Jump to content

DarKWavE

Members
  • Posts

    437
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.netcaffe.ro
  • Yahoo
    darkwave55

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti - Pantelimon

DarKWavE's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Reputation

  1. Ai idee cat costa taxa de prima inmatriculare la ea?
  2. Acum am dat si eu de topic...vreau si eu un set de suporti si un sticker cu bmwclub (cel care se pune jos...cu numele si masinuta). O sa caut prin topic sa vad cum fac sa iau legatura cu cel care le da... sau sa imi dea careva un pm.
  3. In link-ul ala nu e nici o rezolvare... decat sa nu mai vezi becul aprins...tot vor sari toate airbag-urile din cauza sistemului ala. SIngura rezolvare e sa schimbi plasa.
  4. In cazul unui accident vor sari toate airbagurile...chiar daca ar fi un accident minor si teoretic ar trebui sa sara doar 1 sau 2 pe partea unde e lovita masina si unde se afla persoane care stau pe scaune. Martorul de obicei indica ca nu merge senzorul (de sub scaun pasager dreapta sau sofer in general)...asta insemnand ca masina nu stie daca sta cineva pe scaunul respectiv...si atunci da drumul la toate airbag-urile. Cel putin asta e explicatia data de cei de la filaret...sau ceva in genul...concluzia e ca de cele mai multe ori sar toate si ai probleme cu asiguratorul daca ai casco... exemplu: masina avariata usor fata stanga si sarite toate airbagurile cand in mod normal sar doar cele de la sofer daca nu e pasager in dreapta.
  5. Salut. Vreau si eu preturi pentru: bujii, filtru aer si filtru benzina... Pe original sau calitate f. buna. Serie: AX25453 Thx.
  6. Daca pute undeva... o sa miroasa si in afara gardului. E posibil ca acele comentarii sa fie date de 2 angajati care nu si-au gasit locul sau e posibil sa fie inceputul "dezvaluirilor". Din ce am vazut eu la ei... tind sa cred ca pute cu adevarat. Vom vedea mai multe pe viitor.
  7. Iti recomand si eu Filaret-ul. Am fost si la AB si la Fileret cu probleme asemanatoare. Sunt mult mai prompti cei de la filaret iar ca si calitate personal spun ca sunt foarte aproape. nu se merita asteptarea la AB in plus cu o luna sau doua. In plus esti tratat mult mai "profesional" la Filaret... AB-ul e "tare" doar cu numele :blink: Daca insa alegi sa astepti pana in martie...macar du-te la AB in militari (daca o sa se deschida pana atunci)...fiind la inceput poate ai noroc sa te bage cineva in seama.
  8. p.s. si la mine tot munchen apare...insa nu bag mana in foc ca e super corect site-ul
  9. S-a recomandat dar eram intr-o mica sedinta si pana am iesit nu am inteles mare lucru
  10. Un lucru pozitiv... Zilele trecute am fost sunat de la bmw in legatura cu reclamatia. Discutia a fost ok...sper sa se fi si prins ceva de ei din ceea ce le-am spus. A sunat un tip cu accent...posibil sa nu fi fost roman dar nu asta e important. Macar si-au cerut scuze pentru intarziere... tot e ceva. *Nota: sper sa nu inceapa iar discutiile pe margine... faptul ca au sunat l-am luat ca un lucru pozitiv si atata tot.
  11. Cred ca s-a inteles ceva gresit. In primul rand nu ma asteptam sa imi rezolve cineva de aici vreo problema. Am pus titlul care l-am pus pentru ca asa m-am simtit la fata locului. Aveam impresia ca sunt pe un simplu forum... nu mi-am imaginat ca incep un dialog si ca se duce careva la AB sa ii spuna retardului ala de consultant ca se poarta in ultmul hal in prezenta clientilor sau ca e normal sa noteze ceva sau ca daca nu stie clar cat tine o reparatie, atunci mai bine sa spuna o luna (cand clientul va fi sunat dupa 2-3 saptamani ca e gata masina....o sa fie extrem de fericit). In al doi-lea rand notarea gresita a "tampeniilor " alea a facut ca masina sa stea cu 4-5 zile (pe langa cele 3 saptamani la reparatie) mai mult doar ca sa primeasca acceptul de la asigurare. Daca stia ca a notat gresit...putea macar cererea de plata sa o trimita corect. In al trei-lea rand, am avut Dacie pana prin 2000. Asta nu inseamna ca sunt un expert in ale daciilor si pana la urma nu trebuie sa detii un anumit tip de masina ca sa calci intr-o reprezentanta sau service. Cat despre warn-uri, nu am verificat ca dai warn-uri (nici nu stiu ce pateste cineva care ia warn-uri, daca e un fel de ban sau whatever) insa felul in care ai reactionat la ceea ce au spus unii, am presupus ca s-a lasat si cu sanctiuni. "Ineptiile"mele...sunt ale unui om care a calcat prima data la AB Baneasa si a fost dezamagit de aproape tot ceea ce s-a intamplat (e adevarat ca cel mai important, masina a iesit destul de ok). Din punctul meu de vedere, felul in care te trateaza pe tine, care ai lasat de inteles ca detii mai mult de 2-3 (sau ai avut de-a lungul timpului), este unul normal. Nici la Subaru nu au fost toate roz de la inceput, insa dupa aproape doi ani de cand au inceput sa ma cunoasca oamenii de acolo, comportamentul lor s-a schimbat semnificativ. INSA acolo nu am avut niciodata probleme de genul asta.
  12. Romulus...iti recomand sa iti dai un ban de cateva zile. Iti spun tie asta (si nu si restul)pentru ca pana in momentul asta ai tot impartit warn-uri pentru off-topic aici. Nu a zis nimeni nimic de nici o coaja de portocala la masina mea asa ca nu inteleg discutia din ultimele 2-3 pagini. Masina a fost vopsita bine...nu perfect, are mici "impuritati" la lufturi (din cate am vazut pana acum) insa per total este ok. NU ESTE NICI O COAJA DE BANANA, portocala, manadarina etc. Insa pot sa bag mana in foc ca a fost polishata (bine sau nu...inca nu am inteles din ce v-ati certat voi aici). Nu repet restul chestiilor pozitive sau negative...insa sunteti way off. Si cu ocazia asta o sa va rog sa inchideti topicul. Din punctul meu de vedere...problema a fost expusa fiecare poate trage concluziile personale si daca e nevoie va fac si copiile necesare dupa comanda gresita si ce mai aveti nevoie caci inca vad ca se bat apropouri ca se aduc acuzatii nefondate (probabil ca nu despre mine e vorba...insa daca e nevoie se rezolva). Concluzia e simpla... intre " Automobile Bavaria Baneasa " si Dacia (din anii `95) ... NU este nici o diferenta. Ba chiar, ca si "tratament" aplicat clientului .. sunt ceva sub multe alte reprezentate la care am fost (eu personal la fel ca si Romulus care imi sare in cap si vine cu sfaturi "binevoitoare" la orice spun). La povestea asta care am spus-o si aici... au ras de astia de la AB si consilieri de la Porsche, de la Ford si de la Subaru..toti aveau impresia ca la ei stau lucrurile cel mai rau...insa se pare ca AB i-a depasit pe toti...cel putin in cazul de fata (adica asta cu comanda gresita si 2 usi si 1 aripa reparate in 4 saptamani). Tin sa precizez ca nu am masini personale din toate marcile precizate mai sus...asta ca sa nu se inteleaga gresit...masinile personale au fost intotdeauna bmw (pana acum), si nu am nici un interes (ascuns sau nu) sa fac reclama proasta...insa dezamagirea a fost la fel de mare ca si asteptarile.
  13. :blink: cred ca sunt eu obosit sau interpretez gresit cele spuse de tine. Nu cred ca e nevoie sa ma rogi tu sa nu mai duc masina si nici nu inteleg de ce ar fi cea mai buna optiune pentru mine sa nu spun nimanui daca o duc. :) Poate asta e cea mai buna optiune pentru tine. Eu am povestit ce am patit si din punctul meu de vedere puteti sa inchideti topicul asta...sau sa il si stergeti...insa chiar nu inteleg "rugamintea" ta si nici sfatul din ultimul post. E cumva tactica cu "lasa-l pe prost in plata lui"? ca din cate observ din punctul tau de vedere...eu sunt idiot ca ma plang de serviciile lor mult sub nivelul altor reprezentante chiar de la noi, ca pun pe forumul "impatimitilor" de bmw ceea ce se intampla in curtea singurului reprezentant bmw din Romania, ca doresc sa mi se ia masina in primire asa cum trebuie si cum scrie la carte si tot asa sa imi fie data, ca ma astept ca atunci cand mi se spune o saptama...sa fie o saptamana si nu 4... dar cine stie... poate chiar interpretez eu aiurea spusele tale. o seara buna
  14. Credeam ca e clar. Pe portierele din spate ale masinii se vedeau urmele de pasta de polish (culoare alba) si mizerie. Erau curate portierele revopsite. Nu sunt un geniu (nu stiu nici macar daca pasta de polish e alba sigur...dar asta era pe portiere si am dedus singur) dar cred ca imi pot da seama daca masina era curata sau nu. Cel mai vizibil murdara era in partea de jos a portierelor, acolo unde NU ajungea ploaia asa bine ca de la mijlocul masinii in sus. Sincer asta nici nu ma intereseaza...oricum ploua cu galeata. La interior masina era curata cum am dus-o. Eu v-am prezentat lucrurile asa cum au fost si unii ati luat-o ca asi fi facut-o cu rea vointa. Repet ca nu ma deranjeaza ca era sau nu masina spalata, nu ma deranjeaza nici macar comportamentul si tonul angajatilor AB. "Problemele" majore au fost ca nu au notat cu ce a venit masina, dotarile, benzina etc., ca mi-au gresit comanda cand am dus-o (lucru din cauza caruia a durat aproape o saptamana sa dea acceptul cei de la asigurari) si faptul ca a durat apx. 4 saptamani o reparatie a 2 usi si o aripa. Partea cu asigurarile nici nu am mai povestit-o ca ma sictirisem... insa dupa 4 zile de cand tot nu primeau acceptul si vorbisem la telefon de zeci de ori cu cel de la asigurare, i-am sunat pe cei de la AB sa imi trimita si mie pe fax cererea de plata. Norocul a fost ca m-am uitat pe ea si am vazut ca piesele care trebuiau reparate erau trecute gresit (asa cum le notase domnul consilier prima data, adica portierele dreapta si aripa spate dreapta...cand de fapt trebuiau portierele fata st. si dr. si aripa spate stanga). La ora 18:10 am primit faxul si am vazut problema si i-am sunat pe cei de la AB si am plecat acasa de la birou. La telefon mi-au spus ca or sa rezolve a doua zi ca atunci era prea tarziu. Cand m-am dus a doua zi la birou...am gasit un fax trimis de AB la 20:15. Asta e singurul lucru care pot spune ca m-a lasat fara cuvinte caci nu ma asteptam sa mai trimita cineva fax-uri la ora aia sau sa incerce sa imi rezolve mie problema. Insa...doar atat...in rest zerio, din punctul meu de vedere. In acelasi timp nu trebuie uitat ca s-au depus plangeri si la AB din romania si la bmw AG...ma gandesc ca si asta o fi un motiv pentru care s-a rezolvat problema la opt seara...insa conteaza mai putin. LE: cat despre calitatea lucrarii...nu cred ca m-ati vazut prea stresat. Stiu ca e in garantie si o sa verific cu atentie cand o sa pot. Pana una alta totul pare in regula asa cum am mai spus. LE2: mi-am adus aminte si de faza cand m-am dus sa ridic masina... acelasi consilier care a primit masina, pe acelasi ton de parca scarbit...cand m-a vazut in fata mesei...ma intreaba: da ce doriti. Dupa ce i-am spus ca am venit sa ridic masina albastra B-3..... imi spune: pai nu dumneavoastra ati adus-o :blink: (asta a fost de destindere... i-am spus numele si a fost ok...dar oricum a fost funny)
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.