Jump to content

Alimentare la PECO


WLF

Cand alimentati, lasati masina la pompa pana platiti?  

955 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Desi nu-mi place ca altul sa stea dupa mine, las masina la pompa, dar incer sa rezolv cu plata cat mai repede.

 

Ca iti place ca nu, ala din spate tot atata timp va sta in spatele tau. Mai e si varianta sa fie in spatele tau un TARAN si sa se mai si panicheze (daca tragi masina) "NU MERE POMPA DOMNA" am patit, am vrut sa fiu si eu de comitet,dar mai bine o lasi la pompa(si legea zice asta). @Alexandru 83 Am alimentat zilele trecute la un Mol de pe Barbvu Vacarescu si scria clar pe pistolul pompei sa nu misti masina pana nu platesti carburantul smile.gif

 

In concluzie e mai bine daca lasi masina la pompa(timp castigat pt toti), asta daca nu o pui de un shopping :)

 

 

 

Traim intr-o tara d tot rasu ! Dak ar invia nea Nicu, in secunda 2 s-ar inpusca singur :)

:) Buna asta. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

zilele trecute am alimentat si era un individ in fata mea cu un autoturism marca premium dar nu BMW, foarte ingamfat, care ft tacticos si-a pus si solutie la slapatorul de barbriz cu masina la pompa

inteleg si e normal ca masina sa ramana la pompa pana se plateste carburantul, dar nu si pentru a face cumparaturi din marketul benzinariei sau umflarea rotilor sau umplerii bazinului spalatorului de parbriz, sau spalarea geamurilor etc :lol: pacat ca asta nu se invata la scoala... dar si daca se invata si cei care fac asta nu prea faceau fregveta ... tot degeaba :)

 

... n-ai ce sa le ceri, atata stiu, atata fac!

Edited by io's
Link to comment
Share on other sites

Las masina la pompa, dar ma grabesc cat de mult pot.

 

Am patit-o o data cu un bosorog libidions care, dupa ce a stat prin Peco de si-a facut cumparaturile, masina avand-o la pompa, cand a iesit s-a intersectat cu doua domnisoare (ghinionul meu). Se opreste intoarce capul dupa ele si ramane ca prsotul fixat pe posterioarele lor cateva secunde :) , iar eu faceam spume in masina ca ma mai si grabeam... :)

 

Imi venea sa cobor la el si sa il dau cu capul de pompa aia pe hodorog, care apropo, mai era si un umflat slinos cu pantalonii in vine !

Link to comment
Share on other sites

@WLF : il pocneam instantaneu....si bine de tot

 

Normal trebuie sa lasi masina in pompa sa-ti vada numarul cel de la casa.

In Austria aveam un loc unde alimentam de obicei si la un plin se dadea o cafea.Lasam masina la pompa, plateam, mergeam sa beau o cafea, mancam ceva si apoi plecam.In tot timpul asta masina statea la pompa si era normal.La noi e riscant sa faci asa ceva si e de inteles, sunt cate 4-6 pompe si nu poti sa tii lumea la coada ca tu bei cafea la bar.

Am stat si eu in spate la un mercedes si dupa 5-8 minute m-am aprins, am mers inauntru si ghici ce vad, ala cu mercedesu' statea la cafea.Normal ca l-am facut cu ou si otet, ca unde se crede?

Deci las masina la pompa pana platesc.

Si faza cu ''pana nu plateste cel din fata ta nu poti alimenta'' e adevarata.

Link to comment
Share on other sites

angajati de la peco mi-au spus ca pana nu platesti pompa nu poate fi folosita. asa ca daca o muti, o muti degeaba.

Aºa este normal. Problema apare când individu` se mai plimbã printre rafturi În cãutare de alte cumpãrãturi ºi Þine pompa blocatã.

 

AcelaÂşi lucru este valabil Âşi ĂŽn cazul celor care dupĂŁ ce alimenteazĂŁ ĂŽn loc sĂŁ-Âşi mute tractorul, ĂŽÂşi Âşterg tacticos geamurile fĂŁrĂŁ sĂŁ-i intereseze de cei care stau la coadĂŁ.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Am alimentat de curand de la o benzinarie Petrom de pe centura bucuresti si a venit un paznic de la BGS sa ma asigure ca eu nu mut masina niciunde pana cand nu platesc, initial nici nu am inteles ce-mi spune , a trebuit sa-mi repete sa se asigure ca am inteles :twoup:),..... cand am intrebat DE CE ? (eu oricum nu mut masina) omul foarte amabil mi-a povestit o gramada de cazuri cum baieti cu BMW muta masina langa locul unde urmeaza sa plateasca si daca nu e nimeni prin zona sau neatent pleaca in tromba .... fara sa plateasca:blink: :twoup: m-am amuzant cand se plangea ca ii pune pe ei sa plateasca daca nu-i prinde :)

 

In clipa urmatoare mi-a venit in cap acest Thread "Alimentare la PECO, lasati masina la pompa?" http://img832.imageshack.us/img832/8496/laughingsmiley2.gif

 

Mai merge facut unul........Daca nu ai bani sa platesti benzina ce pot sa-ti faca ????

Edited by edy1092
Link to comment
Share on other sites

Guest poleposition

Am patit eu asta acum 2 ani, cand desteptii de la VISA mi-au blocat cardul (emis de ING Bank) si nu m-a anuntat nimeni.

 

Am aflat apoi ca li s-a parut lor ca s-a facut nush ce tranzactie suspecta de pe cardul meu - mai exact am cumparat 2 bilete de avion care au fost destul de scumpe - si l-au blocat ca sa fiu eu safe... numai ca nu s-a gandit nimeni sa ma si anunte :)

 

Ei, am plecat sa alimentez, am luat cardul in buzunar, am facut plinul la M6 si m-am postat la coada, am predat card, introdus pin si ...poooola "card blocat, contactati banca emitenta" :twoup: Mentionez ca era sambata si nu aveam pe cine sa contactez in afara de cei de la card-stop care nu au treaba cu deblocatul cardului meu si ca trebuie sa astept pana luni.

 

In fine, m-am simtit ca un kur la faza asta, nu aveam ce garantie sa las, gen buletin ca nu aveam decat cardul la mine, dar se pare ca am prezentat incredere ca m-a lasat sa plec cu masina sa iau alt card de acasa si sa ma intorc pentru a plati.

 

Naspa moment oricum, de 2 ori am patit asa din cauza astora de la VISA, asta cu benzinaria si alta data la Carefura, penibile momente. :twoup:

Link to comment
Share on other sites

In fine, m-am simtit ca un kur la faza asta, nu aveam ce garantie sa las, gen buletin ca nu aveam decat cardul la mine, dar se pare ca am prezentat incredere ca m-a lasat sa plec cu masina sa iau alt card de acasa si sa ma intorc pentru a plati.

 

Naspa moment oricum, de 2 ori am patit asa din cauza astora de la VISA, asta cu benzinaria si alta data la Carefura, penibile momente. :twoup:

Am vazut o data cand alimentam o faza.. erau unii care au bagat benzina si n-aveau bani. S-au inteles cu managerul sa se duca sa aduca banii a 2-a zi. Ideea e ca au inregistrarea video ca ai alimentat, au numarul tau de inmatriculare... Daca nu vii cu banii fac plangere la politie.

Link to comment
Share on other sites

Asa cum pe timpul ciuruitului se furau numere , asa se mai intampla si acum . De obicei numerele sunt luate de la masinile abandonate sau pur si simplu de unde pot sa le fure , de prin parcarile de la hipermarketuri . Fac plinul , o tulesc si apoi ce sa mai prinzi de ei ? Multi cu numere adevarate de BG fac chestii din astea , DAR niciodata in localitatea de unde sunt ! Au fost si pe la TV cateva faze , unul era "inteligent" si purta o casca auto de curse , iar altul o sapca . Culmea e ca idiotii nu si-au dat seama ca erau filmati si din FATA , adica se vedea destul de clar prin parbriz ceilalti ramasi in masina :twoup:) .

 

Eu nu mut niciodata masina dupa ce alimentez , decat daca mai raman sa mananc ceva , sa o curat , sa umflu rotile sau alte complicatii pe langa masina . Chestia e ca nu toate statiile Peco au loc pentru toti care au alimentat unde sa-si parcheze masinile , multe statii fiind folosite de JMECHERI ca parcari ( cu spaga de rigoare la angajati benzinariei ) . Pai unde mai gasesc ei supraveghere video 24/24 , lumina cat cuprinde si toate serviciile la 10 metri de masina ?

Apoi serivciile gratuite de umflare roti , curatare geamuri , completare macar apa chioara la parbriz ... sunt deja vise . Daca mai gasesti o galeata curata cu apa cu ceva detergent si un spalator decent e bine .

O patanie de acum vre-o 2 ani ( sper sa nu se considere chair off-topic ) : abia paltisem si cand am iesit din benzinarie un individ care "cica" se clatina a venit si imi tragea de usi , incercand sa le deschida . Perimetrul tot ameninta , dar el nimic , tot tragea . Vazand ca nu mi-a uitat masina descuiata a trecut la urmatoarea . Pana am ajuns acolo a reuti sa-i deschida celeilalte masini , o Mazda mica parca era , portbagajul , desi era cineva in masina . Tip la el , tip si la un individ de la benzinarie care statea degeaba si mergem la respectivul care era sa se face nevazut cu o geanta de voiaj si o sacosa . Apoi ne-am dat seama ca el de fapt se PREFACEA ca era beat , cand de fapt nu vroia decat sa fure de unde se putea si ce se putea . Cei de la benzinarie au chemat paza lor si apoi Politia . Am ramas inca vre-o 15 minute ca martor , timp in care respectivul a pornit din starea de "ebrietate" intr-o stare de perfecta luciditate , in care chiar imi propunea si mie si pazei benzinariei bani ca sa-l lasam in pace :)) . A venit un echipaj , l-au saltat si mi-am vazut de ale mele . Ce concluzie am tras eu este ca NICIODATA sa nu las ceva la vedere in masina si in nici un caz sa las usile deschise . Tot nu-mi explic cum a desfac portbagajul la Mazda mica , cert este ca persoana respectiva ( femeia pasager ) era pe langa subiect si pana nu i-am spus eu si angajatul benzinariei ca i s-a deschis portbagaul , nici nu realizase acest lucru .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ca urmare a unei intamplari foarte ciudate, sunt foarte curios ce face lumea in general dupa ce alimenteaza intr-un Peco. Daca lasa masina pe loc langa pompa pana plateste, sau daca o muta pentru a lasa pe urmatorul sa alimenteze.

 

Mi s-a intamplat in Valcea, sa alimentez intr-un Petrom, si sa las masina la pompa. Mereu platesc cu cardul, si intotdeauna vanzatoarele sunt stangace si operatiunea dureaza mai mult decat ar trebui. Cand ies afara, un disperat care era cam in a treia masina la coada, claxona de nebun si zbiera la mine "Bai nesimtitule, pai noi stam la coada pana iti faci tu cumparaturile?" (desi nu aveam nimic in mana sa para ca statusem sa cumpar ceva). Am replicat: "Ce ai domne, esti nebun? Se umfla taratza in tine, nu poti astepta ca oamenii?" Culmea, se enerveaza, iese din rand cu masina, o trage langa a mea, se da jos si vine sa se dea la mine: "Ba ca iti fac, iti dreg". L-am impins in spate si i-am zis: "Bai idiotule, vrei sa ne vada lumea la TV, ca sunt camere video". Imi zice: "Bai ungur imputzit ! Iti bag si iti scot, ma rog" (eu care sunt chiar din Valcea, dar masina imi e de CJ ca locuiesc de 10 ani in Cluj si am accent de Ardeal). Mama ce m-am aprins, chiar ca ne putea da la TV. In fine, ne injuram, ne impingem ca tauri, ma rog, ne-a despartit un prieten cu care eram. Cand dau sa plec, isi tura motorul pe loc si se facea ca da sa ma loveasca (masina era oarecum in unghi spre a mea).

Ma jur, om mai idiot n-am vazut in viata mea. Imi pare rau ca nu mai tin minte numarul masinii, dar cu siguranta o sa ma mai intalnesc cu el in Valcea. Un ursuletz coupe alb de VL, vai de mama lui. Poate cine stie, ajunge sa citeasca pe aici si imi spune si mie daca era beat, drogat sau ce pana mea avea in momentul ala.

eu nu numai ca las masina acolo cand platesc dar daca nu am de alimentat tot acolo o parchez daca nu gasesc loc!:twoup:

Link to comment
Share on other sites

Ca urmare a unei intamplari foarte ciudate, sunt foarte curios ce face lumea in general dupa ce alimenteaza intr-un Peco. Daca lasa masina pe loc langa pompa pana plateste, sau daca o muta pentru a lasa pe urmatorul sa alimenteze.

 

Mi s-a intamplat in Valcea, sa alimentez intr-un Petrom, si sa las masina la pompa. Mereu platesc cu cardul, si intotdeauna vanzatoarele sunt stangace si operatiunea dureaza mai mult decat ar trebui. Cand ies afara, un disperat care era cam in a treia masina la coada, claxona de nebun si zbiera la mine "Bai nesimtitule, pai noi stam la coada pana iti faci tu cumparaturile?" (desi nu aveam nimic in mana sa para ca statusem sa cumpar ceva). Am replicat: "Ce ai domne, esti nebun? Se umfla taratza in tine, nu poti astepta ca oamenii?" Culmea, se enerveaza, iese din rand cu masina, o trage langa a mea, se da jos si vine sa se dea la mine: "Ba ca iti fac, iti dreg". L-am impins in spate si i-am zis: "Bai idiotule, vrei sa ne vada lumea la TV, ca sunt camere video". Imi zice: "Bai ungur imputzit ! Iti bag si iti scot, ma rog" (eu care sunt chiar din Valcea, dar masina imi e de CJ ca locuiesc de 10 ani in Cluj si am accent de Ardeal). Mama ce m-am aprins, chiar ca ne putea da la TV. In fine, ne injuram, ne impingem ca tauri, ma rog, ne-a despartit un prieten cu care eram. Cand dau sa plec, isi tura motorul pe loc si se facea ca da sa ma loveasca (masina era oarecum in unghi spre a mea).

Ma jur, om mai idiot n-am vazut in viata mea. Imi pare rau ca nu mai tin minte numarul masinii, dar cu siguranta o sa ma mai intalnesc cu el in Valcea. Un ursuletz coupe alb de VL, vai de mama lui. Poate cine stie, ajunge sa citeasca pe aici si imi spune si mie daca era beat, drogat sau ce pana mea avea in momentul ala.

 

Omule, eu sunt din Craiova, si am lucrat in Ardeal vre-o 5 ani, ai perfecta dreptate ce spui, avem pretentii la multe, ca cei din occident, dar noi suntem ca si ursuletul acela de pomeneai de el, si vb in general de cei din sud, chiar m-ai lasat masca, nu ma asteptam in Rm.Valcea!

Link to comment
Share on other sites

Aseara mi-a pus unu rabdarea la incercare , aseara pe la ora 23 , OMV-ul nu prea plin, cam la fiecare pompa cate o masina, ma pun frumos la pompa 5 , astept 4-5 minute sa plateasca respectivul ,deja incepusem sa ma agit prin masina , iese omul , eu pregatit sa mut masina sa alimentez, hop vad omul ca se duce sa-si ia stergator din ala de parbriz sa`si curete parbrizul. Zic,hai asta e,cateva secunde n`are nimic,se duce la galeata,baga stergatorul respectiv in galeata,iar vine la masina si se apuca sa stearga toate geamurile,mai facand 2 drumuri la galeata. Ii dau un mic claxon sa-i aduc aminte ca mai sunt si altii care asteapta dupa el,foarte degajat se uita la mine, si se apuca sa`si verifice presiunea la roti,atunci s`au declansat si nervii mei,toti ,la un loc, am mutat masina la pompa de langa el si i-am reprosat ca e un nesimtit , ca am stat aprx 10 minute dupa el si respectivul incruntat dintr`o data vine la mine si imi cere socoteala ca cu ce drept il fac pe el nesimtit , ca sunt eu sunt un prost , ca ce,daca am bmw sunt smecher si pot sa jignesc pe toata lumea ... si de aici s`a ajuns la un dialog nu foarte frumos.

 

 

Acum, chiar trebuia sa stau dupa respectivul sa-si faca el toate treburile ?

Edited by Soare Mrs
Link to comment
Share on other sites

De asta mi-am facut eu card fill&go la rompetrol. Ca sa nu mai trebuiasca sa intru in benzinarie. Bag cardul, bag benzina, scot cardul si plec.

Oricum nu imi fac niciodata vreo cumparatura in benzinarii, ca au niste preturi de lesini. 7.5 ron o cola la 2 litri.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.