Jump to content

Articol: Haiducia, n-a salvat România


Romulus

Recommended Posts

eu n-am zis sa lupti cu vreun sistem, am zis sa-i dai "restul" unuia care vrea sa-ti ia banii pt nimic...

citesti ce vrei, interpretezi cum crezi, si raspunzi doar la ce-ti convine

 

100-200 euro e taxa oficiala pentru schimbat de pasaport, nu e nici o spaga.

Dar probabil pentru o mica atentie extra , se scurteaza timpul de procesare considerabil.

Edited by DSF
Link to comment
Share on other sites

Asa se consoleaza toti! Daca nu venea Base, era la fel! Ei bine, SIGUR NU ERA La FEL. Basescu Boc Udrea Videanu este cel mai nociv virus pe care l-a avut Romania in toata perioada de dupa 89! Este incredibil cum exista printre noi oameni care l-au votat pe Base a 2a oara! Mie mi-ar fi fost RUSINE sa recunosc! Daca tot recunosti, macar TACI DIN GURA, tine capul jos si nu mai spune ca si cu "altii" ar fi fost la fel doar ca sa te simti tu mai bine!

 

Observ ca tu ai ramas in continuare un fanatic psd-ist indoctrinat si naiv daca tu iti imaginezi ca era mai bine cu prostanacul in fruntea tarii.Ia vezi aici lista de contracte cu statul:

 

http://cursdeguvernare.ro/cat-castiga-deputatii-nostri-din-contractele-cu-statul-lista.html

 

Citez:

 

""Firmele a 48 din cei 334 de deputaÞi din Parlamentul României au Încheiat În ultimii ani contracte cu diverse instituÞii ale statului În valoare de aproape 225 de milioane de euro, potrivit ultimelor declaraÞii de interese postate pe site-ul Camerei DeputaÞilor:

 

18 dintre aceÂştia sunt membri PDL (trei dintre ei fiind miniÂştri ĂŽn funcĂžie ĂŽn acest moment – Elena Udrea, Valeriu TabĂŁrĂŁ Âşi Valerian Vreme), 12 sunt membri ai PNL, 11 sunt din PSD, 6 de la UDMR, iar unul este membru al minoritĂŁĂžilor din partea Forumul Democrat al Germanilor din România.

 

De departe, campion la capitolul afaceri cu statul este deputatul PSD de ConstanĂža Eduard Martin, cel care are 327 de contracte finanĂžate din bani publici""

 

Asa ca lasa-ne cu "daca veneau aia era mai bine"! Tu in continuare nu intelegi ca in Ro nu exista partide politice ci doar grupuri de interese conduse de niste escroci care sug bani din bugetul statului.

Doi la mana nu mai da vina pe romanii din diaspora pt pierderea alegerilor de catre FeSeNei ci pe slaba calitate a candidatilor opozitiei: Un prostanac iar mai nou doi maimutoi bagati la inaintare care se tin de mana pe la TV.

Pana nu se formeaza un alt partid din oameni seriosi eu voi vota cu Mikey Mouse,barem asta e un maimutoi autentic!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

La Luxembourg la ambasada e mai ok oarecum, ca e mai mica tara, nu sunt foarte multi romani si aia care sunt lucreaza ori la Comisie ori in FInante banci si sunt mai greu de dus cu presul, isi cunosc foarte bine drepturile. Am avut o colega de servici PNL-ista in comisia de votare, ea zicea ca a fost oarecum corect. Cica au venit vreo 2 autobuze de prin Franta, dar in rest nimic specia, ii cunostea macar din vedere pe masjoritatea care venisera la vot.

Asa nu prea am avut de a face cu ei, am avut nevoie doar de o declaratie notariala de scos copilul din tara cand a plecat nevasta singura din RO. Program cu publicul naspa, in loc sa activeze si ei si dupa ora 4 sau in pauza de pranz, trebuie sa iti iei liber de la servici, erau 3 persoane si am stat 45 de min .. daca erau mai multe pierdeam o zi, Au fost ok, am platit o taxa consulara de vrep 20 de euro si am primit in posta in 2 saptamani cum au promis actele.

 

Dar e oarecum off-topic, parerea mea e ca alegerile au fost foare stranse si asta numai din cauza lui Geoana si Antonescu, au avut tot ce se putea de partea lor si au pierdut numai pe mana lor. In mod normal chiar cu furat trebuiau sa castige. Dar cand esti bou mai bine stai acasa...

Deosebirea daca castiau ceilalti e ca PSD PNL au oameni ceva mai competenti, Si unii si altii fura de rup, dar la nivel macro cred ca era mai echilibrata treaba..Sa nuuitam cine a privatizat petrom si banci si cum, cine A dublat numarul de functionari publici in 4 ani (guvernare PNL) etc..

Una peste alta nu era cu mult mai bine.

Link to comment
Share on other sites

la politica si la fotbal se pricepe tot romanu.cel putin asta i proverbul.putem sta inca 5 ani sa ne dam cu parerea ce ar fi fost sau n ar fi fost si tot nu vom ajunge la nici o concluzie.

 

ce a fost nu mai are nici o relevanta,ideea este ce se poate face de acum incolo.in principiu n ar trebui sa mai facem aceleasi greseli,insa la poporul asta nu m ar mai mira nimic.poate este doar o etapa prin care suntem nevoiti sa trecem,indiferent de culoarea politica a celor de sus.

 

daca e sa mi dau cu parerea,cred ca cel mai bine ar fi sa ne conduca altii.noi nu prea ne pricepem si suntem cam autodistructivi.nu ca as fi vreun monarhist sau altceva,dar stand si analizand putin, singura perioada in care am scos si noi capul si a existat o oarecare bunastare,inflorire economica si asta de la burebista incoace, a fost perioada interbelica.cand ne au condus altii.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Stati ca vine votul prin corespondenta ( parca era proiect de lege).

 

Ia sa vedeti recensamant pe la sfarsitul anului in care declara ca sunt vreo 4 milioane de romani plecati in strainatate si la alegeri hop vreo 3 milioane decid sa voteze cu PDL-ul prin "corespondenta".

Si daca in tara se duc doar 20-30% la vot, sa vedeti ce iese PDL-ul cu 50-60% , mai ales ca acum au de unde da galeti, pungi de faina, ca au fost la guvernare si si-au pus bani deoparte pentru alegeri.

 

Era o vorba "Nu conteaza cu cine votezi, conteaza cine numara voturile ":devil:

Link to comment
Share on other sites

Cu oricine ar fi fost contracandidatul psd-ului! Chiar si cu Mos :santa: dc ar fi candidat!

 

Deci ai votat cu BĂŁsescu.

 

Ăn acest caz, pĂŁrerea mea e cĂŁ ar fi mai bine sĂŁ laÂşi privirea ĂŽn jos.

 

Degeaba faci analize de genul "ar fi fost mai rãu cu alÞii" atâta timp cât ai votat cu Bãsescu, iar el ºi PDL-ul se comportã Într-un mod total iresponsabil.

 

Cu siguranÞã ai votat cu cine nu trebuia.

Link to comment
Share on other sites

Pai ce sa va fac mai oameni buni,daca n-ati vrut sa-l bagati in seama pe..."MEDICAMENTE!!!" .Io zic ca era altfel cu el,iar daca spuneti ca ar fi fost si mai rau,v-as ruga sa argumentati,insa va spun sigur ca nu aveti de unde sa stiti pt ca de 20 de ani noi nu stim decat pesedeu,peneleu,pedeleu si pe ici pe colo atarnaii aia de udemereuuu.
Link to comment
Share on other sites

A votat base, ĂŽĂži spun sigur! Nu ai cu cine... ÂŞi in al 12lea ceas se gĂŁsesc parveniĂži cĂŁtre sa l apere pe marinar...

 

PARVENĂT, -Ă adj., s.m. și f. (Om) ĂŽmbogĂŁțit, ajuns, ĂŽnĂŁlțat la o treaptĂŁ superioarĂŁ fĂŁrĂŁ a avea merite deosebite și adesea pe cĂŁi necinstite.(DEX)

 

Nu stiu cum sa-ti spun insa vezi ca majoritatea adevaratilor PARVENITI au aparut in anii de guvernare ai partidului tau iubit FSN-FSNR-PDSR-PSD...pe vremea cand se faceau cele mai mari jafuri in tara asta!

Eu unul nu am nici o simpatie fata de nici un partid politic din tara asta(poate doar antipatii) insa tu clar esti un activist inrait si naiv psd.

 

 

 

Deci ai votat cu BĂŁsescu.

 

Ăn acest caz, pĂŁrerea mea e cĂŁ ar fi mai bine sĂŁ laÂşi privirea ĂŽn jos.

 

Degeaba faci analize de genul "ar fi fost mai rãu cu alÞii" atâta timp cât ai votat cu Bãsescu, iar el ºi PDL-ul se comportã Într-un mod total iresponsabil.

 

Cu siguranÞã ai votat cu cine nu trebuia.

 

Nu,nu! N-ai inteles nimic,n-am votat cu Basescu,am votat cu contracandidatul prostanacului oricare ar fi fost el,chiar si o maimuta!

 

Privirea jos sa o lasi tu si ceilalti care ati uitat de cei 10 ani de guvernare ai psd-ului 1990-1996 si 2000-2004.(ori tu pe vremea aia erai prea mititel)

Ca sa-ti improspatez asa un pic memoria:

1.Vanzare petrom-2.7 miliarde euro

2.Afacerea "Jimbolia" aka Nicolae Vacaroiu

3.Sectorul energetic- pierderi 2 miliarde de euro(vacaroiu+nastase)

4.Credite nerambursate de 2 miliarde E-Corneliu iacobov

5.Contrabanda de 5mil E cu tigari si alcool-Trutulescu si Zaher iskandarani

6.Bancorex-Devalizare-7miliarde Euro...Fratii paunescu,Adrian Costea,etc..toti psd-isti

7.Rompetrol-3 miliarde-Patriciu

8,Privatizarea Sidex Galati 2001-Guvernul nastase

9RAFO-Ovidiu Tender

10.Frauda BRD-Gabriel Bivolaru-2200 miliarde de lei( baiatul ala cu care se plimbau nastase si ai lui de brat cu el la tribunal)

11.Adrian Costea-contrabanda cu petrol: 8 miliarde de euro

12.Credit Bank-1995-1996-4000 miliarde lei

13.Invazia lanturilor Sensiblu in Romania 1997,lant de farmacii care a incalcat toate legile de extindere si interzis in majoritatea tarilor UE.

14.Vezi facultatile particulare de unde si-au luat toti analfabetii diplome pe bani cam in ce perioada s-au infiintat si cine a fost in spatele lor!

Si as putea sa continui asa pagini intregi cu de-alde Mischie baronul de Gorj,Dumitru Sechelariu-Bacau,Marian Oprisan-Vrancea,Culita Tarata-insula mare a brailei,fratii Marian si Octavian Iancu, Ovidiu Tender, Dan Iosif si clanul fratilor Potarca,Nicusor Constantinescu si Mazare,behtel-ul lui nastase,etc.etc astea-s asa ce mi-au trecut instant prin gand.

As putea sa-ti umplu zeci de pagini cu jafuri ale psd-ului daca-mi pun mintea.Si tine minte ca pe vremea aia presa era aproape muta!

 

Poti sa-mi vorbesti de Basescu si pdl cat vrei,nu dau doi bani nici pe el nici pe partidul lui insa nu-mi pomeni de psd daca habar nu ai de trecutul acestui partid care ne-a tinut 10 ani pe loc si ne-a lasat saraci lipiti pamantului!

Toti sunt hoti,toti au furat si fura in continuare dar ca astia....rar sa-i mai intreaca cineva!

Concluzie: Pana nu apare ceva nou...Suntem pierduti!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

"Prietene" mai usor cu activist, naiv, indoctrinat si alte apelative d-astea, ca schimb foaia! Stiu ce este "parvenit" si asta cred eu despre tine! Asa cum tu iti permiti sa-mi arogi mie asemenea imbecilitati asa si eu cred despre tine ca esti pe interes cu PDL si ca esti cel mai BASIST DE PE FORUM!

Eu nu am nici o simpatie fata de nici un fel de partid politic, eu doar vroiam sa castige orice partid (si un ficus daca ar fi candidat) care avea sanse impotriva virusului Basescu!

Citez din Mircea Badea "Basistii astia indoctrinati mai nou si acum cand ii intrebi "e, cum e, e bine acum?" raspund aaaaa pai de domne' crezi ca era mai bine cu ceilalti?" Pai bai.... ***** (pentru continuare cauta pe youtube Mircea Badea)!

Edited by Alexxx
Link to comment
Share on other sites

Privirea jos sa o lasi tu si ceilalti care ati uitat de cei 10 ani de guvernare ai psd-ului 1990-1996 si 2000-2004.(ori tu pe vremea aia erai prea mititel)

Ca sa-ti improspatez asa un pic memoria:

 

Poti sa-mi vorbesti de Basescu si pdl cat vrei,nu dau doi bani nici pe el nici pe partidul lui insa nu-mi pomeni de psd daca habar nu ai de trecutul acestui partid care ne-a tinut 10 ani pe loc si ne-a lasat saraci lipiti pamantului!

Toti sunt hoti,toti au furat si fura in continuare dar ca astia....rar sa-i mai intreaca cineva!

Concluzie: Pana nu apare ceva nou...Suntem pierduti!

 

N-am de ce sã las privirea În jos, ºtiu foarte bine ce a fãcut PSD-ul, Însã ãºtia de la PDL au reuºit sã-i depãºeascã, mai ales În tupeu ºi obrãznicie ºi furt pe faÞã.

Link to comment
Share on other sites

"Prietene" mai usor cu activist, naiv, indoctrinat si alte apelative d-astea, ca schimb foaia! Stiu ce este "parvenit" si asta cred eu despre tine! Asa cum tu iti permiti sa-mi arogi mie asemenea imbecilitati asa si eu cred despre tine ca esti pe interes cu PDL si ca esti cel mai BASIST DE PE FORUM!

Eu nu am nici o simpatie fata de nici un fel de partid politic, eu doar vroiam sa castige orice partid (si un ficus daca ar fi candidat) care avea sanse impotriva virusului Basescu!

Citez din Mircea Badea "Basistii astia indoctrinati mai nou si acum cand ii intrebi "e, cum e, e bine acum?" raspund aaaaa pai de domne' crezi ca era mai bine cu ceilalti?" Pai bai.... ***** (pentru continuare cauta pe youtube Mircea Badea)!

 

Tremur tot sa stii! Mai baiatule,deci tu ma faci pe mine parvenit sau "basist" fara sa ma cunosti doar ca m-am legat de partidul tau iubit?Sa-ti aduc aminte cat de vehement erai si fanatic,ca aproape intrasei in transa pe topicul despre politica unde mi se pare ca ai luat si suspend pt injurii?

Pt tine toti cei care nu sunt de acord cu tine sunt "basisti"....

Nu te mai obosi sa-mi raspunzi ca m-am saturat de offtopic cu tine. PUNCT

Edited by THX-1
Link to comment
Share on other sites

o idee devenita loc comun - aceea ca suntem un popor de hoti (nu sunt de acord), expusa intr-un mod semidoct si destul de analfabet.

 

dimpotriva , suntem deschisi la minte , acceptam noi oportunitati dar ne e atat de frica de concurenta incat ii banam fara drept de apel :goodjob: B)

Edited by Myx
Link to comment
Share on other sites

o idee devenita loc comun - aceea ca suntem un popor de hoti (nu sunt de acord), expusa intr-un mod semidoct si destul de analfabet.

 

Multumesc Fbdcnt. Daca nu venea din partea Domniei tale comentariul, aproape ca-mi dadea lacrima. Noroc ca te cunosc si stiu ce te impinge sa faci comentarii jignitoare la adresa mea. Fiecare cu cat poate... Ma refer la mine, ca la Domnia ta, nu-mi permit sa fac aprecieri.

Link to comment
Share on other sites

n-are nicio legatura. am trecut de faza asta, am propriile nemultumiri legate de romania, as trai in alta parte daca as avea o alternativa viabila, nu o fuga disperata. concluzia la care am ajuns dupa ce am vazut destule intr-o arie geografica destul de larga (practic fara africa si australia) este ca nu suntem nici mai buni nici mai rai decat altii, avem desigur niste tare (toti le au), nimic insa atat de catastrofal incat sa pot avea cumva un sentiment de inferioritate sau jena in fata altor natii sau rase.

revenind ontopic,la problema cu hotia, motivul pentru care este mai vizibila la romani este acela ca este mai rudimentara, mai putin elaborata, mai usor de descoperit, cum vrei sa o iei. hotiile natiilor mai civilizate sunt cu mult mai mari (strict financiar, aritmetic, contabil), inmiit mai periculoase si mai paguboase social. nu vreau acum sa ma apuc sa insir nume cu ceva timp in urma onorabile, ce au saracit un glob intreg. faptul ca unii din ei se afla in parmaie iar altii la carma lumii e doar o nuanta, pozitiile se pot inversa oricand.

Link to comment
Share on other sites

...

Privirea jos sa o lasi tu si ceilalti care ati uitat de cei 10 ani de guvernare ai psd-ului 1990-1996 si 2000-2004.(ori tu pe vremea aia erai prea mititel)

...

 

Ce imi place mie de memoria selectiva a unora... :) De ce spui 10, si nu 11 ani?

Pentru ca, in caz ca nu vrei sa iti amintesti, PSD a guvernat un an alaturi de PDL (guvernul Boc 1)

 

Pai cum vine asta? Cand o pupam noi miroase a apa de trandafiri, insa cand o pupa altii miroase a ca..t?

Link to comment
Share on other sites

psd, pdl, nu au legatura cu chestiunea in discutie. oricum, cei care au dat tonul jafului national au fost psd-istii. thx-1 este corect. nu este mai putin adevarat ca toti ceilalti s-au folosit de sistemele de colectare a spagilor puse la punct de psd si au inventat la randul lor altele, pe care si le-au lasat mostenire de la guvernare la guvernare, idiferent de culoarea politica. de fapt, la o privire mai atenta, aceasta nici nu exista. ce se intampla acum nu e decat un bal mascat, menit a eradica doar cativa oameni, nu coruptia.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.