 January 2009 - 16:50

View PostAirhead, on 30/Dec/2008, 16:37, said:

View Postbgscobar, on 29/Dec/2008, 21:39, said:

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 10:42, said:

View Postlacusta, on 18/Jun/2008, 10:39, said:

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.




^:)^

Mersi mult! :)

Si eu am aceasta problema , am avut pana , dar nu reusesc sa resetez .Am incercat dupa cele descrise de 'cable guy' dar nu a mers. In loc de Reset ? au aparut ceva coduri gen DC 68

trebuie sa tii lung apasat butonul pana apare ok, sau bifat, trebuie sa mearga.


ti apasat vreo 5 secunde si apare jos un checkbox bifat, si mai apesi odata ca si ok
0

#10 User is offline   bgscobar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 07-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Tg.Secuiesc

Posted 02 January 2009 - 17:19

View Postcable guy, on 2/Jan/2009, 17:50, said:

View PostAirhead, on 30/Dec/2008, 16:37, said:

View Postbgscobar, on 29/Dec/2008, 21:39, said:

View Postcable guy, on 18/Jun/2008, 10:42, said:

View Postlacusta, on 18/Jun/2008, 10:39, said:

Intra in meniu la check si trebuie sa iti apara semnul de pana. tine apasat butonul din stanga (BC) pana te intreaba Reset?. apoi ti apasat, pana iti spune OK.




^:)^

Mersi mult! :)

Si eu am aceasta problema , am avut pana , dar nu reusesc sa resetez .Am incercat dupa cele descrise de 'cable guy' dar nu a mers. In loc de Reset ? au aparut ceva coduri gen DC 68

trebuie sa tii lung apasat butonul pana apare ok, sau bifat, trebuie sa mearga.


ti apasat vreo 5 secunde si apare jos un checkbox bifat, si mai apesi odata ca si ok

Asa am incercat, de mai multe ori, dar rezultatul a fost cel pe care l-am descris mai sus. O sa mai incerc spt. viitoare si voi reveni. Orcum mersi
0

#11 User is offline   bgscobar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 07-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Tg.Secuiesc

Posted 05 January 2009 - 23:40

LA MULTI ANI PENTRU TOTI sa aveti parte numai de cele bune :) :) :) :) ;) !!!!!
Pana la urma am reusit din meniul IDrive Problema mea este ca am manualul masinii in lb.franceza. Iar cel descarcat de aici in lb. engleza, este pentru tipul fara Navi. Daca aveti cumva un manual in lb romana pentru 118D cu navi in format electronic.... as fi recunoscator.
0

#12 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 06 January 2009 - 09:41

View Postbgscobar, on 5/Jan/2009, 23:40, said:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI sa aveti parte numai de cele bune :) :) :) :) ;) !!!!!
Pana la urma am reusit din meniul IDrive Problema mea este ca am manualul masinii in lb.franceza. Iar cel descarcat de aici in lb. engleza, este pentru tipul fara Navi. Daca aveti cumva un manual in lb romana pentru 118D cu navi in format electronic.... as fi recunoscator.


am unul in eng pt fara navi in format electronic model pre face lift. Mai am unul tiparit (nu mai stiu sigur dacai eng sau romana) pt model post face lift cu navi. Daca treci prin cluj til fac cadou, dar nu ma apuc sa scanez 200 de pagini :)
0

#13 User is offline   DayWalker 

  • Începător
  • Group: Members
  • Posts: 158
  • Joined: 12-August 08
  • Gender:Male

Posted 07 January 2009 - 23:41

[/quote]
Asa am incercat, de mai multe ori, dar rezultatul a fost cel pe care l-am descris mai sus. O sa mai incerc spt. viitoare si voi reveni. Orcum mersi
[/quote]

Sal si eu am model prefacelift si am avut acceasi problema tre sa procedezi in felul urmator:

1) Pui contact (apesi pe butonul de start fara sa calci ambreaju)
2) Te duci la senzoru de presiune in meniu
3) Ti apasat pe BC vreo 5-10 secunde si ti-l reseteaza.

