brownshark ! , mai uitete odata MAI bine la topic , si apoi spune ca nu dau pe aici :getlost: . Eu nu am vazut pe net nicaieri prag de bmw din tabla ca cel original pus pe masina , sa il tau pe cel vechi si sa il sudez pe cel nou ...... Tot va tineti toti mari si tari tinichigii auto , dar nu e asa :thumbsup: , cea mai mare prostie sa sudezi pe masina !! sudura patrunde si pe cealalta parte a tablei ( interiorul pragului ) acolo cine suparari o mai protejeaza ? ramane tabla goala nevopsita nu nimic .... se face condens si poc, apare rugina , sa nu mai zic daca intra apa in praguri , atunci e jale. APA e imanicul nr 1 al masinilor , si in cel mai mic locas ajunge apa si in cateva luni da rugina ori cat de galvanizata e tabla , si aici ajungi la renumitul ULEI !! pui ulei ma tata ma , ca tot 150 caluti are masina , nu ingreuneaza cu nimic , doar ajuta la impiediracea ruginirii . Nu stiu care a spus mai sus ... CUM SA CURGA DUPA TINE ULEIUL MAAA ? pff , deci tu nu ai bmw ! sigur ai duster ,,,,,, ca numa ala e plin de gauri .
Va dau un exemplu cu a doua masina amea , care e un Oltcit Club 12 TRS din 95 , din fabrica a fost dat cu teroson , in 2006 am mai dat-o eu inca odata cu teroson peste tot si praguri si tot , avand in vedere ca e masina romaneasca de rahat nici acum in 2011 nu am nici o picatura de rugina dedesuptul masinii , nici macar compartiment motor ( la multe masini am vazut multa rugina pe acolo )
Si am scris topicul asta sa i-mi dati o idee utila/buna/si cu un pret bun nici mare nici mic , orice idee e bine venita . Pana in primavara se aduna ceva ideei bune si voi pune in aplicare una dintre ele cand se incalzeste , deocamdata nu am timp de masina si nici vremea nu i-mi permite ...........
ps: sa nu uitam ca masina e din 93 , sunt suficient de multumit cum arata pe dedesupt la anii ei :cool:
This post has been edited by Nate: 23 February 2011 - 16:40