Jump to content

rodriguez

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    brasov

Previous Fields

  • Masina
    316i e46

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rodriguez's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In Rare

Recent Badges

3

Reputation

  1. Salut, detin un e90 328xi lci, motor n52, cutie automata 147k km. De ceva timp dupa ce motorul se incalzeste, apare o vibratie foarte usoara care se simte in scaune, pedala, podea etc. Vibratia e foarte mica dar o simt ca si cum ma gadila in talpa cand sunt la semafor si stau cu piciorul pe frana. Nu stiu daca are vreo relevanta dar vibratia a aparut la vreo 2 saptamani dupa ce am facut schimbul de ulei (filtru mahle si ulei liqui molly sae 5w30 special tech). Motorul merge normal, ba chiar mai smooth de cand a fost schimbat uleiul. Inainte foloseam 5w30 twin turbo de la dealer bmw dar trebuia sa completez cam 500-750 ml intre schimburi, noul ulei vad ca a ramas la nivel max dupa 4k km facuti. Relantiul nu fluctueaza, masina porneste perfect si la -30. Inca nu am ajuns sa pun tester dar ma indoiesc ca va aparea vreo eroare din care sa rezulte ca de acolo vibratia. Am cautat si pe forumuri straine unde am gasit colegi cu aceasi problema dar nu am vazut o rezolvare concreta ci doar sugestii sa ridic rpm in idle si atunci nu o sa mai faca. As vrea sa rezolv problema, nu sa o ascund. Este cineva care a intampinat problema? Multumesc
  2. Salut, ai cumva bagheta portbagaj cu lampi iluminat numar,pe negru?
  3. bagheta portbagaj? pe negru sau titan silber. nu merge linkul sa vad ce piese au ramas. Pt e46, am uitat sa specific. merci
  4. Te salut, momentan am gasit la un baiat din Ploiesti tot ce am nevoie la un pret foarte bun, daca cumva nu le iau de la el te contactez, multumesc de oferta.
  5. Salut, cumpar pentru e46 nfl urmatoarele, toba finala 316i, bara spate completa culoare: titansilber (cu bandou petru senzori, senzorii ii am) si stop stanga cu semnal alb. Preferabil din Brasov dar daca nu se gaseste accept si din alt oras cu verificare colet. multam Ulterior am vazut ca am postat in sectiunea vanzari, rog un moderator sa il mute la cumparari. multumesc
  6. Pana la urma cel ce a intrat in spatele meu nici nu stiu pe ce banda era, el zice ca pe 3, poate era pe 2 in spatele meu, eu nu am apucat sa ma uit in oglinda. Nu, nu am vorbit serios ca voi intrat cu toata viteza in cine imi iese in cale dar nici nu mai trag de volan, daca reusesc sa evit din frana bine daca nu iar bine. Filmari nu am de unde sa iau, cele de la Rat nu bat in spatele statiei doar in statie si in fata ei, iar accidentul a fost la 5-10 m inainte de statie.
  7. Da, cam acelasi film. Asta vreau sa fac, sa fac plangere impotriva ei si sa vedem ce iese. Are permis de 7 luni si imi zicea ca eu sunt de vina ca am venit tare si ca ea a semnalizat ca se baga in banda, ceva de genul a zis, oricum cel de la tamponari nici nu a stat sa intrebe, ne a dat cererea s o completam si in 15 min mi a zis ca sunt vinovat. Poate cand imi voi da acceptul sa isi repare omu pe asigurarea mea atunci am norocul tau sa ma sune cei de la asigurare (city insurance) si sa zica ca nu sunt de acord, faza e cam asemanatoare. Asa este, am facut totul din reflex, nu e prima oara cand reusesc sa evit un impact care nu se produce din vina mea, dar raspunul lor a fost ca nu m am asigurat, de parca eu am timp sa ma uit in oglinda si sa semnalizez cand urmeaza sa lovesc pe cineva. Gandire de maimute.
  8. Adevarat, asa as face si eu acuma, asa voi face pe viitor. Este prima oara cand am un accident, poate mult spus accident in 12 ani si nu am stiut cum sa reactionez instinctul meu a fost sa franez sa evit sa fac orice sa nu ies sifonat, nu mi a trecut prin cap nicio secunda ca eu voi fi vinovat. Asta mi a zis politistul ca de ce nu am intrat in ea ca sa am dovez ca ea nu mi a acordat prioritate.
  9. Asta am zis initial sa reclam peste tot pe unde pot chiar daca nu castig, o sa fac plangere doar pentru soferita, cineva mi a zis sa ma duc sa depun plangere la politie si ca o vor chema la audieri pe ea si ma gandesc ca daca o sa pun mana si pe filmari si ma duc cu ele ca probe, atunci ii vor suspenda permisul, macar. Ramane sa ma gandesc daca mai fac ceva legat de accident sau doar sa ma simt eu impacat ca a fost pedepsita in vreun fel si ea.
  10. Am anvelope de iarna, bune si ele cat de cat, nu sunt de iarna asta. Masina este un e46, totul functional pe parte de franare, abs asc si tot ce mai are, habar n am daca a fugit masina singura de la franare sau pur si simplu am tras din instinct de volan si din cauza agitatiei nu mi am dat seama. Daca aveam o camera sa filmez cred ca tot nu rezolvam nimic, am inteles ca doar cele omologate se iau in calcul. In fine cred ca o las moarta ca ma lupt cu morile de vant, sau poate chiar este vina mea dar ma indoiesc. In acel pv scrie ca eu mi am schimabt sensul de mers, dar nu a fost nimic voit, trebuia sa scrie ca, da, mi am schimabt sensul de mers fiind obligat sa fac asta, am ceva experienta incat sa nu schimb sensu fara sa ma asigur. multam! Pai asta e faza aiurea, dupa accident omul a zis oarecum ca a vazut ca mi a taiat calea si m a obligat sa franez brusc, dar ieri la politie zicea ca nu a vazut bine, ca a fost mascat de mine, ba ca m a vazut cum am pus frana initial iar apoi am luat piciorul s.a. m am gandit si eu ca daca el zicea da dom`ne i a taiat calea si nu avea ce sa mai faca poate o scoteau vinovata pe ea. Pana la urma eu nici nu stiu daca el era pe banda 3 sau pe banda 2 in spatele meu si nu a pastrat distnata si a intrat in mine.
  11. Da, merci, voi citi si apoi in functie de ce hotaresc o sa iau sau nu legatura. Pai nu stiu ce a declarat, nu au vrut sa zica sau sa arate ce a declarat ea, pur si simplu dupa 15 min de asteptat a iesit din birou si a zis ca eu sunt vinovat. Ea sustinea ca a semnalizat si ca nu venea nimeni si a iesit, dar veneam eu cam cu 45-50 km la ora, ea nu a vazut lucrul asta si a iesit in fata mea pe banda 2 Oricum, cred ca ma las pagubas, presimt ca o sa manance nervi si timp toata treaba asta, dar macar am invatat ceva, daca nu e pieton pe trecere dai inainte cu viteza indiferent ce iti iese in fata si nu iti acorda prioritate, asta am dedus din explicatia pe care mi a dat o politistul.
  12. Am pe cineva care ma poate ajuta in privinta asta, fara bani. Doar costuri de judecatorie eventual. Vreau doar sa nu fiu luat de prost, atata tot, sau macar de o tragea la raspundere cumva pe femeie, putea sa fie mama politistului in locul femeii ce mi iesit pe banda si sunt curios da ca imi raspundea la fel cu DA trebuia sa intrii in ea. Am luat in calcul si ce a zis agentul, are si el dreptatea lui dar chiar asa sunt legile la noi? Sa nu ii zica nimic si sa o lase sa plece dupa ce provoaca un accident? Si in pv sa scrie ca eu mi am schimbat sensu de mers fara a ma asigura? Ma gandeam ca o sa scrie si de ce am fost obligat sa schimb sensul daca chiar l am schimbat cum mentioneaza ei.
  13. Eu am primit punctele, poate 2, asa cum zici pentru ca 250 de lei mi a dat amenda, femeia despre care eu vorbesc nu este mentionata deloc in procesul vebral, in pv scrie ca eu am schimbat banda fara sa am asigur si am fost lovit din spate, atat, cand eu nu am avut nici cea mai mica intentie sa fac asta. Eu nici macar numele nu il stiu, nu i au zis nimic femeii, ma gandesc ca poate are vreun blat, dupa incident ea imd a sunat pe cineva si acel cineva a zis sa stea linistita ca ea nu are nicio vina. Cineva mi a zis sa ma duc la politie sa depun plangere impotriva ei ca nu mi a acordat prioritate si daca se iau masuri sa ramana macar fara permis, faza e ca eu nu vreau ca ea sa ramana nepedepsita. Asta au zis si la politie ca ea nu are urme ca si cum am lovito si nu pot sa dovedes ca din vina ei eu am franat brusc.
  14. Va salut, vreau sa cer cateva pareri celor care au mai intalnit situatii de genul. Mergeam pe un bulevard mare, drum cu prioritate, 3 benzi, de pe o strada perpendiculara o femeie avand STOP, neacordandu mi prioritate iese fix pe banda 2, banda pe care eu ma deplasam. Are o ezitare de o secunda iar eu vad acest lucru, franez usor, gen iese pe prima banda se opreste o secunda apoi pleaca usor, cand am vazut ca nu se opreste am franat brusc sa evit impactul (intram fix in usa soferului) masina din franare, cum era mazga pe jos s a miscat spatele si a intrat pe banda 3 jumatate de metru sa zic, din spatele fiind lovit de unul care el zice ca circula pe banda 3. Eu nu l am vazut pe om de unde vine pentru ca nu am apucat sa ma uit in oglinda, pur si simplu am franat brusc am reusit sa evit impactul cu soferita dar am fost eu lovit la o secunda dupa. Cu amiabila nu am rezolvat nimic, nimeni nu voia sa dea asigurarea fiecare zicea ca nu e vina lui. Am fost la tamponari iar de acolo reiese ca eu sunt vinovatul, explicatia: am evitat un accident provocand altul. Domnisoara nu a fost trasa la raspundere deloc, doar a dat declaratie si a plecat. 3 puncte amenda, 250 de lei, nu este o problema asta si nici ca trebuie sa mi repar pe banii mei masina (bara spate, stop stanga, toba finala (sper ca doar ea) si un pic tabla indoita. Deci se poate asa ceva? Ca cineva sa iasa de pe un drum fara prioritate, cu STOP si sa provoace un accident si sa nu fie tras la raspundere deloc? Stiam ca se pedepseste si autorul moral iar cei de la tamponari nici macar nu au mentionat ceva despre un al 3 lea participant la trafic, scrie doar ca eu mi am schimbat sensul de mers fara a ma asigura si am fost lovit, rezultat: vina mea. Are vreun rost sa incerc sa fac ceva? Reclamatii? Contestatie? Erau camere RAT, s a intamplat fix intr o statie, ma ajuta la ceva? Mai sunt si camere de monitorizare trafic cred. Vreau sa ii dau in judecata sa depun plangeri sa fac tot ce pot sa demonstrez ca nu este vina mea. O parere buna, rea, e binevenita, sa stiu daca are vreun sens sa fac ceva in legura cu asta, sau imi repar masina si pe viitor calc tot ce mi iese in fata si nu mi acorda prioritate, asta fiind raspunsul celui ce a facut constatarea, cand i am zis ca ce era sa fac sa ma sui cu masina peste ea? a dar senil din cap ca DA!
  15. Joined: 03-November 08 Esti chiar cald inca
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.