BMWClub: E90/E91-mici secrete - BMWClub

Jump to content

  • 39 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

E90/E91-mici secrete

#41 User is offline   Sandtour 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 04-November 09

Posted 06 November 2009 - 10:29

View PostPityWPN, on 4/Nov/2009, 14:10, said:

Care sint costurile si daca se poate sa se puna NAVI pe un E 90 fara NAVI ?

Sal am si eu cateva intrebari am si eu un e92 ...si cand ai timp daca poti baga id asta....cosmin_sand_tour
0

#42 User is offline   shimano 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 693
  • Joined: 12-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Neumarkt

Posted 06 November 2009 - 14:37

View PostPityWPN, on 4/Nov/2009, 14:10, said:

Care sint costurile si daca se poate sa se puna NAVI pe un E 90 fara NAVI ?

Da se poate pune, fara probleme, am si vazut undeva cum se face dar numai un navi (ecran profi+unitate) incepe de la 350euro second hand plus bord ai alte chestii.

PS: Parca aici era vorba de mici secrete dar vad ca s-a stricat si topic-ul asta cu tot felul de alte intrebari :) .
0

#43 User is offline   Poly 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 16
  • Joined: 26-August 08

Posted 09 November 2009 - 16:51

View PostAlecsandrel, on 20/Apr/2009, 11:41, said:

dar nu am I-drive :)

altfel se poate? :lol:


mam grabit sa iti raspund dupa care am citit ca ai reusit.

This post has been edited by Poly: 09 November 2009 - 16:57

0

#44 User is offline   monique 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1124
  • Joined: 27-October 08
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Posted 09 November 2009 - 20:32

View PostIulianC, on 6/Nov/2009, 00:29, said:

View Postmonique, on 5/Nov/2009, 00:54, said:

View PostIulianC, on 15/Dec/2008, 18:39, said:

View Postnewone, on 15/Dec/2008, 08:13, said:

Mai era faza cu scosu chei din contact si masina sa mearga, am reusit faza dar am uitat cum se face, cred ca inainte de-a opri motoru calci ambreaju, il tii apasat , scoti cheia , si apesi start, bafta

daca vrei sa pornesti fara cheie trebuie sa faci urmatoarele: pornesti motorul cu cheia in contact, dupa care il opresti. intr-un interval de 10-15 sec scoti cheia din contact, tii apasat ambreiajul si apesi pe start/stop. o sa porneasca fara cheie.


Da, pornea si la mine fara cheie acum cateva luni. Insa acum nu mai porneste :) Aveti idee de ce?

Nu-i mai place fără cheie. Încearcă o ghidușie cu închiderea/deschiderea ușilor din buton de sub avarii, poate o păcălești până la urmă. Asta e o idee ce mi-a venit pe moment :)


Am mai incercat de cateva ori si acum merge :lol:
Nu scoteam cheia din contact imediat dupa ce opream motorul si de-aia nu pornea :)
0

#45 User is offline   IulianC 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2647
  • Joined: 18-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 09 November 2009 - 21:06

View Postmonique, on 9/Nov/2009, 20:32, said:

View PostIulianC, on 6/Nov/2009, 00:29, said:

View Postmonique, on 5/Nov/2009, 00:54, said:

View PostIulianC, on 15/Dec/2008, 18:39, said:

View Postnewone, on 15/Dec/2008, 08:13, said:

Mai era faza cu scosu chei din contact si masina sa mearga, am reusit faza dar am uitat cum se face, cred ca inainte de-a opri motoru calci ambreaju, il tii apasat , scoti cheia , si apesi start, bafta

daca vrei sa pornesti fara cheie trebuie sa faci urmatoarele: pornesti motorul cu cheia in contact, dupa care il opresti. intr-un interval de 10-15 sec scoti cheia din contact, tii apasat ambreiajul si apesi pe start/stop. o sa porneasca fara cheie.


Da, pornea si la mine fara cheie acum cateva luni. Insa acum nu mai porneste :) Aveti idee de ce?

