BMWClub: Thebe - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
887 (0.19 per day)
Most Active In:
BMW Autobahn (167 posts)
Joined:
13-March 05
Profile Views:
3259
Last Active:
User is offline May 15 2007 20:42
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Senior
Age:
Age Unknown
Birthday:
Birthday Unknown
Gender:
Not Telling Not Telling

Contact Information

E-mail:
Private
Website URL:
Website URL  http://

Latest Visitors

Topics I've Started

 1. Exista fir de mute?

  14 April 2007 - 02:20

  As vrea sa stiu daca exista un fir la careva modul/amplif de la e60, cu care sa pot face mute la muzica. La mai toate casurile de masina pe care le-am vazut pina acum, era un pin/fir care daca il legai la masa, facea mute. Karkiturile de obicei stiu face asta. Stie cineva daca se poate asta si la E60?
 2. Catalog piese BMW

  04 March 2007 - 14:47

  Banuiesc ca marea majoritate stie de realoem.com.
  Dar uitati aici inca un site unde e, aparent, mai detaliat si mai usor de folosit. Enjoy!
 3. Probleme....

  27 February 2007 - 00:15

  de cam o luna am inceput sa simt ca masina nu mai trage. daca o calc, se forteaza si se tureaza, iar cind intra turbina trage violent (zic violent, desi cred ca e regimul care inainte era normal, acum pare doar asa ca pina nu intra turbina nu prea e vioaie). nu trebuie sa ajung la kickdown sa o conving sa miste. de ex. pe drum drept, la 60, pedala tinuta constant, scade turatia usor sub 2000 ture, atunci intra turbina, zvicneste una, iar scade turatia si turbina se opreste, iar intra, iar zvicneste... si asta fara sa misc piciorul de pe pedala). acum doua zile am avut in sfirsit vreme si am venit cu ea la AB baneasa. pe drum (noapte, vedeam in lumia celor din spate, ca ziua nu vad) ... deci fumega ca un tractor! ceea ce si este, ar zice unii.... :blink:

  la service mi s-a spus ca nu s-a demontat nimic, dar ca le da eroare un regulator de presiune (part no 11747796634) si turbina. turbina nu e in parametrii... cica. si s-a schimbat un "element aerisire chi" (part no 11127799225). asta ce mai e?

  as vrea sa stiu si eu mai multe. ce-i regulatorul ala de presiune? cum se manifesta daca nu merge turbina sau daca nu merge bine? ce si cum se strica la o turbina, stie cineva detalia? (ca despre de ce se strica s-a mai tot vorbit, si in mare mi-e clar). discutam aici de un e60 530d.
 4. Vreau sa imi pun un Valentine One...

  20 February 2007 - 23:52

  Am tot zis ca eu nu si nu vreau detector de radar. Dar am mai luat o amenda si m-am saturat! Vreau un Valentine One. L-am comandat (oarecum). Vreau si un modul de remote control (care se leaga cu un cablu UTP la "baza"). Cine vrea detalii, sa vada aici.

  Vreau sa montez unitatea centrala ca in topicul asta, in spate, sub stopul al treilea din luneta.

  Iar displayul il vreau integrat in oglinda, ca in topicul asta. Ma rog, nu chiar asa, ca ce vedeti acolo este displayul din unitatea centrala, eu aia nu as vrea sa o stric. Asta inseamna si ca... potentiometrul ala... nu va atirna din oglinda, ci va veni undeva linga comutatorul de lumini. Mai trebuie spus ca daca e conectata unitatea remote, pe displayul principal al detectorului nu se aprinde nimic (nu se vad ledurile din spate).

  Isi da cineva cu parerea daca se merita? Daca se poate lua detectorul din tara (ca altfel vreau sa-l aduc din State)? Ma ajuta cineva cu corodarea oglinzii sa se vada prin ea displayul si ledurile detectorului? Sfaturi? Pro? Contra? Sasule, erai in lipsa de idei? :blink:
 5. Recalluri BMW

  10 February 2007 - 17:03

  Si o lista cit de cit completa cu recallurile/problemele la modelul E60. Nu stiu daca toate astea sint recalluri si in Europa, dar e interesant de citit. Si de mirat pe urma... :blink:

Friends

Thebe hasn't added any friends yet.

Comments

Thebe has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro