BMWClub: Tire pressure - BMWClub

Jump to content

  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tire pressure Cum faci reset?

#21 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 19 October 2009 - 17:39

 cable guy, on 19/Oct/2009, 08:33, said:

ok, cre ca am gasit pe google problema ta:

Nu merge in meniu, check , si acolo sa ii dai reset.
In schimb, intra in meniu... si dute direct la INIT unde iti arata semnul de roata sparta... da-i de acolo reset. Sa imi zici daca o mers ca is curios :)

bafta


ok,mai am o chestie pe displaiul de la navi imi scrie
,,tyre puncture (adica in traducere ,,punctia anvelopei'' http://translate.google.ro/translate_t?pre...story_state0=#) ??????
asta ce drq mai este?
0

#22 User is offline   cable guy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 14-June 08
  • Gender:Male
  • Location:CJ

Posted 19 October 2009 - 17:58

 daniel LNC, on 19/Oct/2009, 18:39, said:

 cable guy, on 19/Oct/2009, 08:33, said:

ok, cre ca am gasit pe google problema ta:

Nu merge in meniu, check , si acolo sa ii dai reset.
In schimb, intra in meniu... si dute direct la INIT unde iti arata semnul de roata sparta... da-i de acolo reset. Sa imi zici daca o mers ca is curios :)

bafta


ok,mai am o chestie pe displaiul de la navi imi scrie
,,tyre puncture (adica in traducere ,,punctia anvelopei'' http://translate.google.ro/translate_t?pre...story_state0=#) ??????
asta ce drq mai este?



:lol:))) tyre puncture inseamna ca ii un cauciuc spart.. ii acelasi lucru

incearca ce ti-am zis sa dai din meniu direct... nu din meniul de check
0

#23 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 19 October 2009 - 18:03

k,merci
voi incerca maine dimineata si voi posta exact ce am rezolvat.
0

#24 User is offline   Pole 

  • Arogant
  • Group: Banned
  • Posts: 8212
  • Joined: 29-August 05
  • Gender:Male
  • Location:Dreapta colt cu Stanga

Posted 19 October 2009 - 18:09

nu inseamna neaparat ca e spart, detecteaza eventualele pierderi/diferente de presiune...

This post has been edited by poleposition: 19 October 2009 - 18:09

0

#25 User is offline   aditza85 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 622
  • Joined: 09-June 09
  • Location:Glod, DB

Posted 19 October 2009 - 22:51

Ai runflat ?
0

#26 User is offline   Pole 

  • Arogant
  • Group: Banned
  • Posts: 8212
  • Joined: 29-August 05
  • Gender:Male
  • Location:Dreapta colt cu Stanga

Posted 19 October 2009 - 22:52

Cine, eu ?

Pe M6 nu, numai pe seria 1.
0

#27 User is offline   Bala 

  • resistance is futile
  • Group: Moderators
  • Posts: 7821
  • Joined: 14-December 07
  • Gender:Male
  • Location:Ghiroda

Posted 19 October 2009 - 23:42

 poleposition, on 19/Oct/2009, 23:52, said:

Cine, eu ?

Pe M6 nu, numai pe seria 1.


M6-le nu vine cu runflat din fabrica?

#28 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 20 October 2009 - 09:03

 cable guy, on 19/Oct/2009, 08:58, said:

 daniel LNC, on 19/Oct/2009, 18:39, said:

 cable guy, on 19/Oct/2009, 08:33, said:

ok, cre ca am gasit pe google problema ta:

Nu merge in meniu, check , si acolo sa ii dai reset.
In schimb, intra in meniu... si dute direct la INIT unde iti arata semnul de roata sparta... da-i de acolo reset. Sa imi zici daca o mers ca is curios :)

bafta


ok,mai am o chestie pe displaiul de la navi imi scrie
,,tyre puncture (adica in traducere ,,punctia anvelopei'' http://translate.google.ro/translate_t?pre...story_state0=#) ??????
asta ce drq mai este?



:lol:))) tyre puncture inseamna ca ii un cauciuc spart.. ii acelasi lucru

incearca ce ti-am zis sa dai din meniu direct... nu din meniul de check


nu merge nici din meniul direct,cred ca am sa ma reped pana la service sa o puna pe tester.
0

#29 User is offline   Pole 

  • Arogant
  • Group: Banned
  • Posts: 8212
  • Joined: 29-August 05
  • Gender:Male
  • Location:Dreapta colt cu Stanga

Posted 20 October 2009 - 09:05

 Bala, on 20/Oct/2009, 01:42, said:

 poleposition, on 19/Oct/2009, 23:52, said:

Cine, eu ?

Pe M6 nu, numai pe seria 1.


M6-le nu vine cu runflat din fabrica?


