BMWClub: bujii arse sau releu stricat? - BMWClub

Jump to content


  • 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

bujii arse sau releu stricat? 320d e90

#21 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 16:00

 ASs, on 29/Nov/2010, 15:59, said:

Ok, si ce e de facut ?

...vad acolo scris "inlocuit", este o rezolvare? ce trebuie sa fac ?



acolo scrie ca s-a inlocuit codul
eu ma refeream la TAKE NOTE OF THE SOFTWARE VERSION
probabil ca o resoftare daca softul vechi nu vede releul nou
la o reprezentanta BMW te lamuresti

This post has been edited by claudiuBWR: 29 November 2010 - 16:04

0

#22 User is offline   ASs 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 816
  • Joined: 25-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Bacau

Posted 29 November 2010 - 16:10

Si releul meu are alt cod fata de cel original... nu stiu daca e o versiune mai nou sau e aceeasi Marie cu alta palarie.

Totusi daca te rog, imi poti spune si ce scrie la nota respectiva ? ..un copy/paste ar fi excelent.

This post has been edited by ASs: 29 November 2010 - 16:10

0

#23 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 16:11

 ASs, on 29/Nov/2010, 16:10, said:

Si releul meu are alt cod fata de cel original... nu stiu daca e o versiune mai nou sau e aceeasi Marie cu alta palarie.

Totusi daca te rog, imi poti spune si ce scrie la nota respectiva ? ..un copy/paste ar fi excelent.



nu am nota respectiva din pacate
0

#24 User is offline   ASs 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 816
  • Joined: 25-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Bacau

Posted 29 November 2010 - 16:15

Totusi TIS-ul nu spune nimic despre soft la inlocuirea releului :twoup:
0

#25 User is offline   marss 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 247
  • Joined: 03-November 08
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti

Posted 29 November 2010 - 16:50

exact...am mers 60k in doar o bujie si se vedea la frig cand pornea mergeau doar 2 pistoane si dupa cateva secunde o luau si celelate...
0

#26 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 17:07

 ASs, on 29/Nov/2010, 16:15, said:

Totusi TIS-ul nu spune nimic despre soft la inlocuirea releului :twoup:



la o reprezentanta BMW te lamuresti ce si cum
0

#27 User is offline   Severus 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 950
  • Joined: 29-March 09
  • Gender:Male
  • Location:Moon of Endor
  • Interests:Evolutia Civilizatiei Martiene

Posted 29 November 2010 - 17:44

 ASs, on 29/Nov/2010, 12:18, said:

Eu am si bujiile schimbate si releul iar pe tester imi da in continuare eroare :twoup:


pai ai sters erorile vechi?
0

#28 User is offline   zeronoo 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2173
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 29 November 2010 - 18:01

daca e prezenta eroarea poate sterge la nesfarsit, o sa reapara
0

#29 User is offline   Severus 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 950
  • Joined: 29-March 09
  • Gender:Male
  • Location:Moon of Endor
  • Interests:Evolutia Civilizatiei Martiene

Posted 29 November 2010 - 18:04

 zeronoo, on 29/Nov/2010, 18:01, said:

daca e prezenta eroarea poate sterge la nesfarsit, o sa reapara


si daca nu? o sterge si nu mai apare :twoup:
0

#30 User is offline   zeronoo 

  • Fan
  • Group: Members
  • Posts: 2173
  • Joined: 30-August 08
  • Gender:Male
  • Location:Timisoara

Posted 29 November 2010 - 18:21

ai inteles, daca nu mai e prezenta, se poate sterge si nu sa mai apara :twoup:
0

#31 User is offline   ASs 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 816
  • Joined: 25-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Bacau

Posted 29 November 2010 - 18:29

 severus_phantom, on 29/Nov/2010, 17:44, said:

 ASs, on 29/Nov/2010, 12:18, said:

Eu am si bujiile schimbate si releul iar pe tester imi da in continuare eroare :twoup:


pai ai sters erorile vechi?


Da, am stera eroarea si a aparut din nou...

8 glow device
Error frequency : 51

Engine speed 0.00 [1/min]
Kuehlmitteltemperatur 10.00 [Grad C]
Betriebstundenzaehler 0.50 h
Engine speed 846.00 [1/min]
Kuehlmitteltemperatur 31.00 [Grad C]
Betriebstundenzaehler 0.30 h

Glow plugs also Glow relay defect
Error currently not available

Errorcode: 08 08 33 00 32 C8 BA 24 47 C8 BC

This post has been edited by ASs: 29 November 2010 - 18:29

0

#32 User is offline   rashpy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 463
  • Joined: 30-June 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 29 November 2010 - 21:48

 marss, on 29/Nov/2010, 16:50, said:

exact...am mers 60k in doar o bujie si se vedea la frig cand pornea mergeau doar 2 pistoane si dupa cateva secunde o luau si celelate...


da.. clar asta mi se intampla si mie.. cand e frig porneste prost si peste cateva secunde incep sa mearga si celelalte pistoane normal.. si totul e ok..
0

#33 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 22:09

 rashpy, on 29/Nov/2010, 21:48, said:

 marss, on 29/Nov/2010, 16:50, said:

exact...am mers 60k in doar o bujie si se vedea la frig cand pornea mergeau doar 2 pistoane si dupa cateva secunde o luau si celelate...


da.. clar asta mi se intampla si mie.. cand e frig porneste prost si peste cateva secunde incep sa mearga si celelalte pistoane normal.. si totul e ok..



pai schimba bujiile , eventual releul de bujii pana nu dai in alte probleme mult mai grave
0

#34 User is offline   rashpy 

  • Membru
  • Group: Members
  • Posts: 463
  • Joined: 30-June 10
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest

Posted 29 November 2010 - 22:46

 claudiuBWR, on 29/Nov/2010, 22:09, said:

 rashpy, on 29/Nov/2010, 21:48, said:

 marss, on 29/Nov/2010, 16:50, said:

exact...am mers 60k in doar o bujie si se vedea la frig cand pornea mergeau doar 2 pistoane si dupa cateva secunde o luau si celelate...


da.. clar asta mi se intampla si mie.. cand e frig porneste prost si peste cateva secunde incep sa mearga si celelalte pistoane normal.. si totul e ok..



pai schimba bujiile , eventual releul de bujii pana nu dai in alte probleme mult mai grave


asta am sa fac. o sa schimb bujiile si sper ca totul sa fie ok.. ce probleme mai grave ar putea aparea?
0

#35 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 22:47

 rashpy, on 29/Nov/2010, 22:46, said:

 claudiuBWR, on 29/Nov/2010, 22:09, said:

 rashpy, on 29/Nov/2010, 21:48, said:

 marss, on 29/Nov/2010, 16:50, said:

exact...am mers 60k in doar o bujie si se vedea la frig cand pornea mergeau doar 2 pistoane si dupa cateva secunde o luau si celelate...


da.. clar asta mi se intampla si mie.. cand e frig porneste prost si peste cateva secunde incep sa mearga si celelalte pistoane normal.. si totul e ok..



pai schimba bujiile , eventual releul de bujii pana nu dai in alte probleme mult mai grave


asta am sa fac. o sa schimb bujiile si sper ca totul sa fie ok.. ce probleme mai grave ar putea aparea?

spart piston, supape strambe , chestii deastea
0

#36 User is offline   ASs 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 816
  • Joined: 25-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Bacau

Posted 29 November 2010 - 23:00

@ClaudiuBWR ...o parere despre eroarea postata de mine ?
0

#37 User is offline   claudiuBWR 

  • ...
  • Group: Contributors
  • Posts: 4915
  • Joined: 26-March 09
  • Gender:Male
  • Location:BUCURESTI

Posted 29 November 2010 - 23:02

 ASs, on 29/Nov/2010, 23:00, said:

@ClaudiuBWR ...o parere despre eroarea postata de mine ?



din pacate nu ma pricep la coduri de eroare
vorbeste cu MAS, 320I_e36
ei se ocupa cu asta si poate te pot lamuri
0

#38 User is offline   Calin 

  • Fan
  • Group: Banned
  • Posts: 4528
  • Joined: 08-January 08
  • Gender:Male
  • Location:arad

Posted 29 November 2010 - 23:14

Un senzor defect al temp. lichidului de racire poate da informatii eronate, totul se da peste cap. Ecu stie ca motorul e cald si nu mai da comanda releului de bujii. Trebuie luat in calcul si posibilitatea asta. Recent m-am confruntat cu asa ceva.
0

#39 User is offline   ASs 

  • Senior
  • Group: Members
  • Posts: 816
  • Joined: 25-February 07
  • Gender:Male
  • Location:Bacau

Posted 29 November 2010 - 23:31

 Calin78, on 29/Nov/2010, 23:14, said:

Un senzor defect al temp. lichidului de racire poate da informatii eronate, totul se da peste cap. Ecu stie ca motorul e cald si nu mai da comanda releului de bujii. Trebuie luat in calcul si posibilitatea asta. Recent m-am confruntat cu asa ceva.



Perfect de acord cu tine, dar senzorul asta de temperatura nu e si cel care indica temperatura in bord ?
0

#40 User is offline   Calin 

  • Fan
  • Group: Banned
  • Posts: 4528
  • Joined: 08-January 08
  • Gender:Male
  • Location:arad

Posted 29 November 2010 - 23:35

Nu stiu cum e la e90. La unele marci sint doi senzori separati, unul transmite info la Ecu si unul la bord. La altele acesti doi senzori sint capsulati intr-unul singur.
0

Share this topic:


  • 5 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users


www.bmwclub.ro trafic.ro