BMWClub: MuadDib - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: ****-

Group:
BMW Club
Active Posts:
5397 (1.11 per day)
Most Active In:
Seria 5 (403 posts)
Joined:
23-August 05
Profile Views:
14123
Last Active:
User is offline Private
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Age:
43 years old
Birthday:
May 2, 1975
Gender:
Male Male
Location:
Sinaia
Interests:
Calculatorist

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me
Website URL:
Website URL  http://www.FiiProtejat.ro

Previous Fields

Masina:
Kia Sportage 2012

Latest Visitors

Topics I've Started

 1. BMW - lider in sectorul premium

  13 October 2011 - 13:07

  http://www.topgear.r...bilelor-premium  Vand baietii nostri la greu ... :-D
 2. BMW X6 facelift

  12 September 2011 - 21:13

  TopGear zice ca X6 va primi in curand un facelift, si va arata cam asa:


  Posted Image Posted Image


  Stirea completa la: http://www.topgear.r...bmw-x6-facelift

  Daca s-a mai postat stirea, scuze.
 3. Reprezentanta BMW inghetata in timp...

  11 August 2011 - 18:06

  În suburbia din Oakville, Ontario, în apropiere de Toronto, se află un spaţiu automobilistic diferit de oricare altul: o reprezentanţă BMW care lasă impresia că a convins timpul să rămână pe loc. Istoria apariţiei acestui dealer - cunoscut sub denumirea de Citation Motors - nu este clară, dar unii spun că un tip pe nume Helmut a primit dreptul de a comercializa autoturisme BMW până în anul 1988, în momentul în care licenţa i-a fost revocată.

  De atunci, reprezentanţa a fost părăsită, dar nu a fost abandonată în totalitate. S-ar părea că în vitrină au fost expuse mai multe vehicule de serie din generaţiile anterioare decât cele care mai există acum, dar o parte dintre acestea au fost vândute pe parcursul anilor.

  Aparent, locul păstrează în el un aer misterios, pentru că pare abandonat. Totuşi, reprezentanţa este vizitată în fiecare zi de un individ presupus ca fiind proprietar, care conduce un BMW E28 Seria 5 negru la fel de misterios ca şi fostul centru de vânzări. Chiar dacă Citation Motors nu mai este un magazin BMW, maşinile care au rămas acolo sunt de vânzare. S-ar părea că modelul 635 CSI ar costa în jur de 75.000 de dolari. Cu toate acestea, unele persoane care îl cunosc pe proprietar spun că acesta nu vrea să se despartă de maşini prea curând.
  ...
  Sursa: TopGear Romania

  Posted ImagePosted Image

  Articolul complet + mai multe poze.
 4. Offroad extrem

  29 April 2010 - 11:17

  Stiu ca BMW nu este un campion la treaba asta, insa pe mine - si cred ca nu sunt singur - ma pasioneaza joaca prin noroaie cu chestii care scot fum si fac zgomot...
  Ma gandesc sa bagam in topicul asta lucruri mai ... hardcore :twoup:.

  De exemplu, pe mine m-am impresionat serios ghizmo-ul asta:  Name and year of the vehicle: Chainlink 4x4 Offroad Jeep
  Weight of vehicle: 5900lb (~2676kg)
  Engine power: n/a (5.0l ford V8 from \'93 cobra mustang)  Ce parere aveti?
 5. Constatarea Amiabila

  05 March 2010 - 04:37

  Fac acest topic in ideea de a expune experientele noastre in legatura cu aceasta noua forma de rezolvare a incidentelor rutiere.

  Incep eu:

  Pe scurt, la inceputul anului cumnata-miu a fost in tara pentru cateva zile si a folosit masina mea pentru niste drumuri. In Bucuresti, la o intersectie, un Espero s-a oprit fix in fundul masinii mele :) . Victime? La mine, armatura barii spate indoita un pic, "coaja" crapata (a fost chiar intr-una din zilele alea cu ger naprasnic, ca altfel scapa). Botul Espero-ului franjurit destul de serios, insa motorul+anexele neafectate, deci masina inca functionala.