M6 vine fara runflat. Cred ca din ceva considerente legate de rigiditate etc, asa am inteles cel putin... o explicatie logica o exista.
0

#30 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 20 October 2009 - 11:13

 daniel LNC, on 19/Oct/2009, 08:03, said:

k,merci
voi incerca maine dimineata si voi posta exact ce am rezolvat.


ufff,am rezolvato :)
am intrat in vehicle seting la RPA am setat tyre presure si a disparut
0

#31 User is offline   AdrianHH 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 413
  • Joined: 08-December 08

Posted 16 November 2009 - 11:45

Nah ,ca m-am lovit si eu de problema cu tire pressure.
Mi-a aparut eroarea pe display(e87 /2004).
Am runflat 17"
Am mai avut probleme cu cauciucurile astea de cateva ori(2-3),unul din ele mai scapa aer rar.Il umflam,resetam si totul era ok.Mi-a facut faza asta de 2-3 ori in ultimul an.Ori un por,ori scapa pe undeva aer,nu a avut timp sa aflu.
Acum pe stg fata m-am trezit dupa 100m intr-o dimineata ca s-a aprins becul pe display.
Am incercat reset din BC si din mers,si cu masina parcata,tot nu dispare CC-ID 63 ,codul de eroare cand dau reset.
Am incercat si cu motorul pornit si cu motorul oprit cu contactul pus(metoda scrisa in posturile de mai sus) dar tot nu dispare.
In afara de tester,mai pot face ceva?
0

#32 User is offline   AdrianHH 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 413
  • Joined: 08-December 08

Posted 16 November 2009 - 12:01

bad post.

This post has been edited by AdrianHH: 16 November 2009 - 12:24

0

#33 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 18 November 2009 - 14:06

 AdrianHH, on 16/Nov/2009, 02:45, said:

Nah ,ca m-am lovit si eu de problema cu tire pressure.
Mi-a aparut eroarea pe display(e87 /2004).
Am runflat 17"
Am mai avut probleme cu cauciucurile astea de cateva ori(2-3),unul din ele mai scapa aer rar.Il umflam,resetam si totul era ok.Mi-a facut faza asta de 2-3 ori in ultimul an.Ori un por,ori scapa pe undeva aer,nu a avut timp sa aflu.
Acum pe stg fata m-am trezit dupa 100m intr-o dimineata ca s-a aprins becul pe display.
Am incercat reset din BC si din mers,si cu masina parcata,tot nu dispare CC-ID 63 ,codul de eroare cand dau reset.
Am incercat si cu motorul pornit si cu motorul oprit cu contactul pus(metoda scrisa in posturile de mai sus) dar tot nu dispare.
In afara de tester,mai pot face ceva?


ai si idrive la a ta?
este imposibil sa nu o rezolvi cu unul din cazurile din posturile de mai sus....
sa ne spui ce ai rezolvat...
0

#34 User is offline   AdrianHH 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 413
  • Joined: 08-December 08

Posted 18 November 2009 - 14:13

E model 2004,fara idrive.
Problema e ca am incercat tot ce s-a zis,tot degeaba.Nu stiu ce sa mai incerc,decat tester.
0

#35 User is offline   daniel LNC 

  • X - ulescu
  • Group: Contributors
  • Posts: 1234
  • Joined: 07-July 08
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest West / Ilfov

Posted 18 November 2009 - 14:18

 AdrianHH, on 18/Nov/2009, 05:13, said:

E model 2004,fara idrive.
Problema e ca am incercat tot ce s-a zis,tot degeaba.Nu stiu ce sa mai incerc,decat tester.


dap,tester neaparat
poate a ramas ca si o eroare si trebuie stearsa.
bafta
0

#36 User is offline   sel 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-April 10
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 09 April 2010 - 00:21

Salut.Sunt nou pe aici.am un 116i si am urmarit tot ce ati scris mai sus.treaba e ca am procedat exact ca si AdrianHH si mi-a mai ramas sa ma duc la un service.ai reusit pana la urma sa-l resetezi singur?sau te-ai dus la tester cu BMW-ul si era pana la urma o eroare?
0

#37 User is offline   dumi_id 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 351
  • Joined: 26-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 21 November 2011 - 23:15

Cand mi-am schimbat rotile de vara cu cele de iarna nu mi-a aparut nimic in bord de la senzorii de presiune desi pun pariu ca nu aveau aceeasi presiune cauciucurile. Ar trebui resetat sistemul?
0

#38 User is offline   Bala 

  • resistance is futile
  • Group: Moderators
  • Posts: 7821
  • Joined: 14-December 07
  • Gender:Male
  • Location:Ghiroda

Posted 22 November 2011 - 10:25

Da, ar trebui. el nu vede decat diferenta intre presiuni. Daca toate sunt moi, nu vede nicio problema.

#39 User is offline   balanuuu 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 17-March 13

Posted 17 March 2013 - 14:25

Salut,

Sunt un novice in ale BMW, de foarte curand timp achizitionand un BMW 120d 2006.

Am aceeasi problema ca cea descrisa mai sus. Am avut problema cu presiunea unei roti...am facut presiunea la toate si acum na belea. Am lcd care se ridica din bord si apare i pe mijloc (cred ca este idrive nu? )

Am incercat sa intru in meniu cu rotita la "check control messages" si acolo doar pot constata problema dar nimic de resetat. Cand incerc din BC sa tin apasat (in momentul cand apare martorul in bord) dispare eroarea din bord dar ramane in sistem.

Cineva care mi-a bagat tester mi-a spus ca trebuie sa ma duc sa lipesc senzorul de pe valva...citind forumul am inteles ca de fapt nu e nici un senzor deci nu am rezolvat nici cu testeru.

Ce fac?

Multumesc anticipat
0

#40 User is offline   dumi_id 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 351
  • Joined: 26-July 11
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 21 March 2013 - 22:52

Procedura de resetare este gresita. Nu am i-drive dar nu are cum sa nu se poata reseta. La mine intru in meniu la tyre pressure/set si acolo trebuie sa mai apesi pe buton (tii apasat) pana iti bifeaza ca este setat.
0

Share this topic:


  • 3 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro