Soare Mrs, on 10 March 2011 - 01:22, said:
Legat de ce ai zis de emisiuniile TV , gen "Un Show Pacatos , Acces Direct , Happy Hour ..ma rog , care or mai fi ..." eu ma uit la ele , dar nu ca ma intereseaza prea mult ce a facut X sau Y , ma uit doar ca sa ma amuz , imi place sa-i vad cat de penibili sunt . Apar la TV sa spuna , s`ar putea sa fiu gravita , alta isi face testul de sarcina in direct , alta , uite eu ma epilez , m-am culcat cu nu stiu cati , m-am culcat cu nu stiu cine . Eu ma uit , dar sincer , imi e groaza cand ma gandesc ca vara-mea de 14 ani se uita la ele . Dar sunt convins ca exista persoane care vor sa fie ca ele , sunt convins ca si ele se cred Tonciu , Varciu si mai stiu eu cine.
Te uiţi o dată să te amuzi, hai de două ori, dar să te uiţi în fiecare zi doar din amuzament?
Eu sunt sigur că cei care se uită zilnic la astfel de emisiuni se regăsesc în invitaţi.
bmw318ci, on 10 March 2011 - 07:08, said:
Sincer, de ceva vreme incoace aproape ca am renuntat la tv (doar Discovery si national g. Chanel) pentru o scurta perioada de timp am crezut ca am innebunit ca am eu impresia ca sunt toate prostituate si ca mi-am luat panica de tv si de lumea nebuna de la tv!
Acelaşi lucru l-am făcut şi eu.
Am renunţat inclusiv să mă uit la Sinteza Zilei şi Mircea Badea.
Emisiunile astea reprezintă o pierdere de vreme, ţi se repetă de parcă eşti prea prost să-ţi dai seama că totul e rău, că totul e rău şi că totul e rău.
Iar Mircea Badea îţi explică în toate felurile ce şmecher e el. Obositor şi plictisitor...
d-rive, on 10 March 2011 - 09:10, said:
Tu esti ratacit de felul tau. Esti un amalgam de lucruri foarte bune si frumoase alaturi de momente de ipocrizie, frustrari si alte tipuri de macinari interioare.
Sunt sigur ca odata cu trecerea timpului ai sa te rodezi in viata si ai sa fii un roman ok si reprezentativ pentru aceasta natie.
La varsta ta, cu cat ai sa afli mai multe, cu atat mai mult ai sa constati ca esti (mai) ratacit

Toti (aproape) am trecut prin asta

Cu timpul o sa se mai iroseasca din ceata dar nu pentru ca ai sa devii mai intelept, ci pentru ca o sa-ti pese mai putin. Tragic dar adevarat.
Daca te consoleaza cu ceva, sunt si eu poate mai ratacit ca tine pe aici si probabil am aceleasi frustrari oferite de lumea ce ma inconjoara.
Sunt sigur ca mai sunt multi altii in situatia asta.
Nu-i adevărat.
De ipocrizie şi frustrare mai bine nu vorbeşti tu pentru că există şi din partea ta destule exemple.
Dacă ajungem să nu ne mai pese, ajungem la pasivitate şi asta e o chestie foarte negativă.
This post has been edited by Ciupanezu: 10 March 2011 - 12:57