Pana aici nimic rau,doar ca astazi am fost nevoit sa apelez din nou la ei pentru acest serviciu GRATUIT si povestea se reia dar pana la un punct: " DA DAR STITI CA DACA DORITI ACEASTA FOAIE VA COSTA 200 RON PENTRU CA ACEST SERVICIU NU ESTE GRATUIT.NIMENI NU ARE OBLIGATIA SA VA ELIBEREZE ACEASTA HARTIE,PENTRU CA NOI NU AVEM NICIO VINA CA R.A.R.-UL NU VA IA DATELE DE PE MASINA IN CONSIDERATIE,ASA CA DACA VRETI FOAIA.....PLATITI,ALTFEL.....NU."
I-am explicat ca nu mi se pare normal ceea ce se intampla ,ca am mai venit cu aceeasi problema in urma cu 3 luni si s-a rezolvat si ca mi s-a spus ca nu costa nimic....etc......Stiti ce mi s-a raspuns?
INGINERUL ----"POATE ACUM 3 LUNI ATI VENIT DIN PARTEA CUIVA SI DEAIA NU V-A COSTAT NIMIC,DAR NOI PERCEPEM TAXA ACEASTA DE CAND AM DESCHIS FIRMA....."
Raspunsul meu:-- da , sa presupunem ca am venit din partea "cuiva", fapt ce nu este real, dar daca un client al dvs cumpara azi un X6 de la dvs si maine isi schimba rotile,vreti sa imi spuneti ca ii cereti aceasta taxa?mie unul mi se pare foarte mare aceasta taxa tinand cont ca este mai scumpa decat o diagnoza unde se foloseste timp mai mult si munca mai multa, si in plus masina, din datele constructive care sunt afisate pe abtibildul de pe stalpul usii a fost prevazuta cu anvelopele pe care doream sa le trec in talon.Daca nu se poate ....asta este...
INGINERUL-----"DACA VI SE PARE SCUMP,CAM CAT CONSIDERATI DVS NORMAL SA PLATITI???????"
Raspunsul meu: --Poate o taxa modica de 40-50 ron pentru deranjul de a scrie 3 randuri pe calculator si pentru o foaie A4 imprimata.
INGINERUL:" AAAA....NU SE POATE ASA...VRETI FOAIA ,...PLATITI...
CONCLUZIE: Masina cu care am fost astazi este un E46 din 2000,oare asta sa fie motivul???Tin sa precizez ca am 2 cunostinte care au cerut in urma cu putin timp acelasi lucru,din partea mea "UN DREPT AL UNUI POSESOR BMW CE APELEAZA LA O REPREZENTANTA BMW"(tin sa precizez ca spun DREPT pentru faptul ca nu am cerut ceva ilegal atata timp cat masina a fost prevazuta de costructor cu aceste anvelope) si au platit in functie de TZOALELE sau BOLIDUL pe care il detineau : unul a platit 300 ron iar altul 150 ron....este cumva taxa de smecher? Sunt curios...eliberati si factura???? Ce scrieti in ea???
Oare daca as cumpara un bmw nou cu pachet sport ,cu eleroane si alte nimicuri pe care R.A.R.-ul nu vrea sa le accepte si ar trebui sa ma intorc la bmw pentru aceast document ar fi normal sa platesc pentru a-mi atesta dotarile constructorului??????
TRAGETI LINIE SI CALCULATI IN SINEA VOASTRA...OARE GERMANUL DE LA BMW ASA AR PROCEDA???????
DE CE PRIMA ADEVERINTA A FOST MOKA SI MI S-A EXPLICAT CA ASA E NORMAL IAR ACUM TREBUIE SA PLATESC?? DE CE DOMNULE INGINER BMW????
Chiar daca voi avea restrictii pe acest forum consider ca ceea ce s-a intamplat trebuie sa stie toti membrii de aici.
Va multumesc pentru spatiul acordat.

This post has been edited by andrey_in: 19 July 2010 - 22:51