BMWClub: Gabriel_Florin - Viewing Profile - BMWClub

Jump to content

User Rating: -----

Group:
Members
Active Posts:
64 (0.04 per day)
Most Active In:
Audio/Video/Navigatie/Electronica auto (27 posts)
Joined:
05-August 14
Profile Views:
2258
Last Active:
User is offline Feb 13 2019 03:41
Currently:
Offline

My Information

Member Title:
Începător
Age:
30 years old
Birthday:
August 2, 1988
Gender:
Male Male
Location:
BERGAMO
Interests:
Tech, aviation, cars!

Contact Information

E-mail:
Click here to e-mail me

Previous Fields

Masina:
BMW F46 216d Luxury 116CP

Topics I've Started

 1. Retrofit Navigatie Business

  28 January 2019 - 14:41

  Buna.
  probabil intrebarea asta a mai fost pusa pe aici, si imi cer iertare daca nu am gasit-o.

  Cum am mai scris in niste posturi precedente, noul meu ( pentru mine nou ) F46 are navigatia Business de 6.6" fara CarPlay integrate, si alte servicii BMW gen connected Drive.
  am vazut cateva unitati care se vand online, de la ID 4 la ID 6 care are si HDD intergrat. ce vroiam eu sa stiu e: daca fac un Retrofit de hardware, exista posiblitatea activari serviciilor ConnectedDrive ( in special Remote ) si CarPlay ? stiu ca serviciile astea vin activate in baza VIN-ului de catre BMW, si nu inteleg cum ar trebui sa procedez.
  Multumesc mult.
 2. Problema autoinchidere

  04 September 2017 - 18:26

  Salutare,
  o sa incerc sa-mi pastrez calmul ( inca sunt in stare de soc ) ca sa va pot povesti pe indelete ce s-a intamplat, poate ca cineva ma va putea lamuri si mine.
  imi cer iertare daca a mai fost un topic cu asta, dar eu nu am gasit.
  sa va povestesc :
  - se da un BMW 318d LCI keyless go and entry. 2 parinti, si un bebe ( 1 an )
  - duminica seara in parcarea mall-ului.
  ce s-a intamplat?! ma aproprii de masina o deschid fara cheie ( asa cum fac de fiecare data), deschid usa pasagerlui spate pun bebe-ul in scaun, apoi imi dau ghiozdanul jos din spate deschid geamul de la portbagaj si il pun acolo ( in ghiozdan era cheia). Inchid usa copilului si inchid geamu de la portbagaj. surpriza: MASINA SE INCHIDE!!!!! toata treaba nu a durat mai mult de 90 sec.

  nu are rost sa va explic ce spaima m-a apucat; fetita era in masina, cheia in masina, geamurile sus, si eu nici un mod prin care sa ajung la ea. pe scurt, inca resimt si acum spaima ce am trait-o ieri, acum ca povestesc.
  ca sa scurtez totul, a trebuit sa spag un geam de la masina, am scos cheia am deblocat si uite asa, am avut din nou access in masina.

  acum: eu am ramas blocat pe faza de ieri, pentru ca masina are sisteme de siguranta, care tocmai sa nu iti permita sa faci asa ceva ( adica sa-ti incui cheia inauntru) si azi am incerc in toate modurile posibile sa replic ce s-a intamplat ieri. fara nici un rezultat. toate sistemele functioneaza asa cum trebuie, portbagajul iti respinge usa pentru ca simte cheia, geamul de la portbagaj la fel. usa nu se incuie daca cumva e deschisa, si asa mai departe. credeti-ma, am incercat in toate modurile sa replic intru-un fel ce s-a intamplat fara nici un rezultat.

  aveti vreo parere? vi s-a mai intamplat asa ceva ?

  multumesc mult
 3. Achizitie Seria 2

  12 April 2017 - 12:18

  Salutare.
  masina a iesit de ceva vreme pe piata, si asta inseamna ca deja se gasesc destule modele second-hand, la preturi diferite. Noi ne gandeam ca atunci cand va veni vremea sa schimbam minunatul nostru E91 318d, sa luam un seria 2.
  ce model sfatuiti? accesori?
  POSESORI DE SERIA 2 iesiti in fata :drinks: :thumbsup:

Friends

Comments

Gabriel_Florin has no profile comments yet. Why not say hello?


www.bmwclub.ro trafic.ro