Nu-i mai place fără cheie. Încearcă o ghidușie cu închiderea/deschiderea ușilor din buton de sub avarii, poate o păcălești până la urmă. Asta e o idee ce mi-a venit pe moment :D


Am mai incercat de cateva ori si acum merge :)
Nu scoteam cheia din contact imediat dupa ce opream motorul si de-aia nu pornea :)

am înțeles, după ce opreai motorul (cheia era încă în contact) deschideai parasolarul, deschideai ușita oglinzii și te apucai de treabă :lol:
Și după aia îți aminteai că vrei s-o pornești fără cheie :)

This post has been edited by IulianC: 09 November 2009 - 21:07

0

#46 User is offline   monique 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1124
  • Joined: 27-October 08
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Posted 09 November 2009 - 21:37

View PostIulianC, on 9/Nov/2009, 21:06, said:

am înțeles, după ce opreai motorul (cheia era încă în contact) deschideai parasolarul, deschideai ușita oglinzii și te apucai de treabă :lol:
Și după aia îți aminteai că vrei s-o pornești fără cheie :)


:)
Am oglinzi si-acasa :D
Oi fi eu printzesa, da' nici chiar asa :)
Suntem off topic, iar ne cearta colegii pasionati de E90 :D

View Postshimano, on 6/Nov/2009, 14:37, said:

PS: Parca aici era vorba de mici secrete dar vad ca s-a stricat si topic-ul asta cu tot felul de alte intrebari :) .


Sorry, nu se mai repeta :D
0

#47 User is offline   Alex B 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 233
  • Joined: 28-April 09
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 10 November 2009 - 22:10

On-Topic:

Pentru model fara iDrive, BMW Professiona CD: afisarea numelui melodiei pe display.

Pe meniul initial de la CD, nu am gasit si nu stiu daca se poate sa afiseze asa ceva. Afiseaza doar Track-XX. Pentru a vedea titlu/artist, apasati LIST apoi TRACK (apare langa butonul de return). Apare titlul melodiei pe primul rand, pe al doilea artistul. Informatia luata din ID3v1 sau Basic Info din fisierul mp3 (nu stiu exact care), asa ca daca fisierul mp3 nu are setate aceste taguri va afisa "No title"/"No Artist".
La conectarea cu AUX-IN a unui mp3-player/telefon prin cablu de 3.5mm, nu poti sa utilizezi controalele de next/previous/list si nu poti afisa numele melodiei curente; saltul la urmatoarea melodie se face doar din dispozitivul respectiv.

Eu azi am aflat, pana acum statea cu Track-XX afisat :)
0

#48 User is offline   monique 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1124
  • Joined: 27-October 08
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Posted 11 November 2009 - 00:44

La mine apare track XX la unele CD-uri si titlul si artistul la altele... si nu stiam de ce...
Aveti idee cum se seteaza din iDrive sa apara titlul si artistul?
0

#49 User is offline   paul 

  • Member
  • Group: Banned
  • Posts: 8093
  • Joined: 12-October 05
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere over the rainbow

Posted 11 November 2009 - 01:08

In cazul CD-ului titlul si artistul nu apar decat daca CD-ul este inregistrat in format CD-text.
0

#50 User is offline   monique 

  • Pasionat
  • Group: Members
  • Posts: 1124
  • Joined: 27-October 08
  • Gender:Female
  • Location:bucuresti

Posted 11 November 2009 - 01:13

View Postpaul, on 11/Nov/2009, 01:08, said:

In cazul CD-ului titlul si artistul nu apar decat daca CD-ul este inregistrat in format CD-text.


am inteles, chiar eram curioasa de ce la unele apare si la altele nu...
mersi :)
0

#51 User is offline   Alex B 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 233
  • Joined: 28-April 09
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 12 November 2009 - 21:32

View Postpaul, on 11/Nov/2009, 01:08, said:

In cazul CD-ului titlul si artistul nu apar decat daca CD-ul este inregistrat in format CD-text.

Asta nu e doar pentru audio cd? Adica nu pot sa scriu un cd cu mp3-uri (deja nu mai e audio CD, e data CD) care sa aiba si Cd-Text, nu? Sau daca da, cu ce program?
0

#52 User is offline   IulianC 

  • Fan
  • Group: Contributors
  • Posts: 2647
  • Joined: 18-June 08
  • Gender:Male
  • Location:Constanta

Posted 13 November 2009 - 09:30

View PostAlex B, on 12/Nov/2009, 21:32, said:

View Postpaul, on 11/Nov/2009, 01:08, said:

In cazul CD-ului titlul si artistul nu apar decat daca CD-ul este inregistrat in format CD-text.

Asta nu e doar pentru audio cd? Adica nu pot sa scriu un cd cu mp3-uri (deja nu mai e audio CD, e data CD) care sa aiba si Cd-Text, nu? Sau daca da, cu ce program?

eu le fac normal data CD cum spui și tu cu mp3-uri și apare la toate melodiile denumirea.nu e nevoie de niciun program în afară de nero.
0

#53 User is offline   Alex B 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 233
  • Joined: 28-April 09
  • Gender:Male
  • Location:Iasi

Posted 13 November 2009 - 09:38

Da, dar tu ai iDrive. Si mie imi apare denumirea melodiilor (luata din ID3v1 probabil), dar nu in meniu principal.
0

#54 User is offline   dragone20rin 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 15-August 09

Posted 26 November 2009 - 19:20

View PostAlex B, on 13/Nov/2009, 09:38, said:

Da, dar tu ai iDrive. Si mie imi apare denumirea melodiilor (luata din ID3v1 probabil), dar nu in meniu principal.



pai si gata cu secretele???
0

#55 User is offline   kenZo 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 21
  • Joined: 21-June 08
  • Gender:Male

Posted 01 December 2009 - 23:53

Am vazut aici mai multe variante pentru pornirea sistemului de incalzire oglinzi. La mine am observat ca se activeaza incalzirea oglinzilor comutand butonul care selecteaza oglinda pe oglinda din dreapta.
0

#56 User is offline   dvally 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 28-February 10
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 10 April 2010 - 17:50

Am un e90 cu xenoane adaptive si angel eyes, navi mare,Senzori lumini etc...
As dori ca atunci cand am luminile pe automat sa stea arpinse decat angel eyes si seara cand simte ca se intuneca sa se aprinda si xenon-ul. Am ceva obtiune du daylight in i-Drie dar daca o dezactivez raman toate becurile stinse ziua cand e pe automat.
Mersi!
0

#57 User is offline   tzucul 

  • Cu masina....
  • Group: Members
  • Posts: 1496
  • Joined: 11-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Germania

Posted 10 April 2010 - 19:27

Pai daytime running lights e altceva.Ziua cand pui pozitia pe on cerculetele sunt luminate mai tare iar cand aprinzi faza scurta lumina de la cerculete scade din intensitate.
1

#58 User is offline   dvally 

  • Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Posts: 26
  • Joined: 28-February 10
  • Gender:Male
  • Location:Craiova

Posted 10 April 2010 - 19:42

View Posttzucul, on 10/Apr/2010, 20:27, said:

Pai daytime running lights e altceva.Ziua cand pui pozitia pe on cerculetele sunt luminate mai tare iar cand aprinzi faza scurta lumina de la cerculete scade din intensitate.

In fine eu vreau sa fie pe automat ziua cerculetele decat iar seara si cerculetele si xenon-ul.
Asta se poate:D?

This post has been edited by dvally: 10 April 2010 - 19:43

0

#59 User is offline   tzucul 

  • Cu masina....
  • Group: Members
  • Posts: 1496
  • Joined: 11-December 06
  • Gender:Male
  • Location:Germania

Posted 10 April 2010 - 19:44

Nu cred ca se poate.Pui pe pozitie ziua iar seara bagi pe auto altfel nu merge sau cel putin la mine nu merge.
0

#60 User is offline   alex 83 

  • Nou venit
  • Group: Members
  • Posts: 6105
  • Joined: 16-October 04
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti

Posted 10 April 2010 - 21:01

View Postdvally, on 10/Apr/2010, 20:42, said:

In fine eu vreau sa fie pe automat ziua cerculetele decat iar seara si cerculetele si xenon-ul.
Asta se poate:D?

Da,la mine asa e :)

La E92 daca apesi de 2 ori pe butonul pt deschidere de pe telecomanda,cand deschizi usa se lasa geamul pana la jumate pentru a usura accesul in masina
Foarte util.. :)
0

Share this topic:


  • 39 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro