Jump to content

motorizatu

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Brasov

Previous Fields

  • Masina
    325i e46

motorizatu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Reputation

  1. urmaresti topicul asta Multam, mi-am clatit un pic ochii prin el. Am vazut ca se preconizeaza ceva dupa Paste. Ar fi frumos un gratar cu bavarezii langa noi.
  2. Cu cea mai mare placere. Il las pe mana voastra sa ma odihnesc si eu un pic. Dupa o ora o sa vreti acasa in pat ca va rupe asta micu. Trebuie sa fi calit, nu gluma. Dar ma bucur ca-i asa, decat cuminte si bleg. PS: Cum aflu cand se mai fac intalniri?
  3. pfff.. pai vezi.. ai grija sa nu o faca mai rau sa pateasca ceva, fiarele da-le draq ca se repara sau schimba, el sa nu se loveasca Cu golanu asta mic cred ca si serviciile secrete ar avea probleme sa-l urmareasca, atata e de rapid. Te intorci de la el cateva secunde si a disparut, si cand dispare clar ca are un plan :) Dezastru frate.
  4. Multam frate, si nevasta-mea din 96 pana in 2000 a fugit de mine ca de dracu gol si din 2000 pana in prezent n-am mai scapat de ea <_< :blink: . Asa sunt eu, mai greu de digerat la inceput. :) Offtopic: La ce suflet am vazut ca ai, sotia ta are noroc ca te-a gasit. On: Imi place masina, imi place temperamentul tau, insa cel mai mult imi place ca scrii ingrijit (punctuatie, gramatica etc.). Crede-ma ca eu am noroc cu ea, m-a scapat din multe belele si a fost singura care a crezut in mine de fiecare data. Si sa vezi cum conduce, drac de unguroaica, tare-i mai place viteza :unsure: Si nu ma mai lauda asa ca vor spune ceilalti ca suntem neamuri si facem blat pe forum. Mi se pare normal sa scriu ingrijit, ca altfel mi-as bate joc de limba romana si macar ea sa ramana intreaga in tara asta batjocorita. Oricum, multam de aprecieri :bashwall:
  5. Roti pe 18 si suspensii sport nu pot pune din cauza ca asta e masina cu care circula sotia si pustiul meu si la ce drumuri avem ar fi incomod si pana la urma si costisitor. Ca aspect ar arata excelent, nu mai vorbim de performante. Suspensia oricum nu este standard, amortizoarele sunt Bilstein B6 (mai bune ca cele standard si totusi confortabile) si rotile sunt de pe fostul 325, E90, pe care l-am vandut dupa o saptamana si am pastrat de pe el singurul lucru care mi-a placut mai mult decat la E46 (sa nu ma intelegi gresit, E90 e o masina reusita, dar nici un treiar nu va mai fi ca E46 sau predecesorii sai). Referitor la semn, acel steag de M3 il intalnesti la mine in casa si in garaj destul de des pentru ca mi-e drag tare. Pana si logo-ul firmei mele are acele culori, dulapurile din garaj, majoritatea hainelor sport din garderoba mea si a sotiei etc. Recunosc, posibil sa fie o obsesie, si una veche de tot, asa ca nu cred ca pot scapa de ea. Deci iertati va rog de data asta "semnul de Renault pe Dacia", chiar inseamna mult pentru mine.
  6. care e bara de CSL, aia de pe fata sau de pe spate? sa-ti traiasca ! ...si deja se da cu kart-ul? :) Cea de pe spate, bineinteles. Nu mai e chiar toata, a trebuit sa o scurtez si sa ii modific unghiul la colturi, pe langa modificarile aduse aripilor. Inca nu se da cu cartul, va incepe exact de ziua lui (3 ani) pe 15 septembrie, acum doar ne pregatim financiar si ne dam cu un fel de kart cu acumulator si cu o masinuta cu acumulator. PS: Acum vreo cateva zile a reusit sa urce singur in masina parintilor mei, a pornit-o in viteza si a bagat-o in poarta <_< A venit la mine plangand si a zis "Bebe a facut buba a masina lu buicu si buica". Poti sa te superi pe el? Si azi a scos un Mercedes automat din P in N. Noroc ca am vazut si am tinut masina ca era un pic in panta.
  7. Multam, seamana cu maica-sa, ca daca semana cu mine nu mai puneam poze <_<
  8. Frate, e cam greu cu criza asta. Am facut niste socoteli si am de ales pe anul asta intre Bmw si kartingul pustiului meu (kart,echipament,piese de schimb,cauciucuri,deplasari,taxe etc...o caruta de bani) si pentru asta micu daca trebuie sar din Bmw in autobuz numa sa-l vad pe el bine si fericit ca si eu mergeam pe la karting in copilarie dar numa ma uitam ca bani de unde? Dar la proiect nu renuntam, doar il amanam putin si daca vand masina il aplic pe alta. PS: La fel cred ca ati proceda oricare din voi. Cu totii avem visuri de implinit, dar unul mereu e cel mai important. V-am pus si niste poze cu golanu meu mic.(sunt un pic mai vechi, avea un an,respectiv 10 luni).Acum are 2 ani si 7 luni.
  9. Multam frate, si nevasta-mea din 96 pana in 2000 a fugit de mine ca de dracu gol si din 2000 pana in prezent n-am mai scapat de ea <_< :bashwall: . Asa sunt eu, mai greu de digerat la inceput. :)
  10. pai daca vrea sa arate ca un m3 e46........mai sunt foarte multe de facut. si apropo NU SUNTE-TI PRIMI CARE FAC ASTA!! asta faceam anul trecut. fara suparare! Doamne, ce pocnitoare este asta alba!!! :) Motorizatule, respectele mele pentru efortul depus!Superba masina! :unsure: Si obisnieste-te cu carcoteala aici pe forum ca asa e pe la noi! :bashwall: Multam de aprecieri. Si pana la urma e buna si carcoteala asta ca mai si inveti cate ceva din ea. Oricum, felicitari celor ce au facut acest forum, chiar daca eu prea mult nu stau prin zona, dar probabil ca pentru multi e o utilitate destul de mare si se pot afla o multime de lucruri si pareri interesante. Eu am bagat nasul pe aici de curiozitate in urma intalnirii de la Macromall si am vrut sa initiez un topic un pic mai animat si pana la urma sa vad si eu cam ce zice lumea de rabla mea(nu fetele de prin oras, ca alea pun boticu si la Logan cu folie si leduri). Unii pro, unii contra, unii calmi, altii mai acizi, va respect parerile tuturor si apreciez ca mi-ati scris, chiar daca multe replici se presupune ca ar fi trebuit sa ma enerveze, dar nu fiti ingrijorati ca nu mi-a crescut tensiunea si am ramas cum sunt de fel, calm.
  11. nu imi plac foliile pe masina, nici imitatia de carbon de fapt nici carbonu in general. de fapt imi place o masina cat mai stock. pt mine asta inseamna bun gust. la masina ta nu imi place emblema de M3 si eventual evacuarile. cam putine lucruri nu imi plac nu crezi. cand am zis ca e ok inseamna ca e ok, dar cam atat. Pana la urma de ce vrei sa arata ca un M3 daca nu e un M3 <_< si pana la urma nici nu are puterea unui M3. Aici nu ar fi trebuit sa aiba un cuvant cei 10 ani de "experienta" pe care ii ai? Chiar in deschiderea topicului am scris ca Bmw, orice model ar fi el, este o masina prea frumoasa din fabricatie si e pacat sa faci interventii foarte mari asupra aspectului (ma refer aici la modelele dupa anii 90 ca la cele mai vechi e pacat si un surub sa nu-l pui original). Si mie imi plac masinile nemodificate si ingrijite, dar a fost o provocare pe care nu am putut-o refuza. Totul a inceput cu un tel care a sunat ceva de genu "Am o bara de csl, cui o vindem cu 200 Eur?". Si mi-a venit ideea. Am luat-o pana la urma cu 130 Eur putin crapata si n-am mai iesit o saptamana din garaj. Dupa ce am vazut bara pe masina au inceput sa vina si alte idei si tot asa...Crede-ma ca nu a fost usor cu bara si cu aripile si intentia nu a fost sa tiganesc masina. De multe ori mi-e dor de ea asa cum era inainte dar am si satisfactia unei reusite.
  12. Era nevasta-mea cu ala micu. Mai mult ea e cu masina. Multam de aprecieri.
  13. Eram sigur ca ai un 320d dar am vrut sa ma conving. Nu generalizez. am scris am sters, i ar am scris iar am sters, apoi mi am dat seama ca nu merita sa ti mai spun nimic. chiar ma oftic pt ca ti ridic topicul. esti prea mic. Eu sunt mic, motorul mare, tu esti mare, motorul mic ( 320d- ca sa consume putin)...si sa stii ca nu-s asa mic, am 1,76. ca sa le dai peste nas carcotasilor io zic sa faci un M5 din 4 cu 2 usi...si-atunci o sa fii primul... in rest masina promite.... M5 cu 2 usi... se poate face. Chiar am stat si m-am gandit si nici nu e foarte greu. E un pic dificil la finisaje. Deci care aveti planuri de genu cu M5 sau poate sa fie numa cinciar aduceti-l la ciopartit ca-l facem cu 2 usi. Numa ca ar arata un pic ciudat fara sa lungim si usile, dar le facem si pe alea. Si vorbesc serios.
  14. Daca ii pun motor de m3 atunci nu am creat nimic, unde mai e satisfactia? Daca pe spate ii tranteam o bara de m paket unde mai era creatia, munca, noptile din garaj si la urma durerile de spate, cearcanele si satisfactia? Si hai s-o lamurim de tot cu emblema ca vad ca va supara pe multi dintre voi. O am cadou de la sotia mea si de la pustiul meu, care avea doi ani atunci si el mi-a dat-o in mana, e originala, nu din piata si tin foarte mult la ea, asa ca dati-mi voie sa o pastrez pe masina. Multumesc. PS: "arata ok masina si cam atat". "Cam atat" mi-a luat cateva nopti in garaj si aproape 10 ani de experienta. Asta e mentalitatea in Romania, fratilor. Cand apare un Bmw imbracat tot in folie din aia cica carbon si cu inca vreo 2-3 chestii puse pe ea de pe e-bay sariti toti de fund in sus ce masina a realizat ala si cand pune unu o bara de csl pe limuzina, repet, lucru care nu a mai fost realizat pana acum niciodata, voi va legati de faptul ca are emblema de m3. Ia puneti si voi bara aia a mea pe limuzina, puteti? Nu. Ia faceti un 325 sa sune ca al meu fara sa-l tunati pe nicaieri, doar modificand niste tevi, puteti? Nu. Ca daca puteati, ati fi facut-o. Nu va suparati pe mine, m-am descarcat si eu un pic. Daca gresesc, scuze, am si scris a se verifica, dar te rog sa verifici informatia mea, eu tot ce am avut bmw in garaj si ale mele si ale clientilor mei, am intalnit aceasta eticheta si mi s-a dat acest raspuns si de catre un prieten care e cam taticul bmw prin Brasov pe partea de mecanica. Dar repet, verificati, sub masina, pe cutie.
  15. http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=37508&hl= Am intrat pe link-ul trimis de tine si am citit acolo ca l-ai sfatuit pe migu sa schimbe uleiul in cutie. Uite-te sub masina, pe cutie este o placuta galbena pe care scrie ca uleiul in cutie nu se schimba, mai precis e garantat pe viata. La bmw, e cam regula treaba asta si la manuala si la automata. Mai sunt si exceptii, dar putine. Pentru siguranta rog a se verifica informatia si a se da o bere recompensa. ps: super fiara aia neagra, as calari-o un pic pe Rasnoave, cutia nu e pe placul meu decat de la cinciar in sus, dar daca lui ii place steptronic pe treiar de 2.5 atunci ii dorim numai bine si sa se bucure de masinuta.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.