  Se scoate pe "masa" formularul de constatare amiabila, se completeaza frumos, se semneaza, se fac copii dupa RCA si buletine, totul ca la carte. (Agresorul parea om serios, 50 de ani, si-a recunoscut pe deplin si fara comentarii suplimentare vina - avea caucioace de vara... "Nu a oprit, domn'le, ce sa ii fac...")

  La 2-3 zile (intamplarea a avut loc in we) iau legatura cu agentul de la asiguratorul aluia (Astra SA), stabilesc o intalnire (la Car One in Banesti, cam la 30 km de Sinaia). Ma duc acolo cu toate hartiile, cu cumnata-miu, si ghici: Nu se poate deschide dosarul de paguba, pe motiv ca:

  1 - trebuie facute poze la Espero de catre un agent al Astra, sa se vada urmele accidentului, "ca poate sunteti prieteni si incercati o manevra"
  2 - trebuie ca soferul aceleiasi masini sa dea o declaratie in fata agentului Astra in care recunoaste ca m-a lovit. Well, ca a lovit masina mea.

  Daca la punctul 1 ii reprosez - un pic - cumnatamiului ca nu a facut si el niste poze macar cu telefonul la masina aluia (desi agentul a zis ca pozele trebuiesc facute de ei), la punctul 2 nu prea inteleg ce vrea, ca pe formularul de constatare amiabila exista semnaturile celor implicati, si explicatiile de rigoare. Insa ce sa ii fac, zic ok.

  Il sun pe bucurestean, imi raspunde, zice ca o sa se ocupe "zilele astea", ca are treaba, etc. Dupa acele zile, il sun. Nu mai raspunde. Si il sun. Nu raspunde. Dupa alte cateva zile, imi raspunde iritat ca ce, el mi-a dat RCA-ul, ce tot mai vreau?! Ii explic cat pot de calm - in conditiile date - ce probleme am, ii dau chiar telefonul unui agent din zona lui, ramane ca se va conforma. Si iar nu raspunde cateva zile, dupa care raspunde fica-sa si imi zice ca masina lor a fost deja reparata, nu are ce poze sa mai faca. Faza la care bag capul intre umeri si dau comanda de bara, vopsea...

  Deci, ca recapitulare: Un sistem care se vrea a simplifica si ajuta oamenii in micile incidente de pe sosele este pus pe genunchi de asiguratori si de mentalitatile sanatoase din arealul asta geografic numit pe nedrept Romania.

  - Omul meu a scapat de puncte de permis si de amenda.
  - A scapat si de scumpirea RCA-ului urmator, poate chiar ia un bonus pentru lipsa de evenimente. Sa fie primit!

  - Pagubitul plateste toata dauna, plus drumuri, telefoane, si ce e si mai important, nervi si timp.

  Ca sa imi fie invatare de minte, daca mi se mai intampla astfel de lucruri - pauza de bataie in lemn - chem Politia. Procesul lor verbal e sfânt!
  Imi pare rau pentru cel care a gresit, poate chiar e baiat fain si nu merita si amenda inevitabila, insa odata ce m-am ars, nu mai imi trebuie.


  Voi ce ziceti? Cei care ati "beneficiat" de constatarea asta amiabila ati avut probleme? Or fi cerintele astea doar la Astra SA?

Friends

Showing 11 random friends of 11

Comments

Page 1 of 1
 1. Photo

  Syc-Ilie 

  19 Apr 2012 - 15:11
  Salut,am si eu un 523i motor 2,5 benzina.Acum câteva zile am alimentat si de atunci a Început sa mi se oprească motorul.ai idee ce are
 2. Photo

  str8_er 

  12 Nov 2011 - 19:31
  multumesc pentru ajutor.
Page 1 of 1

www.bmwclub.ro trafic.ro