PS Si eu m-am chinuit vreo saptamana pana am reusit sa aflu :)
0

#14 User is offline   bgscobar 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 07-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Tg.Secuiesc

Posted 08 January 2009 - 12:15

View Postcable guy, on 6/Jan/2009, 10:41, said:

View Postbgscobar, on 5/Jan/2009, 23:40, said:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI sa aveti parte numai de cele bune :) :) :) :) ;) !!!!!
Pana la urma am reusit din meniul IDrive Problema mea este ca am manualul masinii in lb.franceza. Iar cel descarcat de aici in lb. engleza, este pentru tipul fara Navi. Daca aveti cumva un manual in lb romana pentru 118D cu navi in format electronic.... as fi recunoscator.


am unul in eng pt fara navi in format electronic model pre face lift. Mai am unul tiparit (nu mai stiu sigur dacai eng sau romana) pt model post face lift cu navi. Daca treci prin cluj til fac cadou, dar nu ma apuc sa scanez 200 de pagini :)

Mersi mult, dar electronic engl. am si eu, insa tot fara navi. Mie mi-ar trebui pre-face lift (2006) cu navi si in romana.
0

#15 User is offline   MMarkus 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 279
  • Joined: 27-March 08
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare

Posted 31 March 2009 - 09:26

Eu am rezolvat problema in felul urmator:

1. Am reglat presiunea in roti
2. Pornit masina fara sa se initializeze senzorii ( direct cu ambreiaj ).
3. Check -> Apare defectiunea(defectiunile), si trebuie selectata cea cu senzor ABS (_!_)
4. Cu defectiunea selectata in BC, mergi pe Reset, tii cateva secunde pana apare bifa. Daca nu apare bifa, undeva ai gresit, sau pasii sunt diferiti.
5. Pornesti de pe loc si dispare problema dispare...

Spor!

P.S. De ce nu se muta in DYI ?

This post has been edited by MMarkus: 31 March 2009 - 09:28

0

#16 User is offline   MMarkus 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 279
  • Joined: 27-March 08
  • Gender:Male
  • Location:Baia Mare

Posted 01 April 2009 - 00:13

Si ca sa nu uit ideea: cand am schimbat rotile de la vara pe iarna, la Autotransilvania CJ, m-a taxat aprox 50 RON pentru aceasta chestie - pe factura "Initializare senzor ABS".
0

#17 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 19 October 2009 - 17:10

View PostMMarkus, on 30/Mar/2009, 23:26, said:

Eu am rezolvat problema in felul urmator:

1. Am reglat presiunea in roti
2. Pornit masina fara sa se initializeze senzorii ( direct cu ambreiaj ).
3. Check -> Apare defectiunea(defectiunile), si trebuie selectata cea cu senzor ABS (_!_)
4. Cu defectiunea selectata in BC, mergi pe Reset, tii cateva secunde pana apare bifa. Daca nu apare bifa, undeva ai gresit, sau pasii sunt diferiti.
5. Pornesti de pe loc si dispare problema dispare...

Spor!

P.S. De ce nu se muta in DYI ?


salut,
help va rog,
astazi dupa un drum pana la Alexandria mi s-a aprins (_!_)
presiunea pe roata fata dreapta ajunsese la 1 atm(curios,mi-au dat roata jos la o vulcanizare si nu era intepata(poate vre-un vecin cretin a facut vreo gluma proasta)
am refacut presiunea pe toate 4 rotile la 2,3 atm si nu pot reseta (_!_) am urmat pasii de mai sus si nimic imi apare (_!_) CC-ID 63 in nici-un caz reset :)
ce fac cum o rezolv?
0

#18 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 19 October 2009 - 17:18

Porneste motorul, da-i check, tine apasat pe eroare vreo 5 secunde si ar trebui sa iti apara scris jos 'Reset?' mai apasa odata vreo 5 secunde pana apare 'Reset' . La mine asta a mers ...
0

#19 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 19 October 2009 - 17:24

View Postcable guy, on 19/Oct/2009, 08:18, said:

Porneste motorul, da-i check, tine apasat pe eroare vreo 5 secunde si ar trebui sa iti apara scris jos 'Reset?' mai apasa odata vreo 5 secunde pana apare 'Reset' . La mine asta a mers ...


am apasat de ,,n'' ori si acelasi rahat mi-a dat CC-ID 63

o sa mai incerc maine..
0

#20 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 19 October 2009 - 17:33

ok, cre ca am gasit pe google problema ta:

Nu merge in meniu, check , si acolo sa ii dai reset.
In schimb, intra in meniu... si dute direct la INIT unde iti arata semnul de roata sparta... da-i de acolo reset. Sa imi zici daca o mers ca is curios :)

bafta
0

Share this topic:


  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro