Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania


Bartolomeus

Recommended Posts

Salut. Caut sa fac trecerea de la 318d touring (E91 LCI din 2010) la 520d/525d (limuzina sau tot touring) preferabil de dupa 2011 si am dat de anuntul asta:

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-525-ID7GiP2z.html#contact_form#xtor=SEC-81

Clar e samsar, ceva semnale de alarma? Merci

 

Am atasat raportul BMWdecoder pe baza VIN-ului primit. Deoarece nu am ochiul format, va pare ceva in neregula? Multumesc anticipat!

dx43983-report.pdf

Link to comment
Share on other sites

Foarte ok masina, dotari f misto. Am condus 525d manual, e foarte ok cu cutie manuala, nu mi se pare neaparat un minus ca nu are cutie automata, mai ales la 240.000km, unde cutia automata deja trebuia sa aiba 2 schimburi de ulei facute (nu stiu cati respecta asta). Eu nu am mai vazut 520d cu hud, trapa, scaune ventilate, volan electric+incalzit samd, majoritatea se rezuma la maxim xenon, piele, clima. Edited by B-490-RZV
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Asta cum vi se pare? https://www.olx.ro/oferta/schimb-vand-bmw-520d-f10-ID6YLFA.html#45e0d82da5

Singurul minus e ca nu are cutie automata. In rest, daca are distributia schimbata recent dupa cum zice si poate dovedi, nu-mi suna rau.

 

Mai atasez si istoricul.

Masina are intradevar multe dotari care nu le regasesti de regula toate la un loc.

 

Electronic Damper Control (EDC)

Steering wheel heater

Integral active steering

Glass roof, electrical

Climate-controlled seats, front

Seat heating driver/passenger

Comfort seat with memory

Lumbar support, driver and passenger

Lane departure warning

Lane-change warning

Park Assistent

Head-up display

HiFi System Professional DSP

Active pedestrian protection

c705030-report.pdf

Edited by gugukalimero
Link to comment
Share on other sites

Frumoasa si cu dotari rare, ingrijita, dar nu te grabi, mai ales ca este fabricatie 2010, unde stii ca primele modele au fost cele mai proaste la lantul de distributie. Si celelalte de la 2011 in sus, sunt cu probleme la lant, dar nu asa grav cum sunt cele din 2010.

 

Mai cauta si vei gasi una cu cutie automata asa cum iti place :rolleyes: Modelul asta este super cu cutie automata. :thumbsup: Ar trebui si seria 5 sa fie ca seria 7, cu cutie automata.

 

Oricum in vre-o 7 ani va disparea cutia manuala de pe toate masinile noi. :pardon:

Edited by florin1967
  • Downvote 4
Link to comment
Share on other sites

Asta e din ciclu pizdificarea barbatului?

Am mai vazut indivizi la care le ghiortaie matele dar vor auto ca e cool,daca le zici ca o revizie la cutie e minim 500€ Ii ia transpiratia.

 

In cazul meu nu e o problema, nu am avut nunta recent si nici nu m-am intors din Spania/Italia de curand, daca intelegi ce vreau sa spun. Daca imi caut o masina premium (ce-i drept second hand) ma astept si imi permit sa o intretin ca atare cuc tot ce inseamna revizii.

 

Anyway, am vazut masina, nu am ramas incantat nici de starea reala nici de relatarile vanzatorului. "Distributia schimbata" a insemnat sa imi arate un bon de casa cu mai multe intrari "piesa auto" de diferite sume in total cam 2300 Lei. Distributia cica a fost schimbata de "un prieten" (...) in februarie la 210.000 km si si-a scris el de mana in cartea service ca a schimbat-o... Acum masina avand 241.000 km.

 

Cautarea continua.

Edited by gugukalimero
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Buna, acesta e primul meu post aici, dupa ce in prealabil am incercat sa ma informez cat mai mult din parerile voastre, dar tot nu-mi ies socotelile, asa ca indraznesc sa va cer sfatul. De vreo 3 saptamani imi tot caut un Seria 1, musai dupa 2007, ca si buget maxim 7800, plus 3-400 pentru eventualele remedii urgente. Stiu, sunt putini. M-am uitat dupa potentiale achizitii, si am si pretentii de la ele, sa nu fie chiele, adica sa aiba comenzi pe volan, navi, xenon, desigur, fara urme de chituiala, rugina, km dati inapoi, provenienta RO, si de preferat in Ploiesti/ Bucuresti. Sunt destul de noob-a in ale masinilor, si nici de sfatuitori pasionati nu am in preajma, dar cu toate astea, am vizionat deja 4 exemplare, plecand de la fiecare dezamagita, si sunt pe cale de a ma lasa pagubasa, deja disper, nu mai am incredere in niciun anunt.

Joi am vazut masina din anuntul asta http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-1-118-ID7GiPLw.html#ef044948c4 . Tipul pare ok, singurul proprietar,nu are navi, dar trecem peste. Ca si aspect e mai mult decat ok, desi in anunt scrie 2008, ea de fapt e fabricatie 09/2007. in fine. Inca de la telefon, proprietarul mi-a spus ca trebuie schimbata distributia. Fiind prost informata, si crezand ca distributia nu ma poate duce la mai mult de 500, bat palma cu omul la 6500 la fata locului, tipul acceptand dinprima. Mergem la Bimmer pentru un teste, ca atat imi puteau oferi aia fara programare. Ca sa mai scoata prietenii 50 de lei, se ofera sa-mi "verifice" si distributia, manopera constand doar in ascultatul motorului la pornire si relanti, pe care si bunica il putea deduce. Fasaie tare, cateva secunde, cu un troncanit plastic ciudat. Noh, dupa tester primesc un pomelnic. Distributia clar, 4300 lei, un injector cu valoare 2.0 care cica nu mai poate reveni la valorile celorlalte nici dupa tratare cu adeziv, vreo 2200, kit fulie motor si comsumabile inca vreo 3000 de lei. Tipul i-a zis ca se va duce el a doua zi sa rezolve cu injectorul, ceea ce se pare ca a si facut, m-a invitat sa merg din nou sa verific valoarea lui. Desigur, nu l-a inlocuit, l-a "rezolvat" el la un prieten cu 150 de lei. Nu stiu ce sa fac... El ma sfatuieste ca, normal, distributia arde, si m-as incadra in 500 cu tot cu distributia schimbata. Se mai preteaza sa negociez inca odata cu el? Consumabilele, fulia, dupa sfatul lui, intr-un an a timp sa le schimb. Masina arata bine, nu suna bine insa.

Am mai vazut masina asta, http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-1-116-ID7GhPzL.html#8535fc1f84, dar e super basic, iar omul imi cere musai test la reprezentanta, ca domne, a mai facut unul in alta parte test si apoi ii comsuma mai mult masina. Wait, what?! :)))

Aseara am convenit sa merg azi sa o vad pe urmatoarea: https://www.olx.ro/oferta/bmw-120d-2009-unic-proprietar-taxa-0-navi-mare-full-options-ID77PO0.html. Omul e samsar asumat. Nu are xenon, nici Efficient Dynamics, 200k km, prea pompos anuntul.E automata, lucru care nu ma incanta, desi sunt fata, i like to ride the monster manually. Mi-a confirmat ca in 10k km trebuie schimbate amortizoarele fata-spate, precum si nu stiu ce bucsa. Ca masina e full-full-extra full, si daca mai gasesc mecanicii alta buba imi plateste el service-ul, daca nu, sa ii dau o cafea...... FFS. Cred ca imi iau un scuter si gata.

Va rog mult, sa imi dati un sfat, daca merita vreuna din masinile mentionate, un service sau mecanic bun care m-ar putea insoti sa verific masina, sau daca vedeti sau stiti vreo masina mai de Doamne ajuta. Multumesc anticipat, si promit o cafea. Virtuala. O saptamana frumoasa!

Link to comment
Share on other sites

Ia-ti o masina adusa de afara, ai sanse mult mai mari sa nimeresti una buna. In Romania nu isi vinde nimeni masina de buna decat in cazuri destul de rare, iar daca vanzatorul mai e si intermediar masina e bomba.

O duci la service, o verifici, mergi cu ea, neaparat iesi si pe autostrada sa vezi cum sta la viteze mari (stiu un caz in care a trecut cu bine de reprezentanta, dar la viteze mari se comporta urat de tot - in service nu au cum sa isi dea seama de dinamica masinii).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eu iti recomand sa te orientezi catre alta marca, in banii tai gasesti Focus, Golf etc. Cu 8200+rabla deja te poti uita la cateva masini noi din gama mica, scenariu in care nu te doare capul de distributie, injectoare si alte porcarii ;)

 

Stiu... M-am uitat pe la toate, dar mi-a intrat masina asta in cap :( Imi place asa mult

Link to comment
Share on other sites

Stiu... M-am uitat pe la toate, dar mi-a intrat masina asta in cap :( Imi place asa mult

 

 

Toate masinile care se incadreaza in bugetul tau sar de 200k lejer . pregateste te sa schimbi amortizoare , racord flexibil , kit ambreiaj , role + accesorii . oricare ai schimba din astea te costa minim 2000 ron , mai tb schimbat ulei filtre etc ( 700 ron ) . bani pt acte , taxa de mediu , alte mici probleme !!!!!

 

O masina care are km putini si nu are probleme o sa coste cu 1500 - 2000 euro mai mult.

 

 

Ar mai fi o varianta sa ti iei an mai jos ( 2005 ) dai cu 2000 euro mai putin si bagi restul in reparatii .

 

Eu as cauta masina cu xenon si scaune incalzite ! As renunta la navigatie !

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-1-120-ID7GiNlp.html#contact_form#xtor=SEC-81;promoted De prietena asta aveti vreo parere? M-as duce azi sa o vad. Tot samsar tipul. Mi-a dat eroare la VIN :ermm:

 

 

du te cu masina la proleasing ploiesti. iti dai seama ca este prea ieftin pt 2011 , dar na unii samsari sunt mai inimosi si preferea sa piarda ei pt a face o domnisoara fericita. te grabesti f tare si tare mi e sa nu ti para rau !!! vezi ca este o aplicatie unde platesti 3 euro si vezi istoricul masinii.

  • Like 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-1-120-ID7GiNlp.html#contact_form#xtor=SEC-81;promoted De prietena asta aveti vreo parere? M-as duce azi sa o vad. Tot samsar tipul. Mi-a dat eroare la VIN :ermm:

 

Nu da eroare la VIN. Este fabricata Feb 2011, 118d pt Olanda, deci 136CP, asta in caz ca sperai sa fie 120d. Da 2.99€ si verifica istoricul online.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.