Jump to content

filip099

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ploiesti

Previous Fields

  • Masina
    320D E90

filip099's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Buna ziua. Știți cumva daca se poate dezactiva restricția de a a folosi remote camera 3D view in Romania?
  2. In primul rand eu nu as cumara o masina cu atatia km rulati pe drumurile noastre, oricat de grijuliu ar fi fost proprietarul e degeaba mai ales daca mai e si din bucuresti... acum parerea mea ca 94.000 km facuti in RO ar insemna peste 200.000 km facuti in Germanica. Daca vrei sa`ti iei masina de la noi cumpara una recent adusa cu maxim 10-20.000 km rulati la noi , si asa tre sa ai mare grija ca e dubios unul care a luat`o de o luna si imediat o da... Daca mai pui ceva banutzi te duci frumos in Germania si gasesti acolo cate a6 si 5`aruri vrei... +ca se merita daca o bagi pe firma mai scoti si 20% tva .
  3. Asa gandeam si eu acum 2 luni cand am inceput sa`mi caut masina , si eu credeam in super oferte , insa o sa vezi dupa ce te intalnesti cu cu vanzatorul si o verifici putin sau o pui pe tester... o sa ai multe surprize la cati samsari sunt prin RO. O masina buna si ingrijita,cu dotari, fara accident, km reali,carte service, inca isi pastreaza un pret mare si pe criza. Cum iti explici ca ce zici tu mai sus gasesti si la 18-20.000 euro? LE: Uitasem , luna trecut un prieten a dat un A6 stare exceptionala 3.0 quatro tiptronic destul de dotat din 2005 , 200.000km cu 16.000 euro . Asa ca mare grija daca vrei sa`ti cumperi o masina ieftina... Bafta!
  4. Mersi mult. :lol: 07.2005 . Am si eu o intrebare petru posesorii de e90 , unde imi recomandati si mie sa fac casco, am primit oferte de peste 1500 euro/ an... si poate stiti voi undeva mai bine...
  5. Ce aveti ma ? Voi ziceti la panarama A6? Ce o crede omu daca pe un forum Bmw lumea il sfatuieste sa ia Audi? :) Si eu am avut parte de o situatie asematoare, am avut de ales intre 320 si a4 2.0. Ca pret si eu gaseam un a4 mult mai dotat/km mai putini la banii care i`am dat pe un 320 , insa senzatia cand conduci un bmw nu prea o gasesti la audi. Sfatul meu este un TEST DRIVE! Dupa ce mergi cu ambele masini o sa stii sigur ce vrei! Ambele masini se remarca prin ceva... A6 sa zicem frumusete , putin mai mult comfort, iar la seria 5 are un design mai agresiv , o tinuta de drum mai buna , e mai sportiv, calutzi mai multi la un motor 2.0 comparativ cu audi... Acum ti`am zis cel mai bine dute si mergi cu amandoua si o sa vezi diferenta singur! O fi criza da nici in halul asta n`au scazut preturile la masini, eu cred ca ai gresit cand ai scris 13.000 e. Un a6 bun si cu pachet`ul S 110.000 km si ce dotari zici tu nu o sa gasesti niciodata la pretul ala...
  6. Dupa lungi cautari prin diferite marci mi`am gasit si eu in sfarsit masinutza mea de care sunt foarte incantat. Prima oara cand m`am urcat intr`un seria 3 am uitat complet ca defapt eram in cautare dupa un A4. Mie mi s`a parut foarte mare diferenta intre bmw si audi , si am uitat complet de alte masini. A mai durat un pik pana am gasit un 3`ar cu xenon/navi mare si sa fie in stare buna,km reali si fara accident (cam greu gasesti in RO o masina fara probleme). Masina o am de 1 saptamana si nu pot sa spun decat ca sunt foarte incantat de ea. :lol: A fost adusa din Germania anul trecut , insa am luat`o deja inmatriculata din Brasov la 115000 km , foarte bine intretinuta exterior/interior. Pusa pe tester au iesit decat mici probleme la suspensii spate , placutze fatza, si o curatare turbo in viitor, care din cate am inteles e ceva normal la modelul asta care are turbina Mitsubishi. In rest masina e super ok vopseaua originala pe toata masina , fara zagrieturi mari decat cateva puncte de la pietricele in fatza pe capota. La dotari are tot ce am vrut : Angel eyes, xenon, proiectoare, clima, navi professional ,sistem Hi-Fi,comenzi volan, PDC, Jante aliaj 16 de iarna , Jante 17 vara. O mica probleme e ca nu am magazie Cd-uri si nici nu citeste mp3, am inteles ca pentru a citi mp3 trebuie un Update soft , stie cineva cum sa rezolv si eu problema? :) Poze nu am reusit sa fac inca asa ca le pun pe cele de la fostul proprietar.
  7. Am vazut anuntul tau , arta bine dar pacat ca n`are navi si xenon. Eu mi`am cumparat unul saptamana asta, asa ca nu pot sa`ti urez decat bafta la vanzare. :lol: Ps: vezi ca ai uitat sa treci anul... Mi`am gasit si eu bmw`ul meu de care sunt foarte multumit :) asa ca se poate inchide topicul!
  8. Eu stiu ca daca ai tzeava intreptata in jos nu ai filtru particule , iar daca o ai drepta ai filtru particule care se schimba pe la 180.000 - 200.000 km Ce zici tu la 30.000 e microfiltrul.
  9. Stiu ca mult mai bine ar fi daca m`as duce in Germania, insa la pretul de mai sus mai adauga drumul, cat cheltui pe acolo pe transport pana gasesti, +taxa 600-800 euro ,cam la acelasi pret de exemplu ieri am vazut o masina adusa din germania acum 3 luni cu 122.000km xenon, navi mica, pdc, scaune incalzite mai multe detalii nu pot sa dau despre masina pana nu o verific pe tester insa la o verificare vizuala avea nishte probleme la un xenon care avea condens inauntru dupa ce a spalat`o si cateva chestii vopsite pe ea. Un alt dezavantaj e ca in Germania e mai greu sa verifici o masina peste tot. LE: Uite ce am vazut astazi pe autovit: http://www2.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=...%252B%252B%252B Masina are multe dotari chiar peste ce as vrea eu , imi place mult si culoarea. Aici problema e pretul care mi se pare multtt prea mare in comaaratie cu alte masini de pe autovit,(cu banii astia iti iei 525 dupa 2005 bun ) insa cred ca a pus un pret mare pentru ca accepta si variante , iar la plata cash ma gandesc ca ar putea sa scada pretul drastic , o sa incerc sa`l sun sa`mi fac o parere si sa`l intreb cam pe unde ar fi pretul la plata cash...
  10. Inteleg ca nu ar avea treaba navigatia cu sonorizarea, dar cred ca normal navigatia mica vine standard cu sistem sistem normal (bmw cd business) , iar navigatie professional cu sonorizare Hi-fi (bmw cd professional). Optional poti sa alegi de exemplu pentru o navigatie business o sonorizare Hi-fi 10 sau prologic7. Masina care am vazut`o azi cred ca avea sonorizare standard cu 6 difuzoare si se auzea destul de urat , parca e prea slaba sonorizarea standar la bmw. Nu vreau sa se auda foarte tare si in acelasi timp foarte clar ... insa nici la fel ca sistemul din Logan. Daca are cineva navigatie business sau cd player Bmw business sa`mi spuna si mie ce parerea are si daca stiti daca ar costa mult sa pun o sonorizare tot de la bmw hi-fi 10 sau prologic cu 13 . Mie mi`a placut foarte mult cum se auzea la o navigatie Professional cu Hi-fi.
  11. Mersi toturor pentru sfaturi. Varianta de mai sus pica , masina are prea multi km , insa cel mai inportat e ca nu a fost intretinuta deloc, si nu merita banii astia chiar daca avea foarte multe dotari. Chiar acum am vazut un 320d albastru , manual, navigatie mica (business), incalzire scaune, PDC, xenon, 122.000km adusa din germania acum 2-3 luni, mie mi a placut masina si arata destul de bine insa are cateva probleme care imi pun semne de intrebare: Vopsit :capota + bara fatza , bara spate + o problema la un far era aburit, probabil fisurat sau spart. Masina nu am pus`o pe tester azi , urmeaza maine sa o verific la partea de mecanica pe tester cand se intoarce de la Sinaia. Sper sa nu fi avut vreun accident iar pretul ar fi undeva pe la 13 mii negociabil... Alte variate ar fi la Bucuresti am mai vazut 2 masini care stau mai bine la dotari si au mai putini km + o culoare mai buna (gri sau negru insa nici albastru nu mi se pare prea rea daca masina nu ar avea probleme ) insa pretul sare de 14.000. La sfarsitul saptamanii dupa ce probabil o sa mai vad 2 variante o sa ma decid daca il iau pe cel albastru care l`am vazut azi sau altul. Singurul lucru care nu mi`a placut la interior ar fi ca are navigatie mica iar muzica se aude foarte foarte slab :) in coparatie cu bmw`ul care l`am vazut ieri cu navigatie mare(professional) care se auzea foarte clar chiar si dat la maxim. Si as vrea sa va intreb daca este cineva pe aici cu e90 si are navigatie business sa`mi spuna si mie ce parere are despre cum se aude si daca au schimbat sonorizarea ? Ms
  12. Optiunile nu au nicio importanta atat timp cat masina nu este ok. Nu cumperi optiuni, cumperi o masina, accesoriile nu pot inlocui bunul principal. Discuti despre optiuni numai atunci cand masina este tehnic si estetic ok. Filtrul de particule se schimba la 180k km . O masina cu aprox. 160.000 km in 3 ani, mi se pare destul de mult, iar uzura este normal sa fie foarte mare la un asemnea rulaj intr-un timp relativ scurt. Conteaza foarte mult si unde s-au parcurs acesti km, masina este importata din Germania, cati proprietari a avut in Germania, in Romania, sunt anumite aspecte care, cat de cat, iti pot forma o parere despre masina. Vad ca esti foarte hotarat sa o cumperi doar pt ca are bi-xenon, navi profi si pdc...Mergi la Bavaria pt un test, pt 200 RON iti iesi din pareri. Despre pret, tu sti mai bine cat poti oferi, eu mai mult de 11.800 nu as da si asta in conditiile in care masina ar trece testul de la Reprezentanta. Multa bafta ! Nu am vrut sa zic ca dotarile conteaza foarte mult la o masina , dar nici nu vreau sa o iau "cheala". Ms mult pentru detalii. La bavaria o sa o duc . Stiu ca sunt multi km in 4 ani , avand in vedere ca media este de 20-30.000 km/an , dar daca masina nu are probleme si este in stare buna nu cred ca ar mai fi probleme. Ps:Apropo de pret, am vazut in semantura ta ca ai vandut un E90 320dA . Ai putea sa`mi spui si mie mai multe detalii despre masina vanduta si pretul care ai luat pe ea? Daca poti . MS mult.
  13. Am vazut ca are filtru de paricule dupa tzeava de esapament, insa parca stiam ca se schimba la 200.000 km si costa in jur de 1000 E. :) Oricum eu nu voi face multi km/an probabil in jur de 15.000/an deci nu va fi schimbat prea curand. Pretul si mie mi s`a parut cam mare insa voi negocia sub 13.000 , 11.500 mi se pare cam mic , sunt masini la pretul asta pe net insa fara Bi-xenon adaptiv, navi professional, pdc, comenzi volan,etc.
  14. Tapiteria este in stare destul de buna , singura problema ar fi o gaura de la tigara pe bancheta spate. La trim`urile din interior probabli voi aplica o folie. Am vazut ceva de genu: http://i46.tinypic.com/nf0bbm.jpg Pozele nu sunt de la masina insa e aceasi culoare, daca voi avea ocazia ii voi face poze cand am s`o vad azi. Ps: Ms pentru corectare. N`am facut prea multa romana la scoala poate or fi mai multe greseli, nu am verificat textul ca la o teza de romana. Apropo parca la masina se numeste "tapiterie" nu "tapiserie". :lol:
  15. Depinde ce vrei sa afli de la tester. Te poti duce si la cineva care stie ce face cu tester-ul. Dar o istorie service o poti afla numai la reprezentanta BMW, asta daca s-au facut reviziile la ei si toate operatiunile de service. De ce sunt 157.000km multi? Nu ma refer la masina asta, dar uneori o masina cu 157k km poate fi mai buna decat una de 40k-50k. Depinde foarte mult cum a fost intretinuta, nr-ul de km nu mi se pare a fi un etalon in vederea cumpararii unei masini. Sau poate preferi 100.000km dati inapoi de pe la 300.000-400.000km decat una cu 157.000km reali. Ideea e sa arate cat mai putini km in bord din ce spui tu... Ms mult pentru sfaturi. Astazi o sa ma duc cu un baiat sa o vedem mai bine , eventual un mecanic in prima faza , apoi verificare pe tester. La tester as vrea sa aflu daca a fost accidentata , vopsea originala , partea mecanica , directie , + altele . Ma gandesc ca la bavaria as putea sa aflu cat mai multe informatii despre masina. Stiti cumva daca este aglomerat si daca ar trebui sa fac rezervare pentru verificare ? Km nu sunt foarte multi parerea mea, as fi gasit si cu km mai putini(in jur de 100-120 k km) dar fara prea multe dotari